AngeL Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 Felicitari Nelu. >:D< Buna dimineata afki`stilor. xD
AngeL Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 ntz Cand vii pe la baia mare? Sau esti in baia sprie? :P
Guest Nelu86 Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 Felicitari Nelu. >:D< Buna dimineata afki`stilor. xD Ms Ana :) ntz
AngeL Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 Felicitari Nelu. >:D< Buna dimineata afki`stilor. xD Ms Ana :) ntz Ai furat pagina.. waaaaa... :-w Afk .. marg la munca. :D Later ingerasi. :P
Cristalu Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 ntz Cand vii pe la baia mare? Sau esti in baia sprie? :P Saptamana trecuta am ajuns acasa la Baia sprie,Vineri ma duc iar in Spania.
AngeL Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 ntz Cand vii pe la baia mare? Sau esti in baia sprie? :P Saptamana trecuta am ajuns acasa la Baia sprie,Vineri ma duc iar in Spania. Poate ne vedem la o cafea... :) Spam!!! Spam!!
Cristalu Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 ntz Cand vii pe la baia mare? Sau esti in baia sprie? :P Saptamana trecuta am ajuns acasa la Baia sprie,Vineri ma duc iar in Spania. Poate ne vedem la o cafea... :) Spam!!! Spam!! Maine am ceva treaba in BM,daca e lasa nr de tel ,si ne putem vedea Ca pe urma vineri ,i-au avionul de la Cluj,si imi e mancata ziua,cu drumul.
AngeL Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 Sa vad cum stau cu munca maine, daca putem sa ne vedem, iti las diseara numar de telefon. @@Sa va arate mami cum se face spam. xD Im the queen of legal spam.. :)) Tema acestui cantec m-a dat pe spate. xD http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=LwIScQbpCsg
Guest Nelu86 Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 Unde poti sa fugi cand usile-s inchise? Cu creionul sa schitezi lumea ta de vise... Vrei sa evadezi acolo unde n-ai regrete? Esti ca mine, stiu ca ai si tu asemenea momente. (KaTaNa - Momente si schite)