Guest Aerials Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Pff m-am saturat de lucru :rofl2: nu se poate oare sa cada banii din cer? :rofl1: daca aflii cum pot cadea banii din cer ma anunti si pe mine :hello:
Guest Aerials Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Pff m-am saturat de lucru :rofl2: nu se poate oare sa cada banii din cer? :rofl1: zi unde... sa stau cu sacul langa mine :D
Guest Nelu86 Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Hey all :tiphat: lui bill gates ii cad banii din cer :dooh: Da, dar a facut el in asa fel incat sa ii cada :P P.S. Daca vreti, veniti la mine la bloc si va arunc bani (ai vostrii :)) ) de la etaju 10 :crazy:
Guest Nelu86 Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 So?ia mea insist? întotdeauna s? o înso?esc la shopping. Din p?cate, ei îi place s? cotrob?ie articol cu articol, pe cînd eu m? plictisesc repede. Atunci îi spun c? m? duc un minut la raionul de electronice (total inutil în opinia ei) ?i, eventual, ne întîlnim la cas? sau în parcare. Îns? ieri am primit acasa urm?toarea scrisoare de la Carrefour: "Drag? doamn? Ionescu, În ultimele ?ase luni so?ul dvs. a produs pertub?ri grave în activitatea magazinului nostru. Nu mai putem tolera comportamentul s?u ?i ne vedem nevoi?i s? interzicem accesul amîndurora in magazinele Carrefour. Nemul?umirile noastre împotriva so?ului dvs., dl. Ionescu, sunt enumerate mai jos ?i sunt sus?inute de înregistr?rile de pe camerele noastre video: 1. 15 februarie: A luat de pe raft 24 de cutii de prezervative ?i le-a pus aleatoriu în co?urile de cump?r?turi ale altor clien?i, profitînd de neaten?ia acestora. 2. 23 februarie A pus s? sune toate ceasurile de?tept?toare din raionul 'Articole pentru cas?' la intervale de cinci minute. 3. 6 martie A f?cut pe podea o dîr? de sos de tomate pîn? în fa?a u?ii de la toaleta femeilor. 4. 11 martie I-a spus unei casiere, pe un ton oficial: 'Cod galben în raionul legume. Du-te imediat acolo'. Asta a determinat-o pe angajata noastr? s?-?i p?r?seasc? postul desemnat ?i, prin urmare, s? primeasc? o mustrare scris? din parte supervizorului s?u, ceea ce a condus la o grev? organizat? de sindicat ce a costat managamentul companiei timp ?i bani. 5. 25 martie A blocat o or? biroul de rate, solicitînd deschiderea unui contract pentru o pung? de M&M. 6. 2 aprilie A mutat semnul 'Aten?ie! Podea ud?!' într-o zon? mochetat?. 7. 12 aprilie A montat un cort în raionul 'Camping' ?i a invitat copiii celorlal?i cump?r?tori s?-?i aduc? perne ?i p?turi de la raionul 'A?ternuturi' ca s? petreac? weekendul împreun?, ofert? la care au r?spuns pozitiv 22 de copii. 8. 26 aprilie Cînd un angajat l-a întrebat dac? poate s? îl ajute a început s? plîng? ?i s? ?ipe 'Oare de ce nu pot oamenii s? m? lase pur ?i simplu în pace?', determinînd mai mul?i cump?r?tori s? sune imediat la 112 ?i sosirea a trei ambulan?e. 9. 2 iunie A privit direct în obiectivul unei camere de luat vederi ?i a folosit-o drept oglind? în timp ce-?i scobea nasul. 10. 16 iunie În timp ce cerceta o pu?c? de vîn?toare în raionul 'Arme' l-a întrebat pe vînz?tor unde poate g?si antidepresive. 11. 24 iunie S-a deplasat prin magazin furi?îndu-se pe dup? rafturi, în timp ce fredona suficient de tare încît s? fie auzit tema din 'Mission Impossible'. 12. 30 iunie S-a ascuns printre hainele de pe un stander ?i, cînd al?i cump?r?tori ap?reau s? vad? marfa, le striga 'BAU!' 13. 6 august A desf?cut toate cutiile de carioca ?i creioane colorate din raionul de papet?rie, probînd toate culorile albastre ?i rupîndu-le vîrfurile, sub pretextul c? nici una nu are nuan?a perioadei albastre traversat? de d-lui. 14. 19 august Cînd s-a f?cut un anun? la sta?ia de amplificare a magazinului, s-a chircit pe podea în pozi?ie fetal? urlînd 'O, nu! Aud din nou acele voci!' ?i, pe 20 august, ultimul comportament inacceptabil, care ne-a determinat s? v? interzicem accesul în Carrefour prin aceast? scrisoare: a intrat într-o cabin? de prob? ?i, dup? un timp, a strigat foarte tare 'Hei! Nu este hîrtie igienic? în cabina asta!', provocînd le?inul angajatei noastre de pe raion. Cu stim?, X Manager Carrefour
Carp Angler Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 Hello , as dori si eu G , Tinand cont ca , colegul din alianta blue ( parca ) m-a dat afara ca l-am deranjat vizual purtand o discutie intre " veterani " pe guild ... BK = 23 rr P. S . dedicatie de la Fam. CIPO / LINA http://imageshack.us/photo/my-images/545/13012012034.jpg/