Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest ENACHACHE

Sugestie :-s

Recommended Posts

Guest ENACHACHE
Posted

Ei bine totusi .. Sunt 1 jucator activ pe Linkmania si am observat Munca serioasa depusa pt crearea serverului dar in schimb am o Sugestie pentru acest server... noah poate la inceput o sa para o prostie dar totusi astept parerile celorlalti Useri de pe forum !:

Sugestia suna cam asa:

Itemele,Zenul,si tot ce cade pe JOS cand omori Monstri dispar MULT prea rpd... Nu ai timp sa te duci sa iti culegi ce ai de cules ca dispare instantaneu .. dak s-ar prelungi cu cateva secunde acest lucru ar fi Minunat ....

Ast. Post Reply cu parerile voastre :whistle:
Posted

Am mai vazut pe undeva sugerstia asta.... un admin spunea ca... monstrii multi = spoturi multe = iteme multe pe jos = lag ; de aceea timpul itemelor de pe jos este mic

Posted

Acum cred ca exista posibilitatea de a mari un pic timpul, de ceva timp a fost micsorat numarul mobilor pe spot, dar nu depinde decat de dragosh.

Guest w333d
Posted

foarte multumim ca va ganditi la chestia asta !

Guest Blader_Slayer
Posted

Acum cred ca exista posibilitatea de a mari un pic timpul, de ceva timp a fost micsorat numarul mobilor pe spot, dar nu depinde decat de dragosh.

ganditiva acum si pe mai tarziu , cand o sa fie(daca o sa mai fie) spoturi cry/arena , in cry 1 punctiform nu se vedea din cauza itemelor .. se vedeau doar itemele pe jos ;)

Posted

Ei bine totusi .. Sunt 1 jucator activ pe Linkmania si am observat Munca serioasa depusa pt crearea serverului dar in schimb am o Sugestie pentru acest server... noah poate la inceput o sa para o prostie dar totusi astept parerile celorlalti Useri de pe forum !:

Sugestia suna cam asa:

Itemele,Zenul,si tot ce cade pe JOS cand omori Monstri dispar MULT prea rpd... Nu ai timp sa te duci sa iti culegi ce ai de cules ca dispare instantaneu .. dak s-ar prelungi cu cateva secunde acest lucru ar fi Minunat ....

sunt pentru.

Posted

pentru ... daca apesi alt nu ti se vad itemele si nu ai asa lag... nici inainte nu era asa mare lag in arena

pentru ... daca apesi alt nu ti se vad itemele si nu ai asa lag... nici inainte nu era asa mare lag in arena

Posted

ganditiva acum si pe mai tarziu , cand o sa fie(daca o sa mai fie) spoturi cry/arena , in cry 1 punctiform nu se vedea din cauza itemelor .. se vedeau doar itemele pe jos ;)

Nu o sa mai fie spotury cry..nici in arena punctiforme

Pe beta au fost spoturi cry sa vada uni cum arata fenriru (cei care nu au jucat pe S1/S2/S3)

Guest Blader_Slayer
Posted

Nu o sa mai fie spotury cry..nici in arena punctiforme

Pe beta au fost spoturi cry sa vada uni cum arata fenriru (cei care nu au jucat pe S1/S2/S3)

sunt spoturi in lot , e acelasi lucru :beer:

P.S. gunit dispare spotu cu patry cu tot degeaba apesi alt :) , vezi doar exp si iteme :beer:

Posted

contra prelungirii timpului... cand o sa ai cateva rr nu o sa te mai intereseze ce pik pe jos si o sa vrei sa dispara mai rpd pentru a nu avea lag.

Posted

timpul mic la itemele care cad de la moobi NU este pt lag

s-a mai vorbit ...

timp mare la iteme pe jos in spot-uri => foarte multe iteme pe jos daca omori repede moobii => nu mai vezi monbii sau chiar colegii

exemplu1 : Blood Castle pe srv vechi

exemplu2 : Crywolf pe versiunea beta

Posted

Atunci am inteles eu/noi gresit :)

Oricum nu eram de acord cu sugestia asta, deoarece daca trec pe langa un spot si cade un soul nu trebuie sa astept o gramada sa-l ridic, doar 2-3 sec :P

Iar daca cei care tin spotul vroiau sa ia un item si acesta a disparut, e problema lor, nu se misca destul de repede.

Posted

Sugestia suna cam asa:

EDITED: mi-am spus parerea dar ma inselam.

:tiphat:

Guest Blader_Slayer
Posted

timpul mic la itemele care cad de la moobi NU este pt lag

s-a mai vorbit ...

timp mare la iteme pe jos in spot-uri => foarte multe iteme pe jos daca omori repede moobii => nu mai vezi monbii sau chiar colegii

exemplu1 : Blood Castle pe srv vechi

exemplu2 : Crywolf pe versiunea beta

same thing cu primu spot lot :tiphat:

Guest SkynBoy
Posted

Sugestia suna cam asa:

PRO

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...