Rubi Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 defapt eu vroiam sa va dau pupici dar nu am vazut ca era logat pe contul lui Dan, nu al meu :)
Guest Interzisa Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Buna dragi ingerasi, in urma anumitor factori decisivi care sau intamplat in viata mea reala, am decis sa ma retrag pentru un moement definitiv din joc. Conturile anohoolic si Ana* vor ramane in grija lu becks. Am intrat pentru cateva ore in SeVeN, nu m-am putut adapta, nu din pricina lor, eu nu ma simteam in largul meu(defapt nicaieri nu ma simt in largu` meu in momentele astea). Se pare ca ultimile evenimente din viata mea m-a afecta vizibil. Imi cer scuze fata de voi. Cei care au id-ul meu poate o sa mai vorbim pe mess, nu stiu.. Va multumesc ca m-ati tolerat atat si chiar daca e anohoolic fara guild, tot de voi apartine. becks, cand este nevoie de holder, intra cu anohoolic dar te rog fara prostioare de pe caracterul meu, caracterul Ana* nu ma intereseaza.:) Va doresc din suflet si din inima tot ce va doriti si sarbatori fericite. :tiphat:
YonutzD Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 condoleante Ana. Sper sa te revedem cat de curand posibil pentru ca printre prieteni trec toate problemele mai repede.
beckss Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Buna de dimineata :tiphat: P.S. Eu?..Prostioare?..nustiu la ce te referi :whistle: .
beckss Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=2H7_eqpRoa8 Touching...R.I.P.
thoricik Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Ana te asteptam macar pe forum cand ai timp si cand treci peste problemele aparute :P p.s. buna seara ingerasi!
ReKooL Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Eu va zic noapte buna si spor la ce vreti voi !