YonutzD Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 de-acum vine si iarna.puteti sa va pregatiti sa puneti bani deoparte sa-mi luati cadouri :whistle:
Redeem Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 plictiseala :-s Somezi pe forum, din cate observ.
Guest Interzisa Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Guess who`s back? ;;) Buna ingerasii mei :-* :-* plictiseala :-s Tu baga un mozol de ala sa ma dai pe spate (frantuzesc) asa :"> Hustleeeeeee Fiica ratacitoare a "evadat" din spital ;;) Dar va umaream din umbra :)) adica de pe telefon. :P Deci SPAM on? my page :bananadance2: :bananadance2: Vad ca te-ai tinut bine in lipsa mea ;;)
beckss Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 welcome back :bananadance2: Pe cand ai nevoie de itemele alea sa ma anunti, P.S. am fost si eu pe acolo si e neplacut...dar trece.
Guest Interzisa Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 welcome back :bananadance2: Pe cand ai nevoie de itemele alea sa ma anunti, P.S. am fost si eu pe acolo si e neplacut...dar trece. Mi s-a luat de mirosu ala :|