Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

MYKIDUTA

Heaven is open! Ordin de la Sf.Petre!

Recommended Posts

Posted

Eu una nu ii inteleg pe astia din alte guilde ce se baga aiurea in zar la plangeri din suferinte create de lipsa de "functii"sau alte motive :banghead: tre sa fi chiar dus cu pluta sa nu vezi diferenta intre un char de joc normal si un char de gm; sau sa nu vezi ca ala in minutul 5 vroia sa scrie (se vede cum daduse enter si mesajul) "TsuTzi a" posibil afk si apoi s-a razgandit>>>plangandu-se ulterior pe forum ca vezi doamne nu i se cer dovezi care sa denote daca X a fost sau nu afk....in plus mai apare unul si mai istet ca d-le "dovezile sunt clare uite aduna doar zenul"....eu aveam poate inventarul plin, deci nu aveam cum sa mai adun si iteme, dar daca pt asta se va da ss, vom "vana", scuze posta si noi genul astia de "martiri" asa din spirit civil.

p.s. si daca tot nu e regula sa se intrebe de afk...atunci sa mergem si la preluari stam 5 minute penibili pe spot "in vizita" si le spunem ca nah...spotul e preluat :whistle:

Posted

:crybaby:

Buna ziua Regal.

Am cateva de spus la adresa acestui domnisoare.

Cati mai vrei sa faraieresti pentru un iteme? de sentimentele a cator persoane vrei sa iti bati joc? Unde vrei sa ajungi? Vezi ca ai sa te bati cu propriile arme.

Pentru un joc spui verzi si uscate, doar sa mai prinzi o mica firmitura, unu iti creste caracteru, altu iti tine poza la avatar pe mess, altu iti da iteme. Intr-un final toti isi vor da seama de adevarata fata a ta si atunci am sa te vad cum ai sa mai iesi din asta. Cu unu o arzi pe mess si la altu te bagi pe invizibil.. frumos draga mea, frumos. Foarte mult mi-as dori sa ne intalnim, si la un momendat o sa ne intalnim, cuvintele care ti le-am spus acum o sa fie 0 fata de ce o sa iti spun fata in fata. Iti place sa vezi ca sufera un baiat din cauza ca tu te joci cu cuvintele? Urat draga mea domnisoara, urat.

Andrei si ceilalti membrii, imi cer scuze fata de voi dar am vrut sa stiti ce fata cu mintea infecta se ascunde in spatele nick-ului ange*. Ca sa evitati pe viitor anumite situatii sensibile din care ea si-a facut o obisnuinta si o preocupare.

O zi buna.

Foarte tare, unele lucruri le stiam deja Ex. Ila cu poza de la avatar...on pentru unu, invisible pentru altu ( baietii discuta intre ei :)) ) ..altele le voi afla de acuma..Oricum..Foarte tare frate. :tiphat:

Guest Interzisa
Posted

Love ya angel`s. ^_^ :kiss:

Guest Interzisa
Posted

Buna ingerasii mei. :kiss:

Bine unii aveti cornite dar tot ingerashi sunteti. ^_^

Guest Interzisa
Posted

:) sa inchis si episodul Marian vs TsuTzi vs YonutD...Castigatori Heaven si trupa de avocatii:))

=))

Trebuie sa plateasca onorariu, asa gratis? <_<

Era si de asteptat. :)

Guest Interzisa
Posted

nnvpah137tufphjuf4b.gif De ce melodia asta nu e sloganu Guildei?
nnvpah137tufphjuf4b.gif

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...