beckss Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 De indata ce o sa se deschida pagina de conturi, am sa intru in heaven, nu am contu meu deocamdata si pe contu care joc, vreau sa raman anonima. :D Buna ziua guild.. :P te asteptam :cool2: Te asteptam :P neataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :bananadance2: Salut, salut. Sper sa nu mai am "dusmani" care i-am avut pe db-ul trecut, ca din cauza unora am renuntat si db-ul trecut sa mai joc. (Eu am dat de domeniu trecutului si vreau in acesta guilda fiindca stiu ca nu alerga dupa rr-uri, spoturi, Cs.. s.a.m.d) Pur si simplu nu mai vreau sa aud de Cs si de anumite invidii, jigniri, etc. Vreau sa ma relaxez cu prietenii la o partida de Mu. :) Hai sa indeplinesc si cerinta pozei: I know, ugly. :))) :kiss:
Guest Interzisa Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Bine v-am gasit. :kiss: Ce mai e prin joc? Ard de nerabdare sa imi fac contu "AnaMaria" (e pus nick-ul la naftalina) :D ;;)
beckss Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Bine v-am gasit. :kiss: Ce mai e prin joc? Ard de nerabdare sa imi fac contu "AnaMaria" (e pus nick-ul la naftalina) :D ;;) prin joc ce sa mai fie....vanatori la greu. toti sunt morti sa dea n rr :crazy: chesti de ^^oameni mari^^ :))
condor Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Puteti sa ma injurati ca am iesit din G. Nici nu ma grabesc sa fac full (n-am nimic de castigat)...but nu mai este ca db-u trecut. .....
TheNight Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Puteti sa ma injurati ca am iesit din G. Nici nu ma grabesc sa fac full (n-am nimic de castigat)...but nu mai este ca db-u trecut. ..... o ya ma` bebe :)) am facut si eu chestia asta am fost cv mare si tot nu m-am ales cu nimic decat cu anumite antipatii si oameni noi cunoscuti deci stai lin ca nu o sa fii vazut "printesa" pe viitor :D btw seara heaven
condor Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 nici nu am nevoie sa fiu vazut printesa :)) este doar un simplu joc in care iti pierzi timpul cand nu ai ce face.
beckss Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Puteti sa ma injurati ca am iesit din G. Nici nu ma grabesc sa fac full (n-am nimic de castigat)...but nu mai este ca db-u trecut. ..... ma esti narod la cap? cine te-a suparat asa tare sa iesi? :violent:
Guest Interzisa Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Bine v-am gasit. :kiss: Ce mai e prin joc? Ard de nerabdare sa imi fac contu "AnaMaria" (e pus nick-ul la naftalina) :D ;;) prin joc ce sa mai fie....vanatori la greu. toti sunt morti sa dea n rr :crazy: chesti de ^^oameni mari^^ :)) My page :D :kiss: Inca nu le-a trecut sindromul asta? Eu intru ocazional de pe contu unu "amic". Oricum am dat sfoara-n tara, am apelat si eu la "pile" pentru un cont. :)) =)) Morning. :kiss:
thoricik Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 l-ai cucerit deja pe Beckss ;;) p.s. conor a iesit ca se creste greut, noua oricum ne e drag de el :nanana:
Guest Interzisa Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 l-ai cucerit deja pe Beckss ;;) p.s. conor a iesit ca se creste greut, noua oricum ne e drag de el :nanana: Ma aleg si eu cu o iubire virutala ca-n povesti :rolleyes: :wub: =)) (pacat ca nu imi place berea) si nu stiu daca mi-ar face fata.. recunosc sunt mai sisi :unsure: Tot timpul ar fi ceva de genu: Beckss :slap: Ana. dragoste cu nabadai :))) Asa sunt serverele cu low exp, se creste greu si cu rabdare multa. :) Beckss sfat: Fugi cat te tin picioarele, sunt ca vaduva neagra(paianjenul, binenteles), imi devorez parteneru : D Am promisiune de un cont, dar nu e sigur. :((
beckss Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 l-ai cucerit deja pe Beckss ;;) p.s. conor a iesit ca se creste greut, noua oricum ne e drag de el :nanana: Ma aleg si eu cu o iubire virutala ca-n povesti :rolleyes: :wub: =)) (pacat ca nu imi place berea) si nu stiu daca mi-ar face fata.. recunosc sunt mai sisi :unsure: Tot timpul ar fi ceva de genu: Beckss :slap: Ana. dragoste cu nabadai :))) Asa sunt serverele cu low exp, se creste greu si cu rabdare multa. :) Beckss sfat: Fugi cat te tin picioarele, sunt ca vaduva neagra(paianjenul, binenteles), imi devorez parteneru : D Am promisiune de un cont, dar nu e sigur. :(( hahahaha
condor Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 becks ai grija sa nu-ti sara capacul :nanana:
beckss Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 becks ai grija sa nu-ti sara capacul :nanana: :)) cand sare il tin indreptat spre tine =)) :))
Guest Interzisa Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Beckss intrebare de baraj, esti purcel? :-?
beckss Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Beckss intrebare de baraj, esti purcel? :-? sunt un mic ninja :kar:
Guest Interzisa Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Beckss intrebare de baraj, esti purcel? :-? sunt un mic ninja :kar: Mai pe db-ul trecut, caracterul purcel a fost al tau? >:P