Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest [Raven]

DL fare Dark Horse e warza...ne baga si pe noi cineva in seama?

Recommended Posts

Posted

am crezut ca raspunsul este evident dat fiind ca :

- am raspuns in perioada beta

- se plang foarte putini acum de problema asta

raspunsul :

DL-ul nu este ca MG-ul

Dark LORD -ul este un caracter pentru cei puternici si cu rabdare.

"puternici" = care au jucat suficient de mult cu alt caracter ca sa sustina dl-ul cu iteme si pet-uri .

Sper ca am fost destul de clar .

Guest [Raven]
Posted

ce ce dl-ul nu este ca mg-ul...? care faza? DL-ul e mai prost sau ce? :violent:

Posted

' date='Apr 13 2009, 17:55' post='3703178']

ce ce dl-ul nu este ca mg-ul...? care faza? DL-ul e mai prost sau ce? :violent:

am comparat cu mg-ul pentu ca si acesta este o specie mai deosebita fata de cele 3 clase de baza

- 7 puncte / lvl

- fuge fara boots cu speed

- poti sa il faci doar daca ai alt caracter cu un lvl > ....

chiar trebuie sa explic ca la copiii mici ?

Posted

am comparat cu mg-ul pentu ca si acesta este o specie mai deosebita fata de cele 3 clase de baza

- 7 puncte / lvl

- fuge fara boots cu speed

- poti sa il faci doar daca ai alt caracter cu un lvl > ....

chiar trebuie sa explic ca la copiii mici ?

dl fara cal /cioara is useless

credema am jucat pe multe servere acu ceva ani

Guest Blader_Slayer
Posted

true , nu merge afk fara :)) , sfecla cu 2/3k dmg :-j

Guest [Raven]
Posted

nu e vorba de afk...e vorba ca n-ai ce face fara cal, ca cioara e tot asa nefolositoare daca nu esti pe command... dar calu e esential., fara cal poti sa te ca*i pe tine, ca n-ai ce face...esti dependent de party....si cum parti nu gasesti stai deam*****

Posted

' date='Apr 13 2009, 22:51' post='3704456']

nu e vorba de afk...e vorba ca n-ai ce face fara cal, ca cioara e tot asa nefolositoare daca nu esti pe command... dar calu e esential., fara cal poti sa te ca*i pe tine, ca n-ai ce face...esti dependent de party....si cum parti nu gasesti stai deam*****

Eu unul am cal pe dl si nu mi se pare a fi nedependent de party :))

Posted

daca vrei sa-ti faci DL de acum cresti cum poti... cum si majoritatea pana nu au facut level de icarus ca sa caute pana nu au avut aripi mari sau dlul capa... daca nu...cresti un alt char...cu care strangi si faci cal...cioara...set...etc pentru dl si cand ti-l faci scapi de aceasta "munca" de la inceput... sau o alta varianta pentru astia mai lenesi ar fi sa aiba rabdare pana ce de mai multa lumea rr si ei stand prin hartile mari le vor pica si spirits si cumperi de la ei ce ai nevoie..

Eu unul am cal pe dl si nu mi se pare a fi nedependent de party :))

earthquake + lanturi si apoi earth +cioara rupe dl-ul pe spot... dar la inceput e chinuiala...

Guest [Raven]
Posted

aiurea rau de tot...

:closed:

Guest Blader_Slayer
Posted

' date='Apr 13 2009, 21:51' post='3704456']

dl`ul in sine nu e facut pentru exp :)

Posted

dl`ul in sine nu e facut pentru exp :)

atunci pentru ce e facut :)) sa te uiti la el?... ce frumos e baiatu...ptu ptu sa nu fie de deochi :)) fiecare character e facut sa creasca si fiind server pvp...sa si killereasca :kar:

Posted

' date='Apr 13 2009, 21:51' post='3704456']

si eu am bk si am 310 si nu ma ia nimeni in pt :) iti faci rost de spot si iei u pe alti nui asa greu..

dl e foarte bun la war deaia creste asa greu are cel mai mare dmg..

cat despre cal cioara deja a dat lumea rr o sa apara voi pregatitva jwl o sa va coste :P

Guest Blader_Slayer
Posted

atunci pentru ce e facut :)) sa te uiti la el?... ce frumos e baiatu...ptu ptu sa nu fie de deochi :)) fiecare character e facut sa creasca si fiind server pvp...sa si killereasca :kar:

e special facut sa conduca un party,guild,event etc , nu sa`l lasi pe spot si sa mergi la tv :-j

Posted

e special facut sa conduca un party,guild,event etc , nu sa`l lasi pe spot si sa mergi la tv :-j

e greu tati, aici e cu party-pls alea alea

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...