Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

MoarteSubita

Teroare

Recommended Posts

Guest Suden
Posted

fratilor am fost furat de pe cont acum 5 minute de toate ce le aveam pe cont

Posted

Looool, schimba parola si hai sa facem lvl, sunt on pe Akenathon :)

pe care server ati intrat mah? eu sunt Bubamara, l-am gasit pe DomnulAK afk in lt1 safe zone pe primu server din lista

astia sunt asa avuti, lasa pendante exc prin orase efectiv nu le iau de pe jps :) - se era cu edr si hp3%, dupa aia altu imi da cadou alt pendant 2% dmg si hp3% + ring dsr si hp3% - cica n'are armuri ca mi-ar da....

Guest Suden
Posted

haideti toti pe server 2 in lorencia fantana ca va ajut eu am mg full de la un prieten si ma joc cu el pana mi se rezolva problema si o sa joc pe mg ala sa va ajut.

Guest w333d
Posted

lol ... nu ma pot abtine ...deci propun un season 4 .... eu is deja acolo .... cu tree skill si cu tot ...e f mare exp da sunt chestii noi . etc . va dau pm la toti cu linku . sau daca ziceti ca e mai bine unde sunteti voi ...vin si eu acolo ... nu am nika impotriva . doar sa nu fie romani adminii si nesimtiti .... etc etc ! aci unde zik eu is 5 servere si mere f fain ( oleaca lag ) drop ok ...pietre putine (soul chaos .... ) iteme exc nu am inca ...da sunt seturi super noi skiluri bla bla bla !

Guest Suden
Posted

Eu am pus linku pe pagina precedenta la serv asta daca te intereseaza vino cu noi eu dau rr apoi ma pun sa îi ajut pe ceilalti la lvl si cu iteme :P hai cu noi nu m-as risca sa joc pe un server s4 din cate am inteles de la multa lume sucks si am jucat pe un server s4 a fost jenant

Guest sir_Frosty
Posted

De ce ai user nou pe forum Suden? Ai luat ss?

Guest revenant85
Posted

Daca nu adorm pana il down intru si io pe un char cu nume identic k pe linkmania.

Eu am profitat de serv down.

Mi am spalat masina, masina lu maica mea, masina vecinului... deja nu mai sunt masini murdare prin zona...

thnx suden pt link

Guest Suden
Posted

Mmi-a dat mapetzu de Lancelot suspend pe ambele conturi si pe MoarteSubita si pe SudenD, s-a simtit ofensat :nanana:

Guest Suden
Posted

Sale Andrey am scris pe pagina precedenta dai un clik acolo noi suntem la party acum prin arena :D facem lvl rr'uri :P :)) join us

aici gasesti unde suntem noi pe server 1

Apropo daca intri dai un pm la AkWhiteSun te ajuta el sa cresti :P

Guest revenant85
Posted

Sale Andrey am scris pe pagina precedenta dai un clik acolo noi suntem la party acum prin arena :D facem lvl rr'uri :P :)) join us

aici gasesti unde suntem noi pe server 1

Apropo daca intri dai un pm la AkWhiteSun te ajuta el sa cresti :P

Inca un minut si intru si io :P

Apropo l am mai convins pe un coleg sa intre si el. see u soon

-----some minutes later:

adica as intra dar nu ma lasa... acolo unde iti alegi serveru 1-2-3... acolo nu mi apara nimic

Am copiat si fisierele din patch dar tot nu merge...

in fine, vb maine,

Good night, good fight!

Guest Suden
Posted

te astept REVE dai un pm pe worldChaos cand intri

Guest Suden
Posted

Buna Sandy

no sa ne plictisim :))

Posted

Bine faceti.Ma bucur pentru voi.Vad unii cum se streseaza si ce urit vorbesc pe forum,pt. ca nu merge 2 3 zii serverul.Macar vad ca voi aveti o zii buna.Asa trebe.Vam pupat si distractie placuta :bananadance2:

Guest Suden
Posted

Multummim o zi buna si tie

Guest sir_Frosty
Posted

Arigato si sayonara...Eu ma bag la somn! :tiphat:

Guest sir_Frosty
Posted

Neatza! Ma duc sa fac un pic de lvl la sala si apoi un event la prietena. V-am pupat! :>

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...