Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

wolverine

eroare video

Recommended Posts

Posted

am si eu o problema tot pe vista nu mi se vede scrisul deloc merge totul ok dar nu se vede nici un fel de scris ce pot face?

cred ca ai probleme cu fonturile din windows .

poate stie Ulise rezolvarea exacta .

Posted

am si eu o problema tot pe vista nu mi se vede scrisul deloc merge totul ok dar nu se vede nici un fel de scris ce pot face?

Start > Run > regedit

HKEY_CURRENT_USER > SOFTWARE > WEBZEN > MU > CONFIG

la Resolution > value data : 2 (pentru 1024*768)

se poate pune de la 0 la 3

0 - 640x480

1 - 800x600

2 - 1024x768

3 - 1280x720

Posted

Ghost_Face' date='Apr 12 2009, 12:59' post='3696925']

Mi se blocheaza jocul dupa cateva ore, si-mi apare un mesaj de genu video recovery...

Si eu am aceasi problema dar pe windows xp...am amd athlon 64 dual core 4000+ placa video asus eah2600 512 mb si 2 gb rami....joc ce joc mu apoi imi da o eroare "VP"(cred ca vision procces inseamna)dupa 3-4 erori de genu asta mi se reseteaza pc.precizez ca numai la mu online am problema asta in rest alte jocuri merg perfect!

Posted

Pana ieri aveam si eu probleme cu eroarea "VPU Recovery". Am sters driverul de la placa video pe care il aveam si am instalat ultimul care era pe site-ul ATI. Azi nu am mai avut nicio problema de genul. Sper sa te ajute.

Posted

Eu n-am problema asta, dar va dau un sfat:D

Daca nu va merge cu driverele noi, cautati unu mai vechi pe google, s-ar putea sa mearga, pt ca jocu-i destuul de vechi

Posted

Pana ieri aveam si eu probleme cu eroarea "VPU Recovery". Am sters driverul de la placa video pe care il aveam si am instalat ultimul care era pe site-ul ATI. Azi nu am mai avut nicio problema de genul. Sper sa te ajute.

se poate un link cu driveru sau poate un pm sa vb...eu am asus eah2600

Posted

Azi am primit iar eroarea (o singura data in 12 ore). Am ATI HD 2600XT. Am mai citit pe undeva ca ar fi o problema de la temperatura computerului... cum prin BIOS nu prea stiu sa umblu, as putea sa incerc sa-mi cumpar un cooler in plus.

Posted

Ghost_Face' date='Apr 12 2009, 12:59' post='3696925']

Mi se blocheaza jocul dupa cateva ore, si-mi apare un mesaj de genu video recovery...

Incearca un update la driverele placii video.

Azi am primit iar eroarea (o singura data in 12 ore). Am ATI HD 2600XT. Am mai citit pe undeva ca ar fi o problema de la temperatura computerului... cum prin BIOS nu prea stiu sa umblu, as putea sa incerc sa-mi cumpar un cooler in plus.

Dai restart la pc si cand se incarca dai del si intri in bios si iti arata acolo ce temperatura ai.

Dar cel mai bine ca sa nu umbli si sa strici ceva in bios instaleaza programul everest , iti arata temperatura placii video si a procesorului.

Posted

si eu am acceasi problema cu VPU recovery la ATI HD 2600XT.se incalzeste prea mult. nu e numai de la MU , si la alte jocuri am avut probleme , la astea mai vechi. in schimb las astea noi rupeeee. si cu cele mai noi drivere tot nimic ... parerea mea ca trebuie drivere mai vechi dar cum placa video este cat de cat noua nu cred ca exista. precizez ca pe vechiul pc , nvidia 7200 series rula perfect.numai ca in timp s`a dus sursa :)) . asta e ... ati e slab fata de nvidia , pentru ca se pune accent pe claritate si nu pe performanta in joc , adica nu ruleaza pentru performanta ci pentru claritate . de obicei primesc eroare cand intru la chaos machine... m`am obisnuit , restart si gata . :)) da` creste succes rate =))

Posted

Ati Hd 2400/Ati HD 2600 (şi în curând voi testa şi pe versiunea de laptop) + Mu = not good

In mod normal se întâmpla următorul fenomen:

a. când este CCC instalat se tot înţeapă jocul la intervale necunoscute de timp până când se închide monitorul - cel mai des(intră în standby), sau se restartează pc-ul/apare bluescreen cu nu ştiu ce dll (în functie de configuraţie)

b. când nu e CCC instalat se trece direct la standby ^^ (sau restart/bluescreen)

E o problemă comună, se găseşte pe net, se regăseşte şi la versiunile neoficiale modificate ale acelor carduri video (slot AGP - de la sapphire sau asus)

Între posibilele cauze am găsit că vinovat ar fi gameguardul (şi mai era o chestie, dar nu reţin care) însă nu am nicio idee.

Între recomandări am găsit folosirea driverelor mai vechi sau a celor de la omega - avându-le pe acelea vechi la bază - însă slabe sunt şansele ca driverele să facă o diferenţă.

PS: am testat versiunea de la OMEGA în urmă cu aproximativ un an (e posibil să se fi schimbat ceva), nu pe Mu Online însă, şi am întâlnit:

- umbre ce nu-şi aveau locul

- bluescreen în diferite jocuri

Good luck!

Edit: am scos un smile ce nu-şi avea locul.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...