Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

MoarteSubita

Teroare

Recommended Posts

Posted

Alin, pot sa dau bone pants aia lk dsr hp de la tine pe un item care-mi trebuie?

Sau mai bine invata-ma care-s valorile itemelor ca vad ca se cauta bone, desi nu e item rar si nu e nici cu def puternic

Guest killerua
Posted

OOOOOOOOOOO fratilor ma las de mu mi-am gasit joc adevarat GUITAR HEROE 3 ROCKKKKKKKKKKKKKKKK :peace::peace::peace::peace::peace::peace::peace::peace:

:blink:

Posted

Neata neata.Sud acuma vrei sa te lasi ,cind ne-am cunoscut,si ne intelegem bine? :( Vezi cum te alerg :bananadance2: :bananadance2:

Posted

Paule sa te sparg la narile alea mari.

Azi dimineata nu ai fost on, am intrebat de 10 ori daca esti, ti-am dat in pana mea toate conturile mele si nu esti in stare sa-mi faci rost de 1 item GS, mi-ai lasat DL-ul in pielea goala de ma rupe si un skeletron acuma......si ultima dar si cea mai tare....PUTI ma :))

Iar vorbesc singur aci, va doare la bascheti pe voi :|

Posted

Ma care-i faza? S-a dat roll back la server ? Am vazut ca e agitatie pe forum la Info, Diverse si Aspecte Tehnice.

Ce tare ar fi s-o luam toti de la 0 :)), promit ca voi fi in primii 20 cu rr de pe server. Ca eu si asa m-am apucat de joc la 3 saptamani dupa ce incepuse.....ahh ce tare ar fi :))

Btw, aline daca te lasi acum de MU cand m-am apucat si eu cat de cat, esti o trompeta si jur ca vin la Arad sa-ti var Combo in popou daca ma enervezi :))

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...