Fane Spoitoru Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 cum sa zici frate k desi nu asculti manele zici R.i.p, ce sa mai nu mai stim nici romana sa zicem Dumnezeu sa o ierte si sa ii fie tarana usoaraaici nu e vorba de manele e vorba ca a murit o femeie, ca era sotia lui salam era altceva ...
Az. Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 Nu vreau sa par insensibil sau ceva,dar dc merita asta un topic ? Oameni mor in fiecare zi/ora/minut/secunda de boli mult mai grave si nu avem topic cu r.i.p pt ei,e penibil sa avem pt ea doar pt ca e sotia unui cunoscut manelist.
Oana Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 Nu vreau sa par insensibil sau ceva,dar dc merita asta un topic ? Oameni mor in fiecare zi/ora/minut/secunda de boli mult mai grave si nu avem topic cu r.i.p pt ei,e penibil sa avem pt ea doar pt ca e sotia unui cunoscut manelist.Pentru ca este o stire. Eu n`am de unde sa stiu ca a murit Gheorghe din Bailesti.Daca de nevasta lui Salam am aflat, am spus R.I.P. Daca as afla ca maine moare vecinul de peste strada as spune acelasi lucru, dar nu as deschide un topic pentru ca nu`l cunoaste/n`a auzit nimeni de el.
MiTzA- Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 Nu vreau sa par insensibil sau ceva,dar dc merita asta un topic ? Oameni mor in fiecare zi/ora/minut/secunda de boli mult mai grave si nu avem topic cu r.i.p pt ei,e penibil sa avem pt ea doar pt ca e sotia unui cunoscut manelist.esti mandru ?PS: poate ca e mai importanta/interesanta stirea asta Incrucisati-va picioarele! Vanatorii de virgine intra in scena
aman_generall Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Nu vreau sa par insensibil sau ceva,dar dc merita asta un topic ? Oameni mor in fiecare zi/ora/minut/secunda de boli mult mai grave si nu avem topic cu r.i.p pt ei,e penibil sa avem pt ea doar pt ca e sotia unui cunoscut manelist.Corect,sincer chiar nu ma intereseaza ca a murit nevasta lu' salam,nici nu imi pare bine dar mai mor sute de mii de femei,si nu se mai zice nimic.
marius_truckerfan Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Nu vreau sa par insensibil sau ceva,dar dc merita asta un topic ? Oameni mor in fiecare zi/ora/minut/secunda de boli mult mai grave si nu avem topic cu r.i.p pt ei,e penibil sa avem pt ea doar pt ca e sotia unui cunoscut manelist.Acum să nu fim chiar aşa rasişti . Nu aici , e vorba totuşi de o femeie tânără . Chiar dacă mulţi nu suportăm maneliştii , aici nu e vorba de ce cântă Florin Salam . R . I . P . :(
lixandra Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Atat de tanara si frumoasa :)... Odihneasca-se in pace.
lixandra Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 http://www.trilulilu.ro/ccaattaa/2653e37b5a8d8e :).
Bobo Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Dumnezeu s-o odihneasca.Pacat , era mult prea tanara....
banditzel Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 off R.I.P ...prea tanara...damn...lexa....misto melodia aia ....chiar daca nu sunt manelist
Stargate Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 sa mori la 27 ani...ce stupid...nu a avut timp sa se bucure de copil sa-l vada mare...ecc...trist:(
Komisaru Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 L-au ajuns blestemele si pasta. Mai bine murea Salam decat ea.
Razvan Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Rest in peace!!! merci buugy merci dar mai am :( @ot: rip
ChoWdeR Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 condoleante.maine auzim in loc de " dusmani " " sa moara toate bolile" nu dusmanii ..
Guest stefteo21 Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 condoleante.maine auzim in loc de " dusmani " " sa moara toate bolile" nu dusmanii ..penibil