Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

MoarteSubita

Teroare

Recommended Posts

Posted

Total de acord....Alin, adauga la regulament daca esti de acord si tu.

Ne-au enervat rau multi din guild si din alianta zilele astea cu diverse pretentii care mai de care mai idioate.

Succes :)

ma tem sa nu devina regulamentul nostru ca o biblie - toata lumea are una in casa, nimeni nu a citit-o.

Cred ca ce avem nevoie e o simpla regula de bun-simtz. In guild in mare reusim sa evaluam bunul simtz destul de eficient, in ally e mai greu pentru ca nu ne stim ca si in guild - de aici sugestia cu perioada de test sau junior membership.

Posted

tzu au venit cei de la rds sa verifice ,imi mai trebuie niste rami... ma poate ajuta cineva cum se poate realiza treaba asta cu ramii ? calculatorul e perfect pentru 97 d doar ca mai trebuie niste rami...

Guest Motanu`
Posted

hy all :) in sfarsit am revenit la taste :) si cu ocazia asta vreau sa`mi cer scuze k am lipsit atat de mult atat in joc cat si pe forum dar am fost prins in probleme de scoala si am considerat k viitorul meu este putzin mai important decat un joc virtual :) dar acum ma`m intors si sper sa am destul timp sa recuperez lvl pierdute :P

Posted

o intrebare ce stiti de un oarecare Adutzu guilda Harmony, alianta SOUTH, merita postat pentru pk.

Mihai, posteaza-l cu incredere si mie mi-a facut figuri prin joc Adutzu asta, nu ne e prieten oricum ca sa-l iertam :)

tzu au venit cei de la rds sa verifice ,imi mai trebuie niste rami... ma poate ajuta cineva cum se poate realiza treaba asta cu ramii ? calculatorul e perfect pentru 97 d doar ca mai trebuie niste rami...

Ryla zi-mi ce fel model de memorie ram iti trebuie si cat sa fie ? 512 ? cate sloturi are placa de baza si cat suporta maxim ?

Posted

un calculator perfect pentru 97...cred k are un ddr2 ...cred k are 4 sloturi si maxima de 2 Gb

Astept sa spuna Ryla ce anume ii trebuie si ce cantitate, ma interesez si poate fac rost eu.

Posted

neata

hai ca 97d merge pe pentium 2 :D 128 M rami placa video 3d :) - si fac pariu ca nici versiunea asta nu merge rau pe configuratia aia :P

zi ce placa de baza ai - ca se gaseste pe net totul despre ea ....

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...