Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

MoarteSubita

Teroare

Recommended Posts

Posted

Nu ai ce sa le ceri FOAMEA e mare sa tii ca timpul trece si cu cat trece mai mult cu atat mi se falfaie de serverul asta cand vad cat de impertinenti sunt si cat se dau ei de mari invatati si destepti etc asta as vrea sa-i vad pe toti asa in fata cat de mari, tari, buni, destepti precum se incred ei aici pe forum tare as vrea sa-i vad, dar pana una alta sa-i lasam sa se dispere si sa faca crize de experienta ca de la atatea nopti nedormite cred si eu ca e jale cu nervii lor. Apropo Bobo poti sa-i spui la Xtest ca e un fraierica warm down se da dupa 3 luni dupa cate stiu eu ca a spus odata Ija (toata stima pentru el) daca nu a mai facut plangeri\topicuri inuile cu subiect aberant etc.

Posted

ellow

inca nu v-ati mutat de pe server?

eu m-am enervat tare cu alianta noastra...

am ramas fara spot icarus...k cik MGul ala statea on...dupa 30 minute era alta guilda pe spot...dar in fine...am stat mai mult on k ei ^^

nu am ce sa mai cer...

si cu ce se inampla pe server...ma uit la vanzari-cumparari...si imi vine sa ii scuio...

n-ai ce face frate...asa nu se poate...eu m-am reapucat de MORNIA

ma distrez cu un summoner...dak va intereseaza...am vreo 5 char cu minim 50 rr...

va pot creste cu cel mai mare drag...

am si preteni mai vechi pe aici...

este destul de usor la exp...problema este cu itemele ... cu BK de 75 rr omor in 4-5 minute golden +4 ... deci lupta este pt iteme si jwk foarte rare...

putem face aici guilda Teroare

fac eu guilda cu DL si putem lua 80 persoane in guilda...

ne bagam numai romanaasi...

Uhm, nu e o idee rea AK ;)

Posted

sal ally

fac si eu prezenta :D

Ak morni sucks - am jucato e plina de donnor

am 1 srv si mai bun pvp boks in shop 4k stats /rr :)

e super fun si usor...

Posted

Mai eu va propun Serverul lui D@n1, oradeaMU vers 0.97d atat de draga noua , a jucat Suden pe el oleaca si e foarte ok, fara buguri, fara dupe, fara low lvl , fara d.c.

Posted

am incercat sa intru pe oradeamu si nu am reusit...ori nu e bun siteul...ori e inchis

mie nu imi plac jocurile cu bok la shop...este prea usor...lvl usor...atunci pt ce te bati?

Mornia este seson 4...4k stats la inceput...

lvl merg usor...dar tre sa strangi 200 milioane zen...pt k atata costa rrul

jwl sunt rare...e btaie mare pe ele...si goldenii ii omori destul de greu...

eu cu bkul ala de 75 rr dau 2600 dmg in golden +4 si il omor in 4 minute

veniti cu idei...cu servere...linkmania nu mai este de jukt...este bataie de joc

linku nu mai e de jucat - se schimba srv din zbor fara nici o justificare

ps: srv e pvp sint si goldeni si mobi puternici, se plateste rr, rr stats, pk clear, jwl is cam rare are 50% drop - adevarat nu e nici o provocare

doar sa faci un set bun si sai omori pailalti - nu sint asa multe seturi donnor

morni e plin in schimb...

as vrea si eu 97d - este mai decent

Posted

Vorbim diseara cu Alin sa-l contacteze pe D@n1, era serverul lui.

Pana atunci =m3mO= ( =ultr@Buf= ) , euSadea aici pe forum vedeti ca si-a facut char pe rere4fun, unde o sa-l ajut eu diseara sa dea primul rr.

Imi bag picioarele si eu in el de link, ca nu-s obsedat ca aia de pe global sa visez numai MU, asa ca ori joc de distractie si joc un server mai friendly, ori nu mai joc deloc.

E inuman ce se intampla pe link:

- goldenii +3 si +4 nu mai pot fi dati jos daca nu ai rr;

- experienta e de rahat oriunde ai trage si nu sunt multe locuri unde poate trage un non rr;

- itemele se vand de parca scrie Dolge & Gabanna pe ele si le porti o viata;

- daca te prinde adminul AFK pe spot iti da contor indiferent daca e unul on in party sau nu .

Asta deja e puscarie frate.

P.S. V-am spus eu candva ca alianta HONEY se va destrama nu ?:)

Ei bine, declinul deja a inceput, sunt deja playeri care au dat rr cu ei, si-au tras 1-2 seturi faine si au iesit din guilda si din alianta.

Vorba aia, un imperiu se destrama singur, nu trebuie sa-l fortezi, si nici o minune nu tine mai mult de "3 zile".

Posted

Am vb cu D@n1 si a spus ca e server down pt. moment ca-i face un mic upgrade si a zis ca-mi da PM cand e on ca sa intram si noi :)

Posted

Salutare prieteni, dupa cate vad e jale cracanata :D :P pe'aici eu sincer nu prea mai am chef de nici un Mu :) dar o sa-mi fie dor de voi asa ca oriunde ve-ti juca o sa imi fac si eu un cont \char sa joc sa vad ce mai faceti sau vom vorbi aici pe forum se pare ca e dezastru ce se intampla nu m-am prea ocupat in ultima vreme de LM doar ce am vbc u voi si mai intru pe rere in rest nu prea mai am chef de Mu poate pe la vara gasesc sa ma joc un joc mai calumea decat rahatu asta de joc ca vad ca si adminii aia care erau atat de "decenti" la limbaj, etc isi bat joc de toate si vorbesc in ultimu hal si nu mai zic ca dau niste reply'uri de iti pica ochii, infine keep in touch, eu am sa raman GM sa tin guilda daca nu va deranjeaza dar de jucat nush o sa vb pe forum.

Bafta si mult noroc in RL :beer: :beer: :beer: :beer:

Respect membrilor Teroare si mai ales celor vechi :hail:

Guest killerua
Posted

Salutare prieteni, dupa cate vad e jale cracanata :D :P pe'aici eu sincer nu prea mai am chef de nici un Mu :) dar o sa-mi fie dor de voi asa ca oriunde ve-ti juca o sa imi fac si eu un cont \char sa joc sa vad ce mai faceti sau vom vorbi aici pe forum se pare ca e dezastru ce se intampla nu m-am prea ocupat in ultima vreme de LM doar ce am vbc u voi si mai intru pe rere in rest nu prea mai am chef de Mu poate pe la vara gasesc sa ma joc un joc mai calumea decat rahatu asta de joc ca vad ca si adminii aia care erau atat de "decenti" la limbaj, etc isi bat joc de toate si vorbesc in ultimu hal si nu mai zic ca dau niste reply'uri de iti pica ochii, infine keep in touch, eu am sa raman GM sa tin guilda daca nu va deranjeaza dar de jucat nush o sa vb pe forum.

Bafta si mult noroc in RL :beer: :beer: :beer: :beer:

Respect membrilor Teroare si mai ales celor vechi :hail:

O sa ne fie dor de tine. :D

@Nici eu nu mai joc . :)

Posted

neata ally

ati renuntat asa repede - si eu :) gasesc ca este inca in probe serverul asta iar rr este mult prea lung

eu am sa joc rr4fun o perioada ... siom vedea dupaia

daca si rezolva muoradea pm me 2 pls..

in rest bft si numai de bine

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...