Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

MoarteSubita

Teroare

Recommended Posts

Posted

Va multumesc pentru incurajari si eu sper sa fie bine sa iasa ok tot si apoi sa gasesc un job calumea cum zice bobo, numa ma disper nu imi iasa ce trebuie la rahatu asta de program numa ma necajesc :banghead:

Guest killerua
Posted

Va multumesc pentru incurajari si eu sper sa fie bine sa iasa ok tot si apoi sa gasesc un job calumea cum zice bobo, numa ma disper nu imi iasa ce trebuie la rahatu asta de program numa ma necajesc :banghead:

Nu te pricepi ma :D .

Guest killerua
Posted

Da ma nu ma pricep innebunesc, u ce faci ai reusit cu alea?

Cu gagicile alea? Da...am fost erou :D

@Chiar,cu ce?

Guest killerua
Posted

Lucrarea de licenta ma

Eh,mai am ...acum incep sesiunea,belea B)

Posted

Greu de gasit un job bun pe la noi ...

Posted

La "noi" da in alta parte gasesti 100% doar ca tre sa te descurci.

@Io am terminat cu sesiunea ma mi-am laut toate examenele umpic de tarsa la ultimul dar am stat vreo 2 ore juma si am reusit sa fac

Guest killerua
Posted

La "noi" da in alta parte gasesti 100% doar ca tre sa te descurci.

@Io am terminat cu sesiunea ma mi-am laut toate examenele umpic de tarsa la ultimul dar am stat vreo 2 ore juma si am reusit sa fac

Pfiuu...bravo. sper sa ma desCURc si eu,da' nu prea cred :))

Posted

Bravo :D ... acum mai ramane partea cu job-ul a ? :)

Gasesti si aici ... dar mai cu pile ... daca vrei un job bine platite ... In alta tara gasesti mai repede dar acolo trebuie sa te descurci cu chiria , mancare , etc :)

Guest killerua
Posted

:camouflage:

Guest killerua
Posted

Tre sa ai umpic de cap si noroc, te scoti cu un job bun daca stii cat de cat sa faci ceva nu asa aiurea ca asa nu te angajeaza nici Nea Cucu

@Bafta adi

:)) sa fie .

@Nea Cucu de la 2 ?

Guest killerua
Posted

:-?

Iar sunteti afk pe forum ma? :))

Eu nu :D

Guest killerua
Posted

:P ia sa intru si eu pe mu putin

:)

Guest Loto6/49
Posted

Suden sa-mi lasi si mie id-ul tau de mesenger

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...