Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

MoarteSubita

Teroare

Recommended Posts

Posted

Ma Paula a tras ceva pe nas bag seama, n-am zis niciodata ca intru pe Mornia, am zis doar ca o sa mai joc in paralel pe rere4fun.

Paule, puti ma trompeto :)).

Mno sincer sunt dezolat de ce se intampla pe link, dar mai joc asa la misto, nu ma mai stresez tare ca nu se merita.

Pana mea, nu prea e fun pe link, goldeni nu mai pot dobori, spoturi cu exp buna nu prea exista, ma dezvolt ca melcul :)), m-am apucat sa strang jwls....dar nush ce o sa fac cu ele, cred ca le dau prin guilda si alianta cand fac prea multe, ca de cumparat ceva de pe forum nu prea te atingi......pt. ca duperii inca isi fac treaba (tocmai am vazut unu care dadea peste 700 de jwls pe un item) ...da-ma dreq frate.

Posted

Alin, e adevarat ca Loto ti-a spus ca pleaca din guild de aici de pe Season1 ?

Si mai e adevarat ca stiai ca pleaca la aliatii nostrii din Eternity ? (asta nu cred in ruptul capului ).

Eu ma intreb cum sa iesi dintr-o guilda, dintr-o alianta pt. ca esti nemultumit si sa intri intr-o alta guilda din aceeasi alianta !!! ??? :)).

Alin, te rog eu, dupa ce dau rr pe Sm, imi cresc oleaca DL-ul si refac eu guilda, asta ca sa-i demonstrez lui Loto ca guilda nu se paraseste cand e mai greu ci stai si induri alaturi de ceilalti, fara sa comentezi.

Pana mea, pe 0.97d am avut aproape 2 saptamani cand am fost singurul on din guild si nici prin cap nu mi-a trecut s-o dizolv sau s-o las de izbeliste. Si la fel au facut Zookey, Bethrezen, Ryla, Suden, AK, Cris, Dani, Paul, Dana, cand au fost singurei on o perioada, au strans din dinti si au jucat....si vremurile mai bune au venit bineinteles, insa abia atunci se vede valoarea unei echipe si faptul ca stiu sa se aprecieze unul pe altul.

Asta este, unii nu inteleg ca sunt momente cand nu jocul de MU este prioritar in viata colegilor de guilda.

Posted

Mi-a zis pe pm ca vrea sa mearga in honey, ca sa creasca sa dea rr ca la noi nu sunt multi on si etc sa mai bag in guild si deastea, apoi revine sa ne creasca etc chestii de genul asta, i-am zis frumos pe pm mergi, faci ce vrei nu ma intereseaza daca crezi ca asa ti-e bine treaba ta.

Sry bobo dar sti prea bine nu ma pot ocupa momentan eu ma bazez ca mai intri tu pe cont daca sunt probleme o sa-ti mai dau odata passu si fa tu legea in ei ca nu ma pot ocupa, sincer...dupa ce termin cu harmalaia asta o sa am timp destul sa fac de toate numai sa termin ca sunt foarte stresat vezi bine ca intru salut stau putin la un pt ceva mai vorbim apoi ies ca nah treburi

Posted

Ok Alin, dar as vrea sa refac eu guilda cu DL, ca poate lua mai multi in guilda decat alt caracter, si va dau si tie si lui Cris, eventual si lui AK si Paul ID si pass ca sa ne folosim toti de el cand avem nevoie.

Posted

Bine Bobo cum doresti, dar nu vom strange peste 38 de persoane in guild asta e sigur garantez pe chestia asta vei vedea mai tz, fiecare e cu ale lui si nu prea avem pe cine sa luam in guild nu intentioneaza nimeni sa intre si daca intra vor face ca si astia de acum, care nu intra in joc sunt 4 5 care mai intra din 25 cati suntem si tu chiar vrei sa iei 80 de persoane no way, pentru ca nu o sa intre toti iti zic sigur si atunci din 80 de persoane sa intre 10? nu ti-ar fi ciuda? de asta nici nu am mai luat in guild m-am gandit asa logic la problema asta :|

Posted

Bine Bobo cum doresti, dar nu vom strange peste 38 de persoane in guild asta e sigur garantez pe chestia asta vei vedea mai tz, fiecare e cu ale lui si nu prea avem pe cine sa luam in guild nu intentioneaza nimeni sa intre si daca intra vor face ca si astia de acum, care nu intra in joc sunt 4 5 care mai intra din 25 cati suntem si tu chiar vrei sa iei 80 de persoane no way, pentru ca nu o sa intre toti iti zic sigur si atunci din 80 de persoane sa intre 10? nu ti-ar fi ciuda? de asta nici nu am mai luat in guild m-am gandit asa logic la problema asta :|

=))

@Am luat azi primul examen :wub:

Posted

@Am luat azi primul examen

Bravo, succes in continuare :)

Alin stiu ca nu vor juca, stiu ca in principiu vom ramane aceiasi de pe 0.97d, adica maxim 10 oameni de baza in guild (+ sau - 1 sau 2).

Diseara o sa incerc sa-i conving pe Zookey, Bethrezen si Dani sa joace, ar fi o mare pierdere fara ei, erau playeri buni, pe care te puteai baza.

Stii ca Cris vrea sa revina la noi in guild cu MG? Azi cred ca da rr, are 398 lvl. Il mai ajut eu cu cateva fructe ca am cules niste creation azi noapte.

As vorbi si cu Lucian ( RyLa_MG de pe 0.97d) , insa am impresia ca s-a lasat de MU definitiv ca vad ca nu a raspuns la mesajele offline din joc.

Hai ca usor usor ne ridicam.

Eu recunosc, ca m-am dat peste cap ca sa dea Cris rr mai repede pentru ca stiu ca ne va ajuta el apoi. M-am chinuit ca dracu sa stau on noaptea ca sa fiu sigur ca face lvl, i-am facut rost de ceva fructe, i-am dar zen la greu sa-si faca altele, i-am cedat locuri in party cand nu avea unde sa creasca si toate astea pentru ca stiu ca ne va ajuta mereu neconditionat si el.

Acum o sa trag si eu tare pe sm si pe elf sa dau rr si apoi mergem linistiti in arena.

Fug acasa ca-s la munca inca, mai vorbim aici sau la telefon, da-mi un bip de pe un Cosmote Aline si vorbim mai pe indelete.

Cius!

Posted

roger shefu te intr-adevar cris e un OM adevarat fara alte expresii si laudari a fost si va ramane un om calumea :beer: :beer:

@Felicitari Adi bafta in continuare :cool2:

Posted

salut si pe aici sunt Ionut55ro pentru cunoscatori am fost in Teroare la inceputurile lui 97, cand tzunami a iesit din CohOrTiS sa refaca guilda Teroare. Cine stie cunoaste! old times are good

Posted

Neata all :)

salut si pe aici sunt Ionut55ro pentru cunoscatori am fost in Teroare la inceputurile lui 97, cand tzunami a iesit din CohOrTiS sa refaca guilda Teroare. Cine stie cunoaste! old times are good

Ionut te intereseaza sa vii la noi in guilda ? :)

Salut uratilor m-am apucat si eu dar e plictiseala mare ca sunt de unul singur si joc mai rar

Ciao luci, cauta-ne seara dupa ora 6-7 sa te luam cu noi in guild, hai sa refacem trupa.

Natza!,

de maine revin

Bun Mihai, te asteptam cu drag, ca de cateva zile ducem lipsa de elfi on :).

Posted

buna..unde sunt regulile gildei..sa am si io habar.. ce trebe facut pe aici si ce Nu trebuie facut. care sa fie respectati si care scuipati :D.. hai va salut...aici Nightwish :tiphat: :tiphat:

Posted

Bun Mihai, te asteptam cu drag, ca de cateva zile ducem lipsa de elfi on :).

intru cu elfa dupa-masa,

PS: stiti ca s-a dat serveru de trei ori peste cap si ma trecut de pe agi pe ene, va bag supra-doza de autobuff :))

Posted

Sugestii:

1. Nu se vand iteme in alianta ci se dau gratis, cu exceptia itemelor foarte valoroase care se vor da insa la un pret rezonabil ( sau pe datorie ). De exp: staff lk edr 2%, seturi lk dsr dd sau lk dsr ref, aripi +13 + lk, sabii lk edr 2% sau lvl/20...s.a.m.d.

Alianta va avea prioritate la trade in cazul unui item valoros si pretul va fi unul corect pt. ambele parti.

2. Regula de party: au prioritate cei din alianta la party, atata timp cat se poate forma PP +1.

3. Nu se injura pe alianta si certurile se rezolva pe cat posibil in guild sau cu ajutorul GM-ului. Ganditi-va ca preia unul un spot si apareti injurand pe alianta la printul cu F4, va auto suspendati singuri si astfel cel care a preluat, ca sa va scape voua fundul nu va putea posta preluarea completa si corecta.

4. Cei care reusesc sa dea rr sa ajute pe cei non rr in urmatoarea ordine: guild apoi alianta. Cei non rr care sunt ajutati sa stea cat mai mult on pt. ca cel care-i ajuta nu e obligat sa stea si on pentru fundul lor

5. Dusmanii declarati pe alianta pentru PK, vor fi confirmati de toti GM-ii din alianta.

6. Daca un membru al aliantei primeste un item cadou si este prins imediat apoi ca da respectivul item pe jwls sau alte porcarii, eu propun sa fie exclus din guilda respectiva.

7. Incercati sa vorbiti respectuos pe alianta, chiar daca reprosati ceva unui coleg de aici, un repros formulat frumos si fara jigniri poate aduce remedierea situatiei si atrage si respectul celorlalti ( mai ales al celor vechi).

8. Eventurile cu premii care se vor face pe alianta vor fi confirmate inainte de toti gm-ii, dupa ce se inteleg ei aspura conditiilor.

9. Cei care au dat rr sa adune jwl of creation pentru cei din guild sau pt alianta.

10. Ajutor la golden se poate da cu conditia sa fii chemat in prealabil, dar bokul il ia cel care a solicitat ajutorul, cel care a ajutat urmand sa aiba prioriate la itemul din bok, daca primul nu are nevoie de el.

Astea de mai sus au fost sugestiile

TOATE ACESTEA SE RESPECTA!!!

1. In guild nu se vand iteme;

3. Nu se accepta milogi (UCP) si lingusitori in guild;

4. Membri guildului trebuie sa ofere RESPECT tuturor playerilor, atata timp cat sunt respectati;

5. Nu se accepta certuri intre membrii guildului (problemele se expun pe forum);

6. Nu se accepta limbajul vulgar in guild;

7. Inainte de a posta un player, se anunta in guild;

8. Pe primul loc sunt membri guildului si ne vom ajuta reciproc;

9. Party se face in guild, apoi cu restul;

10. Nu se accepta excluderea unui player din party (chiar daca nu este din guild) pt a face loc altui player (chiar daca este din guild), nici chiar daca este AFK;

11. Nu se accepta in party mai mult de 2 rase de acelasi fel (pot decide membrii party-ului in altfel);(optional)

12. Nu cereti insistent party pe guild (nu mai mult de 1 data la juma de ora), daca e nevoie de voi vetzi fi chematzi;

13. Daca nu avetzi party, straduitzi-va sa crestetzi si singuri (tuturor ne este greu);

14. Membri care joaca foarte rar vor fi exclusi din guild, de asemenea si cei ce stau doar pt party, iteme;

15. Absentzele mai indelungate vor fi anuntzate, altfel va putetzi trezi in afara din guild;

16. Implicarea membrilor cat mai mult posibila la evenimente si competitii (facute de membrii guildului in guild);

18. Daca mai multi membri se plang de un membru => va fi propus pentru excludere;

19. Fiecare membru care este in guild si va intra are obligatzia de a citi regulile si a le respecta, nerespectarea lor duce la excluderea din guild;

20-Fiecare membru are obligatia de a-si face user pe forum si sa activeze in Forums>Mu Online>S1 Server>Guilds>Teroare

Asta a ramas regulament de guilda

De acum inainte care mai vrea sa intre in guilda formula de acceptare va fi in felul urmator:

1.Numele in real:

2.Varsta:

3.Nickname in joc:

4.De cat timp activez pe serverul LM(sau ai jucat alt server de mu):

5.Care este motivul pentru care vreau sa intru in guild:

Asta e completarea :)

P.S. -> 90% pentru acceptare il detin membrii guildei se va supune la vot.

->la fel se procedeaza si in cazul eliminarii unui membru al guildei 100% votul membrilor(majoritatea castiga) fara exceptii de la regula.

Va multumesc!

Asta e completarea regulamentului

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...