Narcisa Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Se poate bineinteles, tei, piersici sau ceai verde atat am la servici :) Tbh, nu cred. Cateodata e prea mult de lucru iar cateodata te plictisesti de mori si fiind in birou cu da boss nici nu am cum sa joc ceva sa treaca timpul, only browsing the web :)) PS: Dar e ok totusi deocamdata :D Ceai verde, mersi :):-? Cum zicea un "mare intelept" al forumului...munca intelectuala este intotdeauna mai grea decat munca fizica :D Poate daca ai incerca sa'ti corupi boss'ul sa se joace si el mu...asa intre pauzele de tigara sau de masa :whistle: saaaaau si solitaire ar fi o solutie sa nu te plictisesti :D Neata Rudy :)
Guest Rudy Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Hai sa incepem dimineata cu o frumoasa melodie. Be happy. :)
GodrIc Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Neah nu-l corup ca pe urma ma trezesc si fara servici ca am incercat sa-i vand iteme pe marire de salar si nu pe jwl's :crazy: Am gasit ocupatie acum totusi: feeding of the drama from the "Poze" topic :yum: :wub:
Narcisa Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 :)) Cine zicea ca forumul asta nu e interesant, s'a inselat.Frumoasa melodia Rudy, dar cand ma uit in jur si vad numai caiete, carti, cursuri numai happy nu sunt :despair:
GodrIc Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=307426 Inca un topic intereseant, nice one :DCine poate sa fie happy pe o vreme ca asta :(
Guest Rudy Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 La Multi Ani Marian/Mariana. Sa ne traiti. :>
Narcisa Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=307426 Inca un topic intereseant, nice one :D Cine poate sa fie happy pe o vreme ca asta :( =)) Topicul acela trebuia sters demult <_<Era o provocare ^_^Aici nu mai ploua, dar cand ies din casa sa am grija sa imi bag 2 caramizi in buzunar sa nu ma zboare vantu :unsure: :unsure: Uhum...cum zice Rudy :) La multi ani! Sa dati de baut :D
GodrIc Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Yeap ca bine zice rudy, La multi ani, sa cresteti mari :)Pai daca era sters eu ce mai citeam acum :D Mai erau multe dar nu ma apuc acum de sapat prin arhiva :P
Narcisa Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 GLpKczWc1UIRudy, un event...ceva? Sa stiu daca are rost sa intru.. :)
Guest Rudy Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=_xxtWUGsgVo...feature=related inca putin si o sa ne bucuram de cea mai frumoasa sarbatoare. @Narcisa, din pacate nu astazi, trag pentru rr asta, si poate zilele astea il dau :)
Narcisa Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Ah..ok, bafta :)Myky a zis ca ma anunta zilele astea daca se poate face loc in guild si pentru un elfic amarat...dar se pare ca nu :)
Guest Rudy Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Nu stiu ce a zis, oricum daca e vb cu el azi sa-ti dea un raspuns. :right:
Narcisa Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Oke, mersi :)Ca tot era vorba de cea mai frumoasa sarbatoare cubgWvBfs24
Guest Rudy Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Ah da, cele mai frumoase melodii dupa mine sunt cele de craciun. ^_^