Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

MYKIDUTA

Heaven is open! Ordin de la Sf.Petre!

Recommended Posts

Posted

De indata ce o sa se deschida pagina de conturi, am sa intru in heaven, nu am contu meu deocamdata si pe contu care joc, vreau sa raman anonima. :D

Buna ziua guild.. :P

te asteptam :cool2:

Te asteptam :P

neataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :bananadance2:

Salut, salut.

Sper sa nu mai am "dusmani" care i-am avut pe db-ul trecut, ca din cauza unora am renuntat si db-ul trecut sa mai joc. (Eu am dat de domeniu trecutului si vreau in acesta guilda fiindca stiu ca nu alerga dupa rr-uri, spoturi, Cs.. s.a.m.d)

Pur si simplu nu mai vreau sa aud de Cs si de anumite invidii, jigniri, etc. Vreau sa ma relaxez cu prietenii la o partida de Mu. :)

Hai sa indeplinesc si cerinta pozei: 5tv8vcrfcg549k2aoia.jpg I know, ugly. :)))

:kiss:

Guest Interzisa
Posted

Bine v-am gasit. :kiss:

Ce mai e prin joc? Ard de nerabdare sa imi fac contu "AnaMaria" (e pus nick-ul la naftalina) :D ;;)

Posted

Ce mai e prin joc? Ard de nerabdare sa imi fac contu "AnaMaria" (e pus nick-ul la naftalina) :D ;;)

prin joc ce sa mai fie....vanatori la greu. toti sunt morti sa dea n rr :crazy: chesti de ^^oameni mari^^ :))

Posted

Puteti sa ma injurati ca am iesit din G. Nici nu ma grabesc sa fac full (n-am nimic de castigat)...but nu mai este ca db-u trecut.

.....

o ya ma` bebe :)) am facut si eu chestia asta am fost cv mare si tot nu m-am ales cu nimic decat cu anumite antipatii si oameni noi cunoscuti deci stai lin ca nu o sa fii vazut "printesa"

pe viitor :D

btw seara heaven

Posted

Puteti sa ma injurati ca am iesit din G. Nici nu ma grabesc sa fac full (n-am nimic de castigat)...but nu mai este ca db-u trecut.

.....

ma esti narod la cap? cine te-a suparat asa tare sa iesi? :violent:

Guest Interzisa
Posted

prin joc ce sa mai fie....vanatori la greu. toti sunt morti sa dea n rr :crazy: chesti de ^^oameni mari^^ :))

My page :D :kiss:

Inca nu le-a trecut sindromul asta?

Eu intru ocazional de pe contu unu "amic".

Oricum am dat sfoara-n tara, am apelat si eu la "pile" pentru un cont. :)) =))

Morning. :kiss:

Guest Interzisa
Posted

l-ai cucerit deja pe Beckss ;;)

p.s. conor a iesit ca se creste greut, noua oricum ne e drag de el :nanana:

Ma aleg si eu cu o iubire virutala ca-n povesti :rolleyes: :wub: =)) (pacat ca nu imi place berea) si nu stiu daca mi-ar face fata.. recunosc sunt mai sisi :unsure:

Tot timpul ar fi ceva de genu: Beckss :slap: Ana. dragoste cu nabadai :)))

Asa sunt serverele cu low exp, se creste greu si cu rabdare multa. :)

Beckss sfat: Fugi cat te tin picioarele, sunt ca vaduva neagra(paianjenul, binenteles), imi devorez parteneru : D

Am promisiune de un cont, dar nu e sigur. :((

Posted

l-ai cucerit deja pe Beckss ;;)

p.s. conor a iesit ca se creste greut, noua oricum ne e drag de el :nanana:

Ma aleg si eu cu o iubire virutala ca-n povesti :rolleyes: :wub: =)) (pacat ca nu imi place berea) si nu stiu daca mi-ar face fata.. recunosc sunt mai sisi :unsure:

Tot timpul ar fi ceva de genu: Beckss :slap: Ana. dragoste cu nabadai :)))

Asa sunt serverele cu low exp, se creste greu si cu rabdare multa. :)

Beckss sfat: Fugi cat te tin picioarele, sunt ca vaduva neagra(paianjenul, binenteles), imi devorez parteneru : D

Am promisiune de un cont, dar nu e sigur. :((

hahahaha

Guest Interzisa
Posted

Beckss intrebare de baraj, esti purcel? :-?

Guest Interzisa
Posted

Beckss intrebare de baraj, esti purcel? :-?

sunt un mic ninja :kar:

Mai pe db-ul trecut, caracterul purcel a fost al tau? >:P

v6ilunn6jkvezwa66p3.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...