Guest Nelu86 Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 La timpul ala era parca Atomic postul care a dat videoclipul :) Prima data cand l-am vazut am ramas :blink: un clip unic.
Guest Nelu86 Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Am plecat sa cumpar bere.. mi-a facut pofta Freaka :))
Guest Nelu86 Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Aia nu se mai numeste bere :)) berea e... bere :P fara lamaie.
beckss Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Da Shaorma, tot shaorma ramane.... Va da faliment MC'ul :)) caprioarele la 4-5 dimineata sunt la inceput retinute a nu stiu daca mananc acum nu stiu daca e sa-ti iei tu ceva poate-mi iei si mie da` nu sunt sigura da` acuma ma rog platesti tu bine una cu de toate si cand mananci din shaorma mancam toti la fel iei o gura iei o gura de colo iei un pic de cartofior iei un pic de varzica dar la sfarsit devenim toti ceea ce suntem defapt niste animale pentru ca la sfarsit in punga ramane niste varza cu maioneza si-o vrei.........Ca-i a ta si cand bagi botu` in punga aia ca un fel de troaca plina de varza si de maioneza nu conteaza ca vuitton-ul tau are cate t-uri trebuie esti doar un animal care baga botu` la maioneza cu varza P.S. : Astai Nelutu noaptea la 2 cand, cauta chioscul cu bere la 2' zi asa s-au repezit asupra dumitale? cat a durat bataia? subiectiv cum sunt mi s-a parut c-a durat o vesnicie ce-au facut cei trei dupa aia? au plecat rapid banuiesc ca mai aveau pe cineva de batut te-au lovit rau? cand m-am privit in oglinda imi venea sa-mi vorbesc cu dumneavoastra am fost nevoit sa inchid urgent pentru renovare ai recunoscut pe careva dintre ei? n-am avut timp baieti prost crescuti nici nu s-au recomandat si nici macar nu mi-au spus cand o sa ne mai vedem in orice caz daca-i intalniti transmite-ti-le felicitarile mele au lucrat admirabil :nanana:
Guest Nelu86 Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Am ajuns cu mai multa zapada pe barba decat pe adidasi :)))
Guest Nelu86 Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 6 doze timisoreana, cipsuri, seminte si ciocolata am cumparat :))) in cat timp se duc?
Guest Nelu86 Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 sunt bogaaat :)) am gasit 1 leu in chipsuri :P
Guest Nelu86 Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 pentru 1 leu nu merita sa ma deranjez :))bai ce-i cu Andrei ca il vad numai pe la plangeri :))
beckss Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 probabil o perioada proasta, cu toti avem si din astea.