Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

MoarteSubita

Teroare

Recommended Posts

Posted

De acum inainte care mai vrea sa intre in guilda formula de acceptare va fi in felul urmator:

1.Numele in real:

2.Varsta:

3.Nickname in joc:

4.De cat timp activez pe serverul LM(sau ai jucat alt server de mu):

5.Care este motivul pentru care vreau sa intru in guild:

P.S. -> 90% pentru acceptare il detin membrii guildei se va supune la vot.

->la fel se procedeaza si in cazul eliminarii unui membru al guildei 100% votul membrilor(majoritatea castiga) fara exceptii de la regula.

Va multumesc!

Posted

Perfect de acord Aline. Good job, trebuie sa stim cu cine stam de vorba, ce varsta are si cat Mu stie, ca sa stim la ce ne asteptam sau daca trebuie sa-l invatam din ce stim noi. :right:

Guest Loto6/49
Posted

Si la ce aduce bun asta daca tu nu mai joci aline?? nu vad rostul...numaru de oameni in guilda e de 24 acuma maxim 10 jucam din toti membri...poate ca ar trebuii sa faci oleaq de curatenie... Ai putea lasa pe AK sa refaca guilda ca e DL si are capacitate dubla la oameni...ar fii super sa avem o guilda mare si frumoasa... Sau cel putin alt BK

(Pentru AK)

Nu te lasa descurajat vreau sa te vad in joc...daca alin nu mai joaca asta nu inseamna ca trebe sa te lasi si tu...el are problemele lui...licentza..examene...etc.

Nush ce ne facem daca situatia ramane asa...lumea e nemultumita si daca problema nu se rezolva va fii pacat de numele asta pe care il purtam... nu se va alege nimic de el...( nu poti compara o guilda de 30 online si una de 10) imi pare rau...sincer

Posted

Cum a fost pe 97 asa va ramane si aici crezi ca daca fac de 80 si ia 60 si din astia 60 mai intra 12 cum e, tot acelasi rahat e nu intra lumea ca s-a sictirit, cum tu nu ai jucat cateva zile bune bune uite asa nu-i vezi nici pe astia on si am zis foarte clar motivele daca va hotarati supuneti la vot vreti sa schimbati GM treaba voastra nu ma deranjeaza cu nimic sincer si ti-am zis foarte clar pe PM pe forum treaba ta tu hatarasti ce faci, care ramane, ramane care nu drum bun si cale batuta.

Guest Loto6/49
Posted

ce nume ai pe mornia? hai ca intru si eu oleaq

Guest killerua
Posted

De acum inainte care mai vrea sa intre in guilda formula de acceptare va fi in felul urmator:

1.Numele in real:

2.Varsta:

3.Nickname in joc:

->la fel se procedeaza si in cazul eliminarii unui membru al guildei 100% votul membrilor(majoritatea castiga) fara exceptii de la regula.

Va multumesc!

Salut .

1.Adrian :D

2.21 anisori

3.[Hypnotic]

4.de ceva timp

5.de plictiseala .

@ B)

Posted

1.Numele in real:Deea

2.Varsta:vre 15

3.Nickname in joc:RaSe

4.de mult :))

5.Care este motivul pentru care vreau sa intru in guild:sunt x-guilde va plac :>

pe mine ma voteaza toti nu? :> cand ma reapuc de mu avida de sapt viitoare ma stradyui sa ajung si pe al teroristi daca ma mai luati uratilor =))

Posted

1.Numele in real:

2.Varsta:

3.Nickname in joc:

Va multumesc!

1. Bogdan Forsea

2. 32 de ani

3. 0.97d : tzunami, tornado, cristzu, ~TZUNAMI~

S1: Kamikaze, Guapa, MaoTzeDun

4. de prin februarie 2007 sunt activ constant pe linkmania. Joc de prin iunie 2006, dar abia in 2007 m-am apucat serios. Am jucat cate putin si pe alte servere, dar nu mi-au placut ori s-au inchis.

5. Vreau in guilda Teroare pentru ca a fost prima guilda in care m-am simtit ca in sanul familiei, prima guilda care a avut grija de mine, prima care a avut rabdare cu mine si mi-a suportat tampeniile cand eram novice, prima guilda unde colegii s-au oferit sa ma invete tot ce stiau si sa ma ajute neconditionat.

P.S. Sunt de acord cu P.S.-ul lui Alin :))

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...