Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

MoarteSubita

Teroare

Recommended Posts

Posted

Neata.

Care ati mai dat rr ? Eu am cam pierdut contactul cu jocul de cateva zile, ba intru prea tarziu si dormiti toti, ba nu resusesc sa intru ca-s prea obosit, ba am de invatat pentru exemene si pierd spoturile pe banda rulanta ca nu-s atent la calculator :))

Pana mea, nu-mi vine sa cred ca in 2 saptamani abia am facut 1 lvl jumate :(. Tot zic ca dau rr si eu si uite ca nu reusesc. Ba mai mult, stau noaptea fara party sa-l pazesc pe imputitul de Paul care sforaie ca o maimutza beata si sa nu-l preia lumea ca si noobul mai are un pic si da rr.

Posted

Neata.

Care ati mai dat rr ? Eu am cam pierdut contactul cu jocul de cateva zile, ba intru prea tarziu si dormiti toti, ba nu resusesc sa intru ca-s prea obosit, ba am de invatat pentru exemene si pierd spoturile pe banda rulanta ca nu-s atent la calculator :))

Pana mea, nu-mi vine sa cred ca in 2 saptamani abia am facut 1 lvl jumate :(. Tot zic ca dau rr si eu si uite ca nu reusesc. Ba mai mult, stau noaptea fara party sa-l pazesc pe imputitul de Paul care sforaie ca o maimutza beata si sa nu-l preia lumea ca si noobul mai are un pic si da rr.

o dat rr imputitul :))

Ma cam plictisesc de stat la Exp si am niste posibile premii care ma cam inghesuie (BOKs), ce-ar fi sa facem un event sai ii vedem pe astia mici (si negri) fugind sau la ciomageala ceva...

Si pentru ca sunt in lipsa de idei, dau 2xBOK+3 la cea mai haioasa idee de event

Posted

eu mai am 6 lvl jumate sa ma rr

hai sa ne gndim la evet...

hmmmm...le dam timp de 2 zile...sa adune iteme ce sa formeze un cuvant....de exemplu "mos craciun"

dupa 2 zile cine a adunat intra in concurs...

ma gndesc sa le combinam...facem un raliu de caluti in lorencia...dupa kre un find and trade...si cine termina ...sa zicem 3-5 personae...urmeaza la pk event...

dak este diferenta prea mare intre player ... la pk event...le dam un game de trivia :)

mai ganditiva si voi :P

mah da asta e maraton, tre sa le promiti 30 de boace ca sa participe la asa ceva (si nu am chiar asa multe)

poate daca primesc cate un premiu dupa fiecare concurs...

Si un nume bun pentru seria de eventuri ar fi:

Teroarea Jocurilor Olimpice....

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...