Baicu Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 :rofl2: :rofl2: :rofl2: PS: cu rr fara rr tot noob esti :)De ce ma ca ai facut PK pe mine in icarus si nu te-am postat?Pai nui genu meu ma sa postez sa imi fac dusmani si asa sunteti cum suntetiVrei neaparat sa te pun pe tine pe forum?Stai sa vad daca mai is valabile pozele sa te pun sa vezi ca nu sunt noob
Guest RobertBK Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 De ce ma ca ai facut PK pe mine in icarus si nu te-am postat?Pai nui genu meu ma sa postez sa imi fac dusmani si asa sunteti cum suntetiVrei neaparat sa te pun pe tine pe forum?Stai sa vad daca mai is valabile pozele sa te pun sa vezi ca nu sunt noob =)) =)) ai prins tupeu acu ? mai sti ce privat msg imi dadeai cand faceam pk in icarus ? :) dalea cu pls te rog te implor ? :> PS: esti noob ca ai stat 1 saptamana non stop online sa dai rr .. pt ce ? =)) ( ia-o mai usor macar acu ca nu vreau sa te vad la stirile de la ora 5 :( )
Baicu Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 =)) =)) ai prins tupeu acu ? mai sti ce privat msg imi dadeai cand faceam pk in icarus ? :) dalea cu pls te rog te implor ? :> PS: esti noob ca ai stat 1 saptamana non stop online sa dai rr .. pt ce ? =)) ( ia-o mai usor macar acu ca nu vreau sa te vad la stirile de la ora 5 :( )Ma da tu si minti ma cand ti-am dat privat am zis asa Nu ma face sa te postez te rog ca nui genu meu Invidia asta e mare e problema mea ce fac nui problema ta
the_first Posted April 13, 2009 Author Posted April 13, 2009 robert simpatia ta fata de Cristal ti-o poti exprima in alta parte , nu aici , ceea ce ai postat aici ee pe langa subiectgg again Cristal
Soldatzelul Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 felicitariai ceva ass kissers aici :)) da-le cate un soul
Guest RobertBK Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 :whistle: ce va supara asa mult cuvantul " noob " nu stiu :) .... mie chiar place :X noob :X sunt noob :XNA MA SA NU MAI TIPE LUMEA FELICITARI CRISTAL ( party plsss ca ai rr ) da tot nu cred ca 1 rr compenseaza atata timp pierdut ... :)
Esc@pe' Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Felicitari,Sniperash imi zice ceva,cred k erai de treaba dak tin minte bine :) Destul efort!
boomeey Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 congrats'! si la mai multe :)@bny sniperash e old player numa ca nu s-a facut remarcat pana acum. :P
Desto Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 congrats'! si la mai multe :) @bny sniperash e old player numa ca nu s-a facut remarcat pana acum. :P :rofl1: First rr on server . Hai sa te vedem la cele mai multe rr pe srv =)) .
Baicu Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 :rofl1: First rr on server . Hai sa te vedem la cele mai multe rr pe srv =)) . Ce sti ca is in stare sau ce:))?