LeX LuTHoR Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Sunteti obsedati de obiectele din aur? Ati vrea sa aveti permanent un lingou in mana? Vreti sa va faceti curiosi si invidiosi colegii de servici? Atunci aveti noroc, pentru ca a aparut mouse-ul sub forma unui lingou. Si chiar daca nu este din aur, arata destul de veridic. Si este vorba despre un mouse optic fara fir, care pune la dispozitie cele doua butoane principale si o rotita de scroll. Forma este complet neergonomica, dar nici nu a fost un obiectiv urmarit de creatori. Iar la PC se conecteaza printr-un port USB. Acest mouse are dimensiuni de 105*60*40 mm. Iar pretul este de 35 $, ca doar vorbim despre un mouse low end. sursa : arenaIT mie mi se pare de prost gust.
Cyantifc Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Scrooolu nici macar nu e in relief sa poti so invarti de el
MoBiLe2 Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 este foarte frumos. eu as vrea si o tastatura la fel.daca stau sa ma gandesc bine as vrea ca si monitorul si unitatea sa arate tot asa.este foarte foarte frumos.totusi erau necesare si cateva imitatii de diamant batute in carcasa.
Bobo Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Mda , un alt moft ... o sa-mi iau si eu unu sa joc cs.
lixandra Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Mda , un alt moft ... o sa-mi iau si eu unu sa joc cs.Dai headshot in karate :).
Nok!a Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 pe langa ca e de prost gust, asa din aur, si forma sa e... mai bine lasa
Domino628 Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 cine ar vrea asa ceva :blink:Fanii lui Guta care are multi lovele cash si arunca cu ei ca sa moare dujmanii de ciuda ca au talent si e sukari!este foarte foarte frumos.Te incadrezi in descrierea de mai sus?
Razvan Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Fanii lui Guta care are multi lovele cash si arunca cu ei ca sa moare dujmanii de ciuda ca au talent si e sukari! indeed emy, indeed.. ;) oricum ce rahat sa moara ma`sa lu` frankfurte
MoBiLe2 Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Fanii lui Guta care are multi lovele cash si arunca cu ei ca sa moare dujmanii de ciuda ca au talent si e sukari!Te incadrezi in descrierea de mai sus?ma uit la avatarul tau si ma intreb daca te reprezinta.o cruce enorma (de aur?) pe un piept dezgolit. eu zic ca e frumos.si semnatura e deosebita. tu ce zici?
marius_truckerfan Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Să joci cs cu un mouse dinăla . :> Cred că o să ai scor de PGL . #-o 0-50 ;) .
Razvan Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 ma uit la avatarul tau si ma intreb daca te reprezinta.o cruce enorma (de aur?) pe un piept dezgolit. eu zic ca e frumos.si semnatura e deosebita. tu ce zici?il cunosc eu si nu il reprezinta ;) insa si eu ma uit la avatarul tau si ma intreb "oare pe asta il reprezinta?" si sincer sa fiu.. cam da ;)
MoBiLe2 Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 il cunosc eu si nu il reprezinta ;) insa si eu ma uit la avatarul tau si ma intreb "oare pe asta il reprezinta?" si sincer sa fiu.. cam da ;)amice eu mi-am expus parerea. pretenu tau m-a intrebat daca fac parte din fanii lui gutza fara sa fie provocat.i-am raspuns. cum te implica pe tine treaba asta?
Stargate Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 visul oricarui manelist sa dea click pa ciat cu lingou in mana si sa isi arate poza pe hai faiv
Domino628 Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 ma uit la avatarul tau si ma intreb daca te reprezinta. o cruce enorma (de aur?) pe un piept dezgolit. eu zic ca e frumos. si semnatura e deosebita. tu ce zici? Ba :rofl1: mai bine taci ca te faci de cacao tu il compari pe Tupac cu Guta?N-ai inteles nici acum ca manelistii viseaza ca au bani,masini,femei pe cand altii chiar le au?Sau te depaseste algoritmul asta?
jas2jas Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Ce stupizenie cine ar vrea asa ceva :blink: 50 cent ? guta ? fernando ?> :crazy: