Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

MoarteSubita

Teroare

Recommended Posts

Posted

eu ma fac bk cred ca sa fac goldani +5 si sa nu am stres daca las afk

stai sa vezi ce xp baga daca nu baga 40 k minim fac panarama

Posted

eu raman pe DL , dar intrebarea era ce sa imi fac pana la 250 ca sa deblochez DL?

sa imi fac SM sa fac singur lvl?

da

Posted

N-o sa poti sa faci singur lvl daca se da rr la DB, iar daca se da roll back la 17.04.09 cand e ultimul back-up atunci cred ca aveai deja DL, sau oricum...lvl mare pe caracterul de pe contul unde ai facut DL

Posted

ma parca tot mg as vrea da ma gandesc pot sa sparg ms la sm cu el full? sau as putea sa dau 4 5 rr cu mg dupa sa imi fac bk

ps bobo eu singur am facut lvl pt mg si dl cu sm

pana la urma stie careva daca pot sparge la sm ms cu mg full?

Posted

gata ma vati culcat daca nu raspundeti in 10 min max hai 15 ca mai fumegai o tigara ma culc si eu si maine sper sa am supriza sa mearga serv sa fie rr db sa aibe xp 40 sa dam si noi rr in 14 zile ce drak sa fim egali sau sa ramana asa cum e numa sa puna lvl 1 la toti sa ramana sts si itml asa cum sunt si inca ceva razpundeti 1 care stie daca pot sparge la sm ms cu mg sau cu sm...

Posted

ma bag si eu la somn ma mai hodinesc si eu o leaca mai vb maine nb }{}{}{}{}{}{

poate imi trece si durerea asta nenorocita de spate ca am 1 saptamana de cand ma doare sa ma cac pe el spate:((

Guest sir_Frosty
Posted

Are un bug (multi au dat rr prematur) si acum se fac reparatii la el. :comp1: Neatza!

Guest w333d
Posted

sal !

AK ... sper sa revina serveru on sa iti dau setu inapoi !!! orikum o sa mai incerc de cateva ori pe saptamina sa intru sa vad daca merge sau nu .....si te caut pe tine sau pe Guapa .... sa dau setu ala ca nu imi place sa ramin dator !

imi pare bine ca v-am cunoscut baieti/fete ! sper sa ne mai intanim peundeva .... serveru asta nu merita delok timpul pe care l-am pierdut jucand pe el .... ( joc un server cu exp mare drop mare ...easy ). daca nush prin ce minune super adminii nostrii remediaza aceasta problema si dau roolback ...eu orikum sunt la ZERO ...soo daca cer pt pt pt qqqq eu is ! :) sa ne intalnim cu bine !

Over & Out.

Guest sir_Frosty
Posted

:crybaby: Dar mai ramai!

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...