Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

MYKIDUTA

Heaven is open! Ordin de la Sf.Petre!

Recommended Posts

Posted

Hay pipol, .. how for the love god are you here. :))

Ma cat se zbat unii pentru ca sa se afirme.. bai ii vezi pe la "diverse" ba pe la "plangeri", si-au facut un tel.. si un scop in viata sa ajunga mare tzatza (nu tata cu sfarc de ala roz si tare, tata de aia de la piata) :))), cum forumu` e cu pareri ..vai de mamaliga ei. Ce sa fac ce sa fac..stau si ma uit ca la "crap", cat le debiteaza mintea.. ca sa faca pe "heroina". Vai daca ati inteles ceva din afirmatia mea, va rog frumos si scolat, dati-mi un semn nencetat.. :))

Hai ca am dat-o in dume, acest forum nu-i pentru mine, nu sunt culta, n-am multi bani, dar nu ma cert ca niste tigani.(rromi ca riscam sa fim dati in judecata).

Fostam dusa printe munti dar n-am vazut atati "culti", fostam dusa printe vai dar n-am vazut atatia "zmei".

taranca sunt, taranca mor, nu ma urc (sau cobor) la nivelul domnilor..

Cand imi aduc aminte cum am fost inainte, imi vine sa dau tare de-un perete cat mai mare, sa fiu sigura ca mi-am revenit.. din "razboiul forumului infinit", mai bine fac un sex decat sa ma porcesc, mai bine dau din sapa decat sa vad cearta ca la piata.

Doamne mult stau si ma gandesc, pe ce planeta "p..lii" traiesc? Ma uit in stanga, ma uit in dreapta.. unde e frate demnitatea?

Din plictiseala sau dor am decis sa va scriu, vorbe sincere si obiect ..gandite de un poet? Nu, nu, nu.. gandite pe moment ;)

Posted

Foarte tare jocul asta... versiunea demo momentan :)

:banana:

Posted

mi-am gasit ocupatie cu jocul asta :))

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...