beckss Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Print 2227 :)) aoaleu...dar multi pretendenti mai are...
ReKooL Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Vrea omu sa joace putin si nu mai este loc ! Hello my brothers! Hai sa vedem cine isi mai aduce aminte de elful risipitor? :)
thoricik Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Asa Nelu primul pe pagina :-* mandria mea :D p.s. va asteptam pe toti in heaven ma bucur Night ca te vad printre noi, uzzy -the bad boy :-d si Puffffff ma bucur ca mai dai cate un semn de viata p.s.s. Night Yonut cred ca asteapta s6 ca sa ma ceara :rofl2:
uzzy2p3w Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 nu am fost bad boy, am fost acuzat p nedrept >:) si chestia asta e una dintre chestiile pe care nu le suport ca si amenintatul si altele
beckss Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 uzzyyy...daca te mai supara astia imi fac char Ak47 si le astup gurile :))
ReKooL Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Asa Nelu primul pe pagina :-* mandria mea :D p.s. va asteptam pe toti in heaven ma bucur Night ca te vad printre noi, uzzy -the bad boy :-d si Puffffff ma bucur ca mai dai cate un semn de viata p.s.s. Night Yonut cred ca asteapta s6 ca sa ma ceara :rofl2: O sa mai dau din ce in ce mai des! Pacat ca nu pot intra in joc momentan! Poate cand ajung inapoi in tara se rezolva cu conturile! Pana atunci am sa mai postez din Nemtia cand ajung de la munk and late in to the night!
TheNight Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Asa Nelu primul pe pagina :-* mandria mea :D p.s. va asteptam pe toti in heaven ma bucur Night ca te vad printre noi, uzzy -the bad boy :-d si Puffffff ma bucur ca mai dai cate un semn de viata p.s.s. Night Yonut cred ca asteapta s6 ca sa ma ceara :rofl2: mai dau si eu cand si cand pe aici ...cat despre yonutz e mai timid ...si el de fel
beckss Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 in 2 e eu..dar ea e 1/4 cu ei :)) pricepusi tot?