Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

MoarteSubita

Teroare

Recommended Posts

Posted

http://img517.imageshack.us/gal.php?g=screen060407160003.jpg

e ultima faza daca nu iai scoate ies eu din g nu mai suport ma jur pe ce am mai scump pe lume daca nu iai scoate ies din g mam saturat mai bn joc singur fara g decat sa imi fac draci astea

ps: in seara aia eu aka jyju si inca un sm am fost pe spotu ala neau preluat si neau luat spotu deci ne preluam intre noi

Posted

http://img530.imageshack.us/gal.php?g=screen060407450006.jpg

ce le zice ma sa mor eu il doare in fund cica pe el nu il da nimeni afara

Posted

Da plangacios mai esti , parca ai fi un copil mic ... mie cand au incercat sa imi faca preluare de la voi din guild am facut atata scandal ? M-am plans cuiva ? oricum acea pesoana e non-grata si nu v-a mai vedea nici o data pt de la mine , da nu am cerut excluderea lui !!! Incearca si realizeaza ca e pur si simplu un joc , nu e viata reala , nu ti-a furat bani , nu ti-a furat femeia ...!!! #-o

http://img25.imageshack.us/my.php?image=screen052715070002.jpg

Numai bine all !!!

Guest -DemonuSM-
Posted

bv MOXULE

1.Nu tiam facut preluare cu charu din guild

2.Vroiam spotu pentru SM

3.De la voi din guilda 1 player ,nu i mai retin numele, l am luat in party iar dupa 15 min ma trezesc cu Spotu furat .

Posted

Da plangacios mai esti , parca ai fi un copil mic ... mie cand au incercat sa imi faca preluare de la voi din guild am facut atata scandal ? M-am plans cuiva ? oricum acea pesoana e non-grata si nu v-a mai vedea nici o data pt de la mine , da nu am cerut excluderea lui !!! Incearca si realizeaza ca e pur si simplu un joc , nu e viata reala , nu ti-a furat bani , nu ti-a furat femeia ...!!!

Numai bine all !!!

Noi acuzam numai cu poze SIERRA, Paul are poze....tu ?:)

Paul, in cazul asta chiar sunt de partea ta si stii bine ca daca ai poze care dovedesc acuzatiile ai tot respectul si sustinerea mea. Cand ai fost noob si nu ai facut poze te-am expediat din start, dar cu dovada in mana, sunt aliatul tau :)

Vorbim diseara cu Alin sa ia masuri, ori excluderea respectivului din guilda, ori ruperea aliantei cu guilda respectiva.

Sau daca Alin prefera asa , sa ne preluam intre noi, atunci sa-si fereasca fundul, ca eu am inceput sa joc numai noaptea tarziu si o sa-i preiau numai de al naibii :)

Posted

Noi acuzam numai cu poze SIERRA, Paul are poze....tu ?:)

Paul, in cazul asta chiar sunt de partea ta si stii bine ca daca ai poze care dovedesc acuzatiile ai tot respectul si sustinerea mea. Cand ai fost noob si nu ai facut poze te-am expediat din start, dar cu dovada in mana, sunt aliatul tau :)

Vorbim diseara cu Alin sa ia masuri, ori excluderea respectivului din guilda, ori ruperea aliantei cu guilda respectiva.

Sau daca Alin prefera asa , sa ne preluam intre noi, atunci sa-si fereasca fundul, ca eu am inceput sa joc numai noaptea tarziu si o sa-i preiau numai de al naibii :)

Si printul ala pt ce l-am pus acolo ? ca nu aveam ce face ? sau nu e bun printul in care recunoste ca a vrut sa-mi faca preluare ??? =)) =)) =))

bv MOXULE

1.Nu tiam facut preluare cu charu din guild

2.Vroiam spotu pentru SM

3.De la voi din guilda 1 player ,nu i mai retin numele, l am luat in party iar dupa 15 min ma trezesc cu Spotu furat .

,, nu i mai retin numele ,, nu avem pe nimeni cu nick-ul asta in guild la noi !!!

Asa pot sa zic si eu multe , ,,am uitat cum il cheama,, de la voi din guild mi-a facut , ks , pk , injurii ... !!!

Posted

lol

da ce dracu ne facem preluare intre noi?

sunt atatea guilde spoturi....

Eu nu am cu nimeni dar ce nu mi-a placut ca demonul face preluare cu alt carater adica carei nu este din guild> asta duce lipsa de respect care o ai fata de celelate guilde eu nam nimik cu tine

Ce zici s-a am si eu alt carater care sunt din guilda sa zicem (HH)dar de spoturile Eternity nu ma apropiu pt ca as fi nesimtit sa fac preluare colegilor din alianta ...

Sa zic parerea mea daca Demonul nu ar fi facut preluare lui HonoR nici HonoR nu ar fi laut spotul lui Teroare..

Incercati sa rezolvati problema eu nam cu nimeni nimik dar nu asa se face...

Suntem o Alianta Adica un guild mai mare care trebuie sa ne ajutam de la mic la mare nu sa ne furam...

Cu Respect Andrey :tiphat:

Posted

Prieteni, haideti sa ne intelegem, aici e vorba de coloana vertebrala si de faptul ca ne acceptam unii pe altii ca aliati si parteneri de joc si probabil ca in timp vom deveni chiar amici buni.

Uitati exemplul meu cu Andrey2000, GM-ul de la Eternity:

- pe 0.97d, nu mai stiu exact din ce motive, eram dusmani declarati, nu ratam nici o ocazie sa facem pk unul pe altul sau sa ne preluam unul pe altul.

- pe season1, datorita aliantei si a faptului ca nu ne-am purtat ranchiuna pt. evenimentele din trecut, am ajuns sa fim chiar prieteni foarte buni si pot spune ca e o onoare pt. mine sa joc alaturi de el....si cred ca parerea e reciproca.

Eu joc mai mult noaptea acum, stau on pana pe la 4 -5 dimineata, si de multe ori incerc sa protejez spoturile aliantei, avand in vedere ca am 2 calculatoare acasa si mi-e mai usor s-o fac.

Exp:

- acum cateva zile am observat un party format din 5 playeri din alianta, unde insa unul din ei fusese mutat de pe spot si tragea undeva aproape in afara ecranului de pe spotul respectiv. Putea fi postat de ks, era expus goldenilor ca iesise din golful din tarkan1 ce era ferit de goldeni si trasese si elfa dupa el. Am strigat la ei pe alianta dar nu a raspuns nimeni pret de 5-6 minute. Apoi am dat sw pe sm si l-am mutat usurel cu lightning inapoi pe spot, asteptand de fiecare data ca elfa sa-i dea buful de defense si life ca sa nu existe riscul sa-l omor.

- cu cateva zile in urma, cautam party cu elfa prin Aida2 si descopar un spot unde era un party de 4 playeri din alianta dar toti dormeau din pacate. Cand sa dau sa plec dupa ce am strigat la ei pe ally chat o gramada, vad ca vine un sm din HONEY si se apuca de intrebat de afk. Instantaneu m-am apucat sa dau clikuri cu buff pe toti membrii aliantei de pe spot ca sa creada ca-s cu ei in party si am raspuns repede ca sa il fac sa plece de acolo....good choice, party-ul respectiv a mai rezstat acolo pana dimineata apoi.

Ganditi un pic prieteni, ne punem singuri piedica daca ne preluam unii pe altii, trebuie sa ne focusam doar pe alte guilde si aliante.

Nu va avantajeaza si nici nu va aduce onoare faptul ca preluati din alianta, faceti voi 1 max 2 lvl in plus , dar ceilalti pe care i-ati preluat raman in urma, asa ca alianta e de fapt mai slaba nu mai puternica.

Andrei, sugerez sa se adauge regula la regulamentul de alianta pt. aceste cazuri.

Cu respect,

Bobo

Posted

Prieteni, haideti sa ne intelegem, aici e vorba de coloana vertebrala si de faptul ca ne acceptam unii pe altii ca aliati si parteneri de joc si probabil ca in timp vom deveni chiar amici buni.

Uitati exemplul meu cu Andrey2000, GM-ul de la Eternity:

- pe 0.97d, nu mai stiu exact din ce motive, eram dusmani declarati, nu ratam nici o ocazie sa facem pk unul pe altul sau sa ne preluam unul pe altul.

- pe season1, datorita aliantei si a faptului ca nu ne-am purtat ranchiuna pt. evenimentele din trecut, am ajuns sa fim chiar prieteni foarte buni si pot spune ca e o onoare pt. mine sa joc alaturi de el....si cred ca parerea e reciproca.

Eu joc mai mult noaptea acum, stau on pana pe la 4 -5 dimineata, si de multe ori incerc sa protejez spoturile aliantei, avand in vedere ca am 2 calculatoare acasa si mi-e mai usor s-o fac.

Exp:

- acum cateva zile am observat un party format din 5 playeri din alianta, unde insa unul din ei fusese mutat de pe spot si tragea undeva aproape in afara ecranului de pe spotul respectiv. Putea fi postat de ks, era expus goldenilor ca iesise din golful din tarkan1 ce era ferit de goldeni si trasese si elfa dupa el. Am strigat la ei pe alianta dar nu a raspuns nimeni pret de 5-6 minute. Apoi am dat sw pe sm si l-am mutat usurel cu lightning inapoi pe spot, asteptand de fiecare data ca elfa sa-i dea buful de defense si life ca sa nu existe riscul sa-l omor.

- cu cateva zile in urma, cautam party cu elfa prin Aida2 si descopar un spot unde era un party de 4 playeri din alianta dar toti dormeau din pacate. Cand sa dau sa plec dupa ce am strigat la ei pe ally chat o gramada, vad ca vine un sm din HONEY si se apuca de intrebat de afk. Instantaneu m-am apucat sa dau clikuri cu buff pe toti membrii aliantei de pe spot ca sa creada ca-s cu ei in party si am raspuns repede ca sa il fac sa plece de acolo....good choice, party-ul respectiv a mai rezstat acolo pana dimineata apoi.

Ganditi un pic prieteni, ne punem singuri piedica daca ne preluam unii pe altii, trebuie sa ne focusam doar pe alte guilde si aliante.

Nu va avantajeaza si nici nu va aduce onoare faptul ca preluati din alianta, faceti voi 1 max 2 lvl in plus , dar ceilalti pe care i-ati preluat raman in urma, asa ca alianta e de fapt mai slaba nu mai puternica.

Andrei, sugerez sa se adauge regula la regulamentul de alianta pt. aceste cazuri.

Cu respect,

Bobo

Da bobo asa este pe 97 erau multe invidie preluari pk etc.Acum ma simt alt om ca va cunosc te cunosc imi face multa placere sa joc alaturi de tine si ceilatii playeri. :beer:

Acum sa revenim la problema

Da eu te cred bobo cea ce ai facut tu poate multi iti vor cere dovata ca nu vor crede dar eu sincer te cred pt ca si eu am facuto si am 2 pc si steam pe 2 spoturi sa am grij de spoturi si mai multe pt ca iubesc guilda alianta ca vreau sa ne facem cineva mari si tari daca tot jucam sa nu mai rada lumea sa le aratam cat de mult suntem uniti alianta si sa ne iubim sa ne ajutam (NU SA NE FACEM PRELUARE INTRE NOI)si daca vom lasa de la noi pt Alianta, playeri tot noi vom avea de gastigat.Eu nu va cunosc bine pe toty ce iteres aveti dece sunteti cu mine alianta multi vor Honey pt ca iei au iteme rare etc (BOGATII)Eu ca gm de Aliante nu va pot oferi aceste lucruri dar daca si voi toty vati da silinta nu ma refer lvl sa fiti on 24/24 NU. toty avem servici scoala alte probleme etc eu va pot oferi sa fim UNITII Sa ne iubim.in toate cele lvl iteme probleme personale etc.Daca noi am fi mai mult Unitii vom avea mult mai mult de gastigat si pe link si in viata personala o invatatura Vreau decat sa ne iubim SA FIM FRATII.

Nu sa ne facem preluari pk injuraturi etc ce dovada este asta??

Poate ca eu incerc sa fac ceva ce nu exista aici totul depinde de voi ceilati.....unu+altul+20+etc

Alianta=Guild mai mare

Regulamentul este facut pt toata Alianta=Guild

Multumesc ;)

Posted

Hai sa mai adaug si eu o experienta anecdotica. Pe la inceput de S1 eram in Heaven-ul lui Loto6/49 (Raven) - am incercat o pseudo-prelaure la Andrey2000 - m-a postat am luat SS pe elf.

Gata a fost, mai ca am jurat ca pe Andrey2000 si pe Eternity - pfff... niciodata!!! - pk pe ei la greu!!!

Eh cacat, uite ca is cu ei in ally si daca stau bine sa ma gandesc nici nu is baieti chiar asa de rai :))

Bafta si spor le prieteni si dupa aia la Exp.

Edit:

A si inca o chestie, am fost in party cu unii din south azi - pt vreo 10 min repectivii erau afk - s-a trezit un bk (tot din south) care ramase-se din party vechi acolo, a vazut ca pm e afk si nu ii da party, a chemat un sm si ghici ce? - incepeau sa faca preluare la colegii din guild!! nu imi venea sa cred, cu "XXX afk?" cu tot - ma simteam in zona crepusculara! - deci se poate si asa :)

Guest Motanu`
Posted

nasola treaba asta cu preluatu si etc...

Pot sa zic si eu k pe 97 primeam pk de la totzi d`n teroare :)bn mai putzin aka :> si paul :> si diana..

dar de la suden tzu etc primeam de cate 3-4 pk pe ora :)) si acu iara`n teroare :X

si e cel mai swwet guild si aliantza e dragutza so....jucatzi d`n placere :) ,,, :comp2: :comp1:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...