Jump to content
Komisaru

Un bărbat din Azerbaijan a ordonat uciderea fiicei lui pentru că purta fuste scurte

Recommended Posts

Posted

De la musulmani ma pot astept de la orice , nu ma surprinde cu nimic executia propriului copil , da` DOAR pentru ca purta niste fuste mini.......no comment.

Daca o persoana nu stie sa faca diferenta intre un musulman sunnit si un musulman radical pentru mine inseamna ca acea persoana se apropie de un iq = 70.

Am simtit nevoia sa fac asta, pentru un rasist in necunostinta de cauza. :)

Posted

Am simtit nevoia sa fac asta, pentru un rasist in necunostinta de cauza. :)

Tocmai ai 666 posturi . :))

On : Care e treaba cu musulmanii ? Sunt aşa răi ? :blink: . Cineva (nu de pe forum , nişte cunoştinţe) , spuneau că musulmanii sunt oameni la locul lor , liniştiţi .

Posted

Tocmai ai 666 posturi . :))

On : Care e treaba cu musulmanii ? Sunt aşa răi ? :blink: . Cineva (nu de pe forum , nişte cunoştinţe) , spuneau că musulmanii sunt oameni la locul lor , liniştiţi .

"Musulmanii de rand" nu-i sustin pe cei din cazul de fata.

P.S.: E un numar care mi se preteaza. :tiphat:

Posted

P.S.: E un numar care mi se preteaza. :tiphat:

Ahaaa , acum m-am prins , si ma tin bine :P .

Si mie imi place cum arata numarul 666 .

On : Inca tot nu-mi dau seama ce a fost in capul tatalui ei . Nu mi-as omori propriul copil pentru nimic in lume .

Posted

:rofl1:

cel mai deschis la minte ai fost, mi-ai luminat ziua :))

Ah , mi-ai luat-o inainte . Si eu vroiam sa-l intreb ce l-a apucat :)) , e moarta :( , macar atat sa se gandeasca , nu-i mai steie capu la cine stie ce . Deaia a cerut poze , pentru ca sa vada daca e dotata ... . Si cred cu tarie ca nu ma insel . :))

Posted

Ah , mi-ai luat-o inainte . Si eu vroiam sa-l intreb ce l-a apucat :)) , e moarta :( , macar atat sa se gandeasca , nu-i mai steie capu la cine stie ce . Deaia a cerut poze , pentru ca sa vada daca e dotata ... . Si cred cu tarie ca nu ma insel . :))

Ai reusit sa ma sochezi! :duh:

Posted

Si asta nu a fost musulman de rand? Avea copilu la facultatea de medicina, banuiesc ca erau si educati. Nu ne mai aburi. Cum vrei sa combata crimiele de genu cand ele sunt prezente in coran?

Guest stefteo21
Posted

Deci e de tot rasul !!!

Nu numai ca-ti omori copilul ... mai dai si aproape 2500 de euro cuiva sa o faca si nici nu poti fi sigur ca n-au violat-o inainte de a o executa. Mai mult ca sigur ca i-au facut ceva... n-ar fi rezistat tentantiei + ca oricum urma sa moara si nu mai avea sa spuna la nimeni...

Posted

Si asta nu a fost musulman de rand? Avea copilu la facultatea de medicina, banuiesc ca erau si educati. Nu ne mai aburi. Cum vrei sa combata crimiele de genu cand ele sunt prezente in coran?

Daca o persoana nu stie sa faca diferenta intre un musulman sunnit si un musulman radical pentru mine inseamna ca acea persoana se apropie de un iq = 70. Valabil si pentru adeptii islamului radical, valabil si ptr cei ce denigreaza islamismul. Pentru inculti si guralivi incercati sa aflati ce inseamna iq = 70.

Nu intelegi romaneste ? De fapt nu intelegi, traiesti in lumea ta mica si meschina dealtfel, un neavenit si incult.

[Edit] Scoate-ti poza aia de la avatar ptr ca provoci greata unui crestin adevarat.

Posted

Au violato mai mult ca sigur. Femeile "necredincioase" trebuie violate si omorate.

Esti incolor, insipid si inodor, otelul meu a mai puternic decat cartea ta.

Quo Vadis ... ? ai citit crestine ?

Posted

Au violato mai mult ca sigur. Femeile "necredincioase" trebuie violate si omorate.

ce sa zic...

bine ca nu sunt obligati sa le omoare si porma sa le....

Posted

Un bărbat din Azerbaijan a ordonat uciderea fiicei sale de 21 de ani pe motiv că aceasta ar fi purtat fuste mini. Potrivit AFP, cei doi bărbaţi care au fost angajaţi pentru uciderea fetei au fost arestaţi în Sankt Petersburg.

"Doi bărbaţi de origine azerbaijană au fost arestaţi pentru uciderea, pe 8 aprilie, a unei studente la medicină, în vârstă de 21 de ani" au declarat surse din poliţia rusă.

Cei doi au recunoscut că au ucis-o pe fată în schimbul sumei de 100.000 de ruble (2.300 de euro). Potrivit acestora, tatăl fetei a vrut s-o pedepsească pentru că purta fuste scurte, manifestând lipsă de respect faţă de tradiţiile naţionale.

Tânăra studentă la medicină a fost răpită de pe stradă, dusă într-o zonă din apropierea localităţii Sankt Petersburg şi executată cu două gloanţe trase în cap.

Populaţia Azerbaidjanului este formată în special din musulmani.

Antena3.ro

mda..religia lor e cam dubioasa..asta e adevarat..insa nu cred ca era necesar sa se ajunga la omor pentru asa ceva...fiecare cu legile si tara sa.. :) noi o avem pe a noastra asa cum e :)) cu rele si bune ^_^

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...