Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

MoarteSubita

Teroare

Recommended Posts

Guest Suden
Posted

Oka go ahead noi te asteptam mai am vreo 40 de lvl dau rr si va ajut

Dai un pm worldChaos cand intri pe server 1 sau DomnulAK :))

Posted

Eu nu ma mai chinui, nu merge sa creez cont, nu accepta alte semne de punctuatie decat litere si cifre, nu stau sa fac mail nou acum pt. ei si parole si ID-uri noi ca abia le tin minte pe astea care le am.

Bafta acolo, eu ma apuc sa gatesc ceva ca mor de foame si astept sa dea drumul la link.

P.S. Daca nu mai jucati aici pot reface eu guilda ?

Guest Suden
Posted

Ma nu fi nebun :)) zi ca iti fac eu cont ma ak cum a reusit :nanana:

Guest D@ria
Posted

Ma bag si eu daca este:))

Guest Suden
Posted

And you are.... :-? :-??

Guest D@ria
Posted

Secret.Nimeni cunoscut...dar pana revine sa am ce juca:D

Guest Suden
Posted

Secret.Nimeni cunoscut...dar pana revine sa am ce juca:D

:)) :-j good join

@Bobo ce bine ar fi sa mai raspunzi si tu la telefon sau faci mancare cu ciocanu si cu tocatoru

Posted

Nu mai vreau alin, ala nu-i server bun daca nu accepta adresa de mail cu "_" in ID, si parola doar din numere si cifre....adica sa fie mai usor de spart sau cum ?:))

Pai da ce m-am tampit sa schimb mail, ID si parole pt. un server de MU ?:))

Guest Suden
Posted

noah nush ce sa zic, oke atunci

Nu mai vreau alin, ala nu-i server bun daca nu accepta adresa de mail cu "_" in ID, si parola doar din numere si cifre....adica sa fie mai usor de spart sau cum ?:))

Pai da ce m-am tampit sa schimb mail, ID si parole pt. un server de MU ?:))

Nu are cum sa nu te lase sa creezi cont, acuma mi-am facut eu inca un cont pe alt mail si il am cu nume_yahoo.com si a mers trebuie sa mearga

Guest Suden
Posted

nu merge, dar nici nu da nici o eroare, pur is simplu nu-mi trimite mail de confirmare

Ma da nu trebuie sa iti trimita, acum intra in joc si baga contu ala care l-ai creat si iti merge poti sa iti faci char hai incearca

Posted

nu merge, zice account invalid sau ceva de genul

kkmas in el de rr4fun, mi-a blocat si calculatorul, nici nu-l mai pot sterge de pe calculator acum.

brb dau un restart in safe mode sa-l pot sterge.

Asa..l-am rezolvat :D.

Mno eu ma duc cu bicicleta un pic in parc, ca m-am anchilozat aici pe scaun si vedem ce-o fi mai pe seara, oricum m-am apucat sa joc iar Age of Wonders, un joc super tare parerea mea, dar pacat ca nu au mai scos serii noi.

Guest Suden
Posted

Vaiii bobo #-o :)) :))

Guest Suden
Posted

^ up :))

neah ap^ :))

Posted

nu lasati topicul sa pice de pe prima pagina ca va rup :)

am intrat la rrfun aia da nu gasesc pe nimeni, fac lv ca prostu, nu tu spot pt astia mici nu tu nimica...

Guest sir_Frosty
Posted

Oricum e obosit MU. :))

Posted

am intrat la rrfun aia da nu gasesc pe nimeni, fac lv ca prostu, nu tu spot pt astia mici nu tu nimica...

Cum naiba ai reusit ca pe mine nu ma lasa sa ma loghez, creez contul si cand sa ma loghez zice account invalid, dar nu da nici o eroare la crearea contului, macar sa-mi dau seama unde gresesc.

Da pm pe worldChaos cand esti pe rr4fun ca e Suden pe el.

Guest Suden
Posted

pai lasati nickurile din joc ma sa va contactez pe server

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...