Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lapusneanu

Pentru moderatori /GM / vdragosh

Recommended Posts

Posted

Legat de suspendurile pentru nesimtire bazate pe faptul ca un jucator ar fi adus prin venirea lui goldeni ,sirene etc pe spot .

E o mare tampenie precedentul care s-a creat prin datul de suspend pentru asha ceva fara a exista indicii clare ca cel acuzat a facut acest lucru in mod deliberat /excesiv /cu rea intentie / cu scopul de a fura spotul /sau mai stiu eu ce altceva , lucru care sa nu duca la concluzia ca acel cineva a dat dovada de nesimtire .

Mergeti la plangeri si vedeti cum au inceput toti sa posteze plangeri in care motivul este cel invocat de mine mai sus .

Cred ca ar trebui sa se ia o decizie clara si daca e sa continue aceste suspenduri ptr nesimtire sa fie bine argumentate .

Eu personal am fost acuzat pana acum de vreo 3 ori ca ash fi adus goldeni sau sirene pe spotul spre care ma indreptam sa vad daca este ocupat .

Faceti o proba domnilor moderatori .

Majoritatea aveti caratere de xp .

Intrati pe ele mergeti cand este invazie si incercati sa ajungeti la un spot in preajma caruia sunt si ...sirene spre exemplu .

Din cauza agresivitatii mari se tin dupa tine mai ales daca esti si inghetat si te misti mai greu .

In 99% din cazuri ajungi pe spot cu un alai dupa tine ... zici ca esti la nunta .

Posted

e logic fratele meu dar nu vezi ca xtest nu vrea sa inteleaga? el nu o ia logic ca TE INGHEATZA ARCASI APOI MAI SCAPA DE SIRENE SA NU SE MAI TINA DUPA TINE.

Guest RobertBK
Posted

e xtest la banati rezolvat cateva reevaluari care au fost facute acu 10 minute ... alea mai de aseara nu sunt importante ... nici nu vreau sa vad cum le rezolva ... cu stilu lui "aparte" ...

haha si-a gasit tovarasu din honey banat ... se putea .... revocat si daune platite =))

Posted

Mie unu nu mi se pare corect ca cineva sa faca abuz si sa aduca sirele pe spotul meu. Adica eu ma chinui sa fac XP sa cresc sa fie o armonie :P iar cineva , suparat pe viata sa-mi aduca sirenele pe spot si sa ma omoare.

Cel mai bine ar fi ca sirenele sa fie mai slabute dpdv al dmgului. Astfel s-ar injumatati plangerile pt furt/ks spot.

Posted

Mie unu nu mi se pare corect ca cineva sa faca abuz si sa aduca sirele pe spotul meu. Adica eu ma chinui sa fac XP sa cresc sa fie o armonie :P iar cineva , suparat pe viata sa-mi aduca sirenele pe spot si sa ma omoare.

Cel mai bine ar fi ca sirenele sa fie mai slabute dpdv al dmgului. Astfel s-ar injumatati plangerile pt furt/ks spot.

Tu citesti printre randuri ..? A zis cineva ca ii place sa ii fie aduse sirenele pe spot ?

De fapt suspendurile se acorda pentru nesimtire .

Suspendurile trebuiesc date in cazuri de acest gen numai si numai daca sunt argumentate bine si se vede clar ca omul a dat dovada de lipsa de fair play si ca a facut totul cu rea vointa ... nu precum in cazul de mai jos

poza1cu spot la 12 _31... poza cu nr 00073

http://img17.imageshack.us/img17/9074/screen041112310073.jpg

poza 2 cu Mody si Damian pe spot unul langa altul si in care se vede coada unei sirene dreapta sus in exteriorul spotului poza cu nr 00074

http://img17.imageshack.us/img17/7537/screen041112320074.jpg

poza 3 poza cu nr 00075 care dupa cum se vede si in print este facuta imediat dupa poza 2 si anume cea cu nr 00074 dovada fiind faptul ca nu apuca sa ia xp deloc intre cele doua si in care o sirena are nesimtirea sa vina pe spot

http://img17.imageshack.us/img17/4530/screen041112320075.jpg

Pentru asha acuzatii si probe te poti procopsi cu un suspend de 5 zile .

De rasul curcilor :-j

unde xtest a dat suspend 5 zile si acum se face ca ploua .

dupa ce a invocat niste motive de toata jena

xtest

mesaj Astazi, 19:47

Are poze cu tine teleportandu-te si sirenele dupa tine, e mai mult de ajuns.

asta in conditiile in care Damian este BK

acum raspunde intr-un final si spune la banati prima oara

Ati murit, ati pierdut orice spot asupra spotului. Spoturile nu sunt rezervate nimanui.

iar a -2-a oara e mai indulgent vezi doamne de parca ii era greu sa repare greseala lucrurile fiind clare

O sa rog un coleg sa se uite si el.

Si uite asha se intampla sa stai pe bara cateva zile din cauza unui precedent creat si a modului lipsit de responsabilitate in care uneori unii moderatori rezolva plangerile .

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...