Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

MYKIDUTA

Heaven is open! Ordin de la Sf.Petre!

Recommended Posts

Posted

Immortal Technique -- Point of No Return

Guest Interzisa
Posted

:) :(

Schimbarile vin la noi atunci cand suntem gata sa le primim. Nu vi s-a mai intamplat niciodata sa spuneti ca "daca mi s-ar fi intamplat acum ceva timp, nu stiu cum m-as fi descurcat." De cele mai multe ori, cei norocosi constientizeaza asta. Fireste, mai sunt si cei care spun "ce pacat ca nu s-a intamplat mai devreme" insa cu timpul, ajung la concluzia ca daca s-ar fi intamplat mai devreme, poate nu ar fi evoluat la fel, pentru ca circumstantele ar fi fost cu totul altele, iar noi, alti oameni... suntem intr-o continua evolutie.

Nu stiu daca ar trebui sa se fi inventat termenul de regret. E ceva ce ne tine cu totul ancorati in trecut si nu ne lasa nici macar sa vedem ce se desfasoara in fata noastra. E ca o masca pusa aproape intentionat, ca sa ne orbeasca, sa ne pierdem in nebunie si sa incetam,pentru un anumit interval de timp, sa existam. Nu regret nimic. Si asta numai pentru ca cred cu adevarat ca lucrurile se intampla atunci cand avem nevoie de ele, atunci cand suntem pregatiti pentru ele, si atunci cand suntem gata sa evoluam odata cu ele. Nimic nu este intamplator.

Cred ca daca ar fi sa caut solutia pentru a nu mai avea dezamagiri niciodata, aceasta este. Sa avem incredere. Stiu, stiu... toata lumea zice ca isi pierde increderea: in oameni, in Dumnezeu, in politica, in dragoste... insa atunci, ce ne mai ramane? Speranta? Eu cred ca speranta este ceva foarte relativ si abstract. Din nou, ceva ce ne face sa ne amanam fericirea la infinit, pentru ca trimitem mesaje energetice neclare. Nu poti sa speri si atat.

Nu sunt gata sa povestesc practic ceea ce mi s-a intamplat. Schimbarile...sunt greu de transpus in cuvinte. Cred cu adevarat ca s-a intamplat inspre binele tuturor, si cred cu adevarat ca totul este in ordine, pe un plan profund, sau mai bine zis, inalt. Sunt gata in fiecare zi pentru schimbare, si stiu ca oricare ar fi ea, este spre foarte bine!

Sunt recunoscatoare ca am ajuns in acest punct al vietii mele in care pot sa zambesc si sa merg dreapta pe strada. Nu mi-e rusine cu nimic, si sunt multumita cu ceea ce am si ceea ce sunt, fiind gata sa trec mai departe la o alta treapta de evolutie, fie ea profesionala, spirituala, sufleteasca. Orice proces care are loc pe drum este menit sa ma puna fata in fata cu adevaratul meu Sine, ca sa ma (re)gasesc si sa ma (re)creez.

Asta e un salut de "Buna dimineata" specific mie. :D

Guest Interzisa
Posted

mornin

hard night :box: :crybaby: :banghead: :violent:

Salut taticule, asta e doar inceputu. :nanana:

O sa inceapa colicii, iesitul dintilor, etc, etc. Atunci sa te vad. :P :))

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...