Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

MYKIDUTA

Heaven is open! Ordin de la Sf.Petre!

Recommended Posts

Guest Interzisa
Posted

we are heaven, nu heavan anohoolic... buna dimineata/seara.

Aham ms..

Posted

Neata

Poti sa il pastrezi daca ai muncit pentru ce ai pe el...nu o sa til iau fara voia ta, stai linistit. Intrebam doar daca il folosesti sau nu...daca til trebuie sau nu, nici nu am intrat pe el sa vad daca da sau nu pentru ca nu intru fara acordul tau:)..Inca astept un raspuns, Ramane definitv sau nu.

scz ca raspund tocmai acum dar acum am vazut topicul...de pastrat o sa il pastrez desii nu e mare lucru pe el ...ms frumos oricum nu o sa ma mai stresez eu tare cu mu-u ca odinioara dar atat cat am chef sa intru ....

btw am vazut ca este un elf creat pe acolo ....si crescut ...ai dat contul cuiva?

Posted

nu ai raspuns...dupa 2 zile de la acel post am intrat de curiozitate si cand am vazut ca nu ai facut mai nimic am considerat ca nu il folosesti..momentan la-m dat la cineva din Hustle unde am si eu bk-ul..un amic vechi.. scuze de inconveninent. Buna dimineata btw.

Guest Interzisa
Posted

This life is funny, :)

Posted

e stai lin nu e nici o prb nu am prea avut timp sa ma ocup de nimic in ultimele 2 sapt....din cauza serviciului si oricum nu e nici o prb ca mie imi tre un cont sa il duc la maxim 5 6 rr sa fac invazii sa ajut pe altii ca de mu crede-ma ca is mai mult decat satul :))

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...