Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

MoarteSubita

Teroare

Recommended Posts

Guest revenant85
Posted

home, sw33t home

Posted

Mda, greu pe link, tot nu au rezolvat cu dupele la jwls si cu exp prea mica fata de cum s-a inceput.

Eu o sa joc in paralel si colo si colo, si mai am o oferta sa joc pe oradeaMu, un 0.97d fara buguri, fara dupe, fara disconect, far shadow bug...ma intreb, oare de ce pe linkmania nu l-au putut face sa nu fie hackuit , iar un server facut de 2 baieti in camera la ei sa fie atat de stabil :). Si e free si ala :)

Guest Suden
Posted

mama mi-a zis sa nu mai fur...dar nu ma pot abtine ...mi-a placut imaginea lui alin ^^

Da da mersi AK:D :beer:

Guest revenant85
Posted

munciti si in weekend de nu intrati in joc ^^ ?

Guest revenant85
Posted

eu da :P

oricum m-am suparata...am facut 3 bari in aida AFK

fac 1 lvl in 3 ore...

fac 1-2 lvl pe zi...

nu merge asa...astept sa se mai rriasca lumea...sa mai scada preturile...sa se mai duca din dupe...si intru si eu

am adus clientu pe stick de la un prieten, am creat un char cu numele Revenant. daca e on careva dati mi un pm

Guest revenant85
Posted

Suden daca esti on pe celalalt serv da te rog un pm pe SeraphMG :P

Posted

Neata prieteni :)

Alin, te rog sa ne spui ce se intampla cu tine, cu Ak si cu Paul, ca nu ati mai intrat nici unul de 3 zile pe link.

Jucati dincolo ? Iar ne mutam ?:)

Spune-ne ca sa sti cum stam, eu unul pot juca pe 2 servere simultan usor, asa ca daca nu mai joci pe link, eu mut un caracter la Andrey in guilda ca ma inteleg foarte bine cu ei, ca si cum ma inteleg cu voi.

Posted

La multi ani alin scuze ca zic si eu asa tarziu dar nam avut timp de forum sry multa sanatate si bucurii :beer:

urat revinno pe link te rog sa facem mare alianta si rr lasal celat servar ca nui de tine ala se va rr bd repede

am jucat si eu servare de alea

hai pe link avem treaba multa inpreuna de facut lvl rr cs etc

acum ca te cunosc te lasi :(

:beer:

Posted

lvl si rr da...castelul nu il mai ia nimeni de la honey

+1, total de acord, li se va lua castelul numai daca nu sunt destui din ei on sa-l apere cand e eventul, altfel nu exista nici o sansa....au itemele cele mai tari din joc si au inca jwls multe dupate care nu au disparut. RR-uri sa nu mai zicem, e alianta cu cei mai multi rr-iti, si asta tot datorita itemelor pe care si le-au strans cu ajutorul la dupe la jwls.

Mno, mie mi se falfaie pana la urma....sa le dea Dumnezeu sa fie cei mai buni in MU...si lasa sa facem noi banul gros in viata reala, ca apoi ma vad cu alianta HONEY pe strada si ii calc cu HUMMER-ul pe Skoda Fabia :))

Posted

:)))

eu stiam k nu esti intreg...dar tu chiar ne arati...

de ce HUMMER???sunt altele muuult mai frumoase si mai scumpe ^^

eu ii fac la semafor cu BUGATI VEYRON :D

guys, eu saptamana asta o las mai moale ca am niste probleme profesionale :)) ne mai vedem seara/noaptea

Posted

Salutare prieteni, imi cer scuze pentru absenta mea indelungata dar am fost ocupat zilele astea sunt putin stresat cu faculta peste cateva zile am si festivitatea la facultate si tot pe celalalt server am stat mai afk tot timpul. Am sa revin dupa ce voi mai fi liber o sa mai intru cand pot Bobo te rog cand poti sa mai intri si pe al meu daca sunt ceva probleme sau daca trebuie facut vre-un anunt ori sa iei in guild.

O zi buna.

@Andrey mersi pentru urare :beer:

Posted

Ok Alinu, take your time, te sun daca am nevoie sa intru pe GM ca n am notat parola si userul atunci cand mi le-ai dat :)).

Beey sa-ti iei un job ca lumea acum cand termini facultatea, fa naiba niste bani adevarati si ai sa vezi cum ti se schimba viata radical.....numai sa nu devii workahoolic ca e nasol...eu unul nu stau mai mult de jumatate de ora peste program niciodata...decat daca mi se platesc orele suplimentare dublu :), altfel o tai acasa si ori ies cu prietenii, ori cu nevasta, ori joc MU, filme, parc, cluburi , restaurante....etc etc etc :)).

Guest Loto6/49
Posted

Suden lasa ca termini tu cu treaba si bagi mare :) am incredere in tine... by the way Mai recruteaza ceva membrii ca suntem putini!!

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...