Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

MoarteSubita

Teroare

Recommended Posts

Guest w333d
Posted

deci daca nu mai am cioara ii ia drequ

va dati seama cat o sa le ia sa dea un rolback .... pff cred ca juma de luna o sa tot piscaleasca la db-u ala ! spre sa-l distruga sa putem juca normal ! desi cu versiunea asta baguita sincer nu cred ca o sa fie ceva kalumea ... inafara de cei care is bogati in urma marsaviilor efectuate regulamentar ! pff ce copii ... sa furi si ingame .... inteleg ca in reallife is vaishamar da macar acilea sa fie corecti !

Posted

heloo ! :comp2: imi explica si mie cineva ce sicum ? cititi cu o pagina in spate !

cam la 30% din playeri li s-a fortat lvl la 2 - practic au dat RR :P - nimic altceva nu s-a schimbat (cel putin la mine)

m-am trezit in noria cu iteme cu tot ce aveam (nimic anormal) asa ca m-am dus pe spot sa cresc - am bagat pana la lv 26 si au oprit srvru...

sincer io sper sa nu modifice nimica, sa lase asa.

"chestia" s-a intamplat candva dimineata pt ca am fo toata noaptea on pana pe la 09:30 si nu o fost nimic ciudat.

ce e periculos e ca daca se poate face asta - atunci se pot face lucruri EXTREM de nasoale.

Guest w333d
Posted

pff vaishamar . se anunta naspa !

Guest sir_Frosty
Posted

AK stii ce mi-a cazut din bok+5 cand se anuntase roll back?! :D

Guest w333d
Posted

uimeste-ne :D te sparg te`ndoi de e kb !

pff ati citit la astia de la "mierea" pe guild ? cica nu au numai nush ce backup vechi pt rollback ... soo... way back ! haha de rasu prostilor nu alta !

Guest sir_Frosty
Posted

Absolute scepter of Archangel cu lk,add si increase si un Divine Crossbow cu lk si edr.

Posted

uimeste-ne :D te sparg te`ndoi de e kb !

pff ati citit la astia de la "mierea" pe guild ? cica nu au numai nush ce backup vechi pt rollback ... soo... way back ! haha de rasu prostilor nu alta !

nu prea au decat 2 solutii: RR db sau lasa asa (cum au lasat si dupele),

... in alta ordine de idei, acuma ca am RR cine vrea sa-l cresc?

Posted

sa ma cac pe ea trb muncit ca prostu cateva saptamani :| nustiu ce drak au ma sau prostit de tot sa dus de rapa 97 sa dus s1 se duce si asta sa ma cac pe ea treaba ia ziceti ce solitaire nou a mai aparut? =))

PS:daca e sa dea rr db,sper sa faca xp 40 cum au dat aia 3 rr sa dam si noi 1 acu nu? daca ramane 15 20 cat drak o fi ma cac pe el,daca lasa asa ma apuc de sm :)) are lvl 2 pe acelas acc cu mg sau de bk si el avea lvl2 , si bobo vezi ca tiam crescut dl tiam pus set ... arma ... dar cred ca o sa dispara:|

Posted

e bun asa aka ia acu e corect semnatura nu

ps dati add la yo_paul_90 cu ocazia asta mai intru si eu pe mes ca am 3 luni care nu lam deschis :)))

Posted

intra ma macar pe invizibil vb intre noi hai ca mor ma plictisesc acu ma enervezi fur masina lu fratimio si vin la tn si iti dau 2 capaceX-(

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...