Oana Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Un gen muzical are la baza un concept, o cultura, un mesaj de transmis. Ori, maneaua, in sine, plecand de la ceea ce era la origini, si ma refer aici la cele cantate de tiganii nomazi, muzica tiganeasca autentica, si ajungand in prezent la pseudo-asa-zis-a "muzica" care te "cultiva" cum sa devii nu stiu ce fel de smecher, cu nu stiu ce fel de bani, etc., etc. nu are nicio legatura nici cu vreun concept, nici cu vreo cultura, nu transmite niciun mesaj ( poate cu exceptia celor care invata cum sa fure prin strainatate, sa "iubeasca" dogy-style toate "fetele", etc. Si nu sunt multi...), despre gen muzical, nici vorba. Stiam ca linkmania este full de manelisti, dar nici chiar asa Corect, Oane minte de copil, dar ce te faci cand, intr-o discoteca ( si nu maneloteca) esti agresat fonic cu manele? Ce te faci cand in mijloacele de transport in comun, in propria casa, prin peretii "prea bine" antifonati, la evenimente, de orice gen esti agresat de manele? Posturi TV, posturi de radio, acestea toate sunt "virusate" de "succesul" manelelor...Meritam tot acest canon? Nu pot sa stau numai cu dopuri in UrechiHai ca esti funny :right: S`o luam pe rand!-"Un gen muzical are la baza un concept, o cultura, un mesaj de transmis" E plina lumea de pipite care fac muzica cu ajutorul chiloteilor! Muzica de calitate in zilele noastre? Mai greu!-"sa "iubeasca" dogy-style toate "fetele"" care este problema ta daca fetitele vor sa fie iubite in acest mod?-"Stiam ca linkmania este full de manelisti, dar nici chiar asa :" ce inseamna pentru tine cuvantul manelist? Daca ascult o manea la un chef inseamna ca sunt manelista? Damn I`m good!-Nu stiu din ce localitate esti tu, dar in Craiova exista 2 sau 3 discoteci de manele, unde se asculta NUMAI manele! In rest, exista discoteci unde se asculta numai house sau discoteci unde se asculta muzica veche. Nu exista combinatie intre house si manele sau rock si manele!-Mijloacele de transport? Recunosc ca nu prea merg cu autobuzul, dar in putinele mele "excursii" niciodata nu am auzit manele! Decat radio. In taxi, daca soferul asculta manele este foarte usor sa`l rogi frumos sa mute pe radio. -Posturi de radio? Posturi TV? Exista 1 singur post TV de manele si din cate stiu exista 1 singur post de radio cu manele? Cum naiba le nimeresti numai pe alea? :blink: -"Meritam tot acest canon?" Hai sa ne sinucidem :-? Sau hai sa strangem semnaturi pentru scoaterea manelelor de pe piata! Tu vezi ce spui? NIMENI nu te obliga sa asculti ceea ce nu`ti place! Eu nu suport muzica populara, dar daca sunt la un chef si prietenii vor sa "incinga" o sarba ma conformez pentru ca sunt prietenii mei si gusturile NU se discuta!@mitzaN unii au o varsta dar inca nu s`au "copt" asa cum trebuie.
turbomaxim Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Hai ca esti funny :right: S`o luam pe rand!-"Un gen muzical are la baza un concept, o cultura, un mesaj de transmis" E plina lumea de pipite care fac muzica cu ajutorul chiloteilor! Muzica de calitate in zilele noastre? Mai greu!-"sa "iubeasca" dogy-style toate "fetele"" care este problema ta daca fetitele vor sa fie iubite in acest mod?-"Stiam ca linkmania este full de manelisti, dar nici chiar asa :" ce inseamna pentru tine cuvantul manelist? Daca ascult o manea la un chef inseamna ca sunt manelista? Damn I`m good!-Nu stiu din ce localitate esti tu, dar in Craiova exista 2 sau 3 discoteci de manele, unde se asculta NUMAI manele! In rest, exista discoteci unde se asculta numai house sau discoteci unde se asculta muzica veche. Nu exista combinatie intre house si manele sau rock si manele!-Mijloacele de transport? Recunosc ca nu prea merg cu autobuzul, dar in putinele mele "excursii" niciodata nu am auzit manele! Decat radio. In taxi, daca soferul asculta manele este foarte usor sa`l rogi frumos sa mute pe radio. -Posturi de radio? Posturi TV? Exista 1 singur post TV de manele si din cate stiu exista 1 singur post de radio cu manele? Cum naiba le nimeresti numai pe alea? :blink: -"Meritam tot acest canon?" Hai sa ne sinucidem :-? Sau hai sa strangem semnaturi pentru scoaterea manelelor de pe piata! Tu vezi ce spui? NIMENI nu te obliga sa asculti ceea ce nu`ti place! Eu nu suport muzica populara, dar daca sunt la un chef si prietenii vor sa "incinga" o sarba ma conformez pentru ca sunt prietenii mei si gusturile NU se discuta!@mitzaN unii au o varsta dar inca nu s`au "copt" asa cum trebuie.Sunt din Craiova si pot spune ca este un oras plin de inculti.In fiecare seara trecea unu pe strada cu Guta la maxim. In autobuz niste nespalati asculta manele la telefon si lista poate continua. Intra pe cocalari.com si o sa vezi produsul manelelor
Oana Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Sunt din Craiova si pot spune ca este un oras plin de inculti.In fiecare seara trecea unu pe strada cu Guta la maxim. In autobuz niste nespalati asculta manele la telefon si lista poate continua. Intra pe cocalari.com si o sa vezi produsul manelelor Si in ce discoteca asculti tu manele+house? :blink: "In fiecare seara trecea unu pe strada cu Guta la maxim" Si pe mine ma socheaza aceste persoane...dar deh. "E" multi tarani. "In autobuz niste nespalati asculta manele la telefon si lista poate continua" Sunt copii...Pot sa asculte si Vivaldi...nu se asculta muzica pe strada la telefon! "Intra pe cocalari.com si o sa vezi produsul manelelor" Asta a fost o adevarata perla! Taranaii sunt dintotdeauna. Nu manelisti au scos pe piata tricourile "De puta madre" sau "Harmani". Nu manelistii i`au pus pe aia sa`si faca poze cu salariul parintilor!
turbomaxim Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Si in ce discoteca asculti tu manele+house? :blink: "In fiecare seara trecea unu pe strada cu Guta la maxim" Si pe mine ma socheaza aceste persoane...dar deh. "E" multi tarani. "In autobuz niste nespalati asculta manele la telefon si lista poate continua" Sunt copii...Pot sa asculte si Vivaldi...nu se asculta muzica pe strada la telefon! "Intra pe cocalari.com si o sa vezi produsul manelelor" Asta a fost o adevarata perla! Taranaii sunt dintotdeauna. Nu manelisti au scos pe piata tricourile "De puta madre" sau "Harmani". Nu manelistii i`au pus pe aia sa`si faca poze cu salariul parintilor! ))))))))))))))))) Daca ai fi mai atenta oana fata de copil, ai observa ca fiecare copil de pe cocalari sau hi5 imita cate un manelist. 2-3 se imbraca ca Florin Rechinu, altii ca Sorin copilul cel prosti etc. Iti sunt cunoscute versurile astea? Eu sunt mare gigolo, am haine de firma la dusmani le arat pumnul si toti moare. HAHAHAHAH Toti acei copii cu probleme sunt produsul acestor inculti ca SALAM si ii imita la imbracaminte si la gesturi
Oana Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 ))))))))))))))))) Daca ai fi mai atenta oana fata de copil, ai observa ca fiecare copil de pe cocalari sau hi5 imita cate un manelist. 2-3 se imbraca ca Florin Rechinu, altii ca Sorin copilul cel prosti etc. Iti sunt cunoscute versurile astea? Eu sunt mare gigolo, am haine de firma la dusmani le arat pumnul si toti moare. HAHAHAHAH Toti acei copii cu probleme sunt produsul acestor inculti ca SALAM :blink: :blink: Tu ai vazut cum se imbraca Florin Salam? Sau Sorinel Pustiu? Cauta te rog frumos niste poze pe net. Sa nu comparam marfa cu ambalajul!
Komisaru Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 :blink: :blink: Tu ai vazut cum se imbraca Florin Salam? Sau Sorinel Pustiu? Cauta te rog frumos niste poze pe net. Sa nu comparam marfa cu ambalajul! Or fi fotomodele ai dracu Deja devi patetica incercand sa ii aperi pe acei inculti
turbomaxim Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 :blink: :blink: Tu ai vazut cum se imbraca Florin Salam? Sau Sorinel Pustiu? Cauta te rog frumos niste poze pe net. Sa nu comparam marfa cu ambalajul! Un lant de Haur la gat,camasa desfacuta pana la buric si sapca in cap
Oana Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Or fi fotomodele ai dracu Deja devi patetica incercand sa ii aperi pe acei inculti Tu fiind? Un lant de Haur la gat,camasa desfacuta pana la buric si sapca in cap http://www.clopotel.ro/muzica/albumfoto/al...5169n210797.jpg
Lucian Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Toti acei copii cu probleme sunt produsul acestor inculti ca SALAM si ii imita la imbracaminte si la gesturi amiiiiiice! gata, cu asta ai pus capac. acum chiar am vazut ca vorbesti in necunostinta de cauza. salam se imbraca cocalareste? am zambit, pe bune. hai sa-ti zic care-i ironia. se imbraca la fel ca tine. HAHAHAHA bine, hai nici chiar asa. se imbraca mai frumos. la costum. acum urmeaza sa-mi spui ca e cocalar daca poarta costum Or fi fotomodele ai dracu Deja devi patetica incercand sa ii aperi pe acei inculti iti iese si tie vreodata ceva mai constructiv pe gura? nu nu nu, oana, permite-mi te rog. http://www.lautaru.net/wp-content/uploads/...lorin-salam.jpg sau na, poate asa. foarte cocalareste :(
turbomaxim Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Tu fiind? http://www.clopotel.ro/muzica/albumfoto/al...5169n210797.jpg Stilul cocalarul turbat, asa se imbraca si specimenele de pe hi5.
Oana Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Stilul cocalarul turbat, asa se imbraca si specimenele de pe hi5.Daca ala nu e imbracat bine imi pun capul jos!N`am cu cine...Mi`a parut bine. Cius :tiphat:
Lucian Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 acum urmeaza sa-mi spui ca e cocalar daca poarta costum Stilul cocalarul turbat, asa se imbraca si specimenele de pe hi5. imi fac firma de citit in carti. CUM MA?!?! cocalar ca e la costum? tu sa te duci in colanti la nunta ba
Oana Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 imi fac firma de citit in carti. CUM MA?!?! cocalar ca e la costum? tu sa te duci in colanti la nunta ba Lesinnnn =))
Dani Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 eu nu inteleg nici acum ce legatura are moartea sotiei lui Florin Salam cu imbracatul cocalareste si cu cantatul de manele.. sincer.. ce oameni.. nu stiti sa aveti respect fata de o fiinta care a muritRIP
turbomaxim Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 imi fac firma de citit in carti. CUM MA?!?! cocalar ca e la costum? tu sa te duci in colanti la nunta ba Sa inteleg ca ti se pare normal sa porti camasa roz si gulerul desfacut ))))))) Foarte Elegant :))Se vede ca nu porti chiloti Lucian
Lucian Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Se vede ca nu porti chiloti Lucian ia vezi, e in stare flasca sau erecta?
Oana Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 ia vezi, e in stare flasca sau erecta? Totusi hai sa lasam topicul asta. Deschidem alt topic despre cocalari, manelisti.
Komisaru Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 http://cocalari.com/wp-content/uploads/200.../coca-rolex.jpg ia vezi, e in stare flasca sau erecta? Dupa ce ti-am vazut poza la Poze Cu Tine cred ca e in coma
Lucian Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 http://cocalari.com/wp-content/uploads/200.../coca-rolex.jpg Dupa ce ti-am vazut poza la Poze Cu Tine cred ca e in coma nu-ti mai zic cine a obosit-o atata de a intrat in coma
turbomaxim Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 nu-ti mai zic cine a obosit-o atata de a intrat in coma heandjob? oana minte de copil deschide topicul
Mehico Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Komisaru, Oana_babyface, Lucian, turbomaxim warn up pentru spam. Urmatorul reply in care se jigneste, se face flame sau spam are 5 zile disable posting ability.
The Connection Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Nu-mi vine sa cred cate posturi are topicul asta, seriously, asta se paote numi stire?Sotia lui Florin Salam ( cine o fi ala :D ) nu a fost mare artista, dar totusi,a murit si RIPDar daca moare maine o vanzatoare, nu pune nimeni stirea pe LM, sper ca intelegeti ce vreau sa spun. Am aceeasi parere si despre tot ce se intampla la TV cu Becali and shit. Whatever
atk.oxyg3n Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 (edited) Condoleante familiei! Dumnezeu sa o odihneasca in pace!Pentru toti cei care de 2+ pagini ati batut apa in piua, dovedind de ce Romania e plina de idioti, oameni "pe turta lor" si inculti, va doresc sa va moara o ruda de gradul I ( adica, mama / tatal sau copilul ). Apoi sa vina un nenea de pe strada, care sa dea cu mucii-n fasole si sa zica ceva in genu : "mare paguba ( NOT )".* Stiu Mehico ca o sa ma ... articulezi, dar nu ma pot abtine, cand vad cati imbecili exista pe lumea asta !Warn up + suspend, pentru flame. Edited April 18, 2009 by Mehico
GettinDatMoney Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Nu sunt manelist , dar in cazuri de astea e trist ... condoleantele mele.