thoricik Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 Acum am ajuns de la lucru :rofl2: si maine la 5,30 trezirea asa ca nb all :-*
Guest Interzisa Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 eu ma lupt cu raceala Tine-te tare, da-i in gura, rupe-i capu, ia o aspirina, un paracetamol, un hustle hard, un masaj erotic etc etc..... maybe will pass. (m-am trezit cu pofta de hatza hatza) ar fii mai bine sa ma pun la loc :)) ... maybe will pass. :)) (Totdeauna ma inving homoni, e o lupta continua intre hormoni si neuroni, nu mai rezist, ma predau :((( la mine in cap e o uzina ) =)) N`dimineata and super/galactico/planetar HUSTLE! Hustle made the world better, so lets do it! Eu ma lupt cu jumatatea mea malefica! Pierd batalia ca m-a luat cu foame! :)))) P.s Nu cu tine ana :)))
Guest Interzisa Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 Acum am ajuns de la lucru :rofl2: si maine la 5,30 trezirea asa ca nb all :-* Ia sa bagi un mozol de ala :french: poate ma mai lasa si pe mine hormonii astia :))) Servici usor.
Guest Interzisa Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=mW19Q2r_WVc&feature=related Why you are so serios?