Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

[sickboy]

salut

Recommended Posts

Posted

Hi

sunt mai nou in versiunea asta

si nu stiu exact , care este treaba cu Questul Marlon

-e din 2 parti ?

-unde cade prima parte (eventual si a doua) ?

ms :beer:

Posted

De la lvl 220 poate sa inceapa questul pentru a primi un punct pentru fiecare lvl facut ( 6 puncte per lvl ). Questul costa 3 milioane zen si trebuie sa gasesti Ring of Honor si Dark Stone

NPC-ul se numeste Marlon si se gasete Devias/Lorencia/Noria/Atlans ( depinde unde este in momentul in care vreti sa faceti questul ).

este din doua parti : ring of honor si dark stone

itemele de quest pica in arena , tarkan si icarus

tu , fiind sm , dupa ce faci al doilea quest ( dark stone ) poti sa-ti activezi nova scroll

Posted

' date='Apr 12 2009, 19:05' post='3698436']

tu , fiind sm , dupa ce faci al doilea quest ( dark stone ) poti sa-ti activezi nova scroll

Eu din cate stiam sm-ul si elfu nu au decat prima parte, doar cea cu inelul...

Pe alte servere s1 n-a trebuit sa gasesc niciodata dark stone ca sa-mi pun nova

Daca ma insel, corectati-ma :beer:

Posted

scuze ca te contrazic

dar nici pe s3 nu e asa

doar inelul e si acolo

doar ca mai e quest de lvl3 care are 3 parti :D

poate pe s4...nam jucat si nici nam sa joc prea complex

Posted

scuze ca te contrazic

dar nici pe s3 nu e asa

doar inelul e si acolo

doar ca mai e quest de lvl3 care are 3 parti :D

poate pe s4...nam jucat si nici nam sa joc prea complex

unde am jucat eu season 3 asa era

Posted

' date='Apr 12 2009, 18:05' post='3698436']

este din doua parti : ring of honor si dark stone

itemele de quest pica in arena , tarkan si icarus

' date='Apr 12 2009, 22:16' post='3699912']

da, am gresit

ce am spus eu este pe season 3

scuza-ma ca intervin dar ai mai zis tu niste perle... si ia-o ca pe un sfat... nu te mai baga in topicuri daca nu stii... numai zice tu din amintiri de pe s3 sau unde zici ca ai jucat... crede-ma ca am jucat cand nu era s1 pe link pe un alt s1... si erau activate tot felul de prostii...adica doua servere cu aceiasi versiune pot sa difere foarte mult...dar daca sunt si versiuni diferite ca in situatia de fata... sa nu mi-o iei acum in nume de rau...dar cum am mai zis nu e prima data cand induci in eroare... aspecte tehnice... daca tu joci pe toate char aici la noi Linkamania s1...si stii toate problemele eu chiar te rog sa rapunzi tuturor intrebarilor... pentru ca macar vad ca se mai gandeste cineva sa dea o mana de ajutor...nu sa intre pe forum doar la plangeri sa dea ss...

cat priveste despre intrebarea lui [sickboy]...

la SM ai 3 questuri....2 le faci la lvl 150 care la servina in devias....+ inca 1 quest la Marlon pe care il gasesti in lorencia, devias sau atlans...depinde unde este in momentul in care il cauti...questul consta in gasirea a "ring of honor" care pica in tarkan...dupa ce vei face acest quest vei primi 6 pcte pe lvl de la lvl 220 pana la 400...acesta este ultimul quest...

dark stone de care vorbeai tu....este un quest aditional la BK...dupa ce faci acest quest cu BK vei putea folosi combo...

mai multe informatii gasesti aici: http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=275715

Posted

scuza-ma ca intervin dar ai mai zis tu niste perle... si ia-o ca pe un sfat... nu te mai baga in topicuri daca nu stii... numai zice tu din amintiri de pe s3 sau unde zici ca ai jucat... crede-ma ca am jucat cand nu era s1 pe link pe un alt s1... si erau activate tot felul de prostii...adica doua servere cu aceiasi versiune pot sa difere foarte mult...dar daca sunt si versiuni diferite ca in situatia de fata... sa nu mi-o iei acum in nume de rau...dar cum am mai zis nu e prima data cand induci in eroare... aspecte tehnice... daca tu joci pe toate char aici la noi Linkamania s1...si stii toate problemele eu chiar te rog sa rapunzi tuturor intrebarilor... pentru ca macar vad ca se mai gandeste cineva sa dea o mana de ajutor...nu sa intre pe forum doar la plangeri sa dea ss...

:hail: :hail: ... not :/

wtf nu am voie sa gresesc ? macar ajut lumea cum pot si eu pentru ca imi place. daca gresesc asa de mult be my guest si ajuta tu

si repet: acolo unde am jucat eu season 3 asa era codat <_<

Posted

' date='Apr 12 2009, 23:04' post='3700109']

:hail: :hail: ... not :/

wtf nu am voie sa gresesc ? macar ajut lumea cum pot si eu pentru ca imi place. daca gresesc asa de mult be my guest si ajuta tu

si repet: acolo unde am jucat eu season 3 asa era codat <_<

eu te cred ca asa era acolo dar totusi cred ca s-a vorbit destul ca doar bk are nevoie de dark stone...eu am avut sm pe beta...si stiu...tu ai mg parca...sper ca nu gresesc...si de aceea nu cred ca le ai cu questurile...ca esti prea "puternic" ca sa faci un quest... kiddin :P oricum m-am bagat doar pentru ca am vazut ca era fiecare cu a lui...tu si cu Cmaster... oricum vezi si tu...n-am nimic cu tine ti-am zis...nu vreau sa ma cert acum pentru o "piatra neagra" :))

sa ne zica [sickboy] daca e lamurit ca de fapt de el e vorba...

Posted

prin ring of honnor primesti 6 puncte p lvl si poti pune nova/decay

@ eu asa stiam la sm

@ la bk prima parte e pentru 6 pct p lvl si a 2 a de a face combo sau invers :-?

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...