beckss Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 niste proiecte.. nimic important, in rest... plictiseala si aici
beckss Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 :)) tu.."Jack" eu "becks"...ce mai urmeaza...cred ca vom schimba numele guildului daca continuam tot asa :))
jackD Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 :)) mai urmeaza ceva vodka sau vin :beer: :-? sa vedem :-b si numele la guilda cum il punem ?:o :dontknow: EDIT : Iar pagina mea :whistle: :readthis:
beckss Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 :)) mai urmeaza ceva vodka sau vin :beer: :-? sa vedem :-b si numele la guilda cum il punem ?:o :dontknow: EDIT : Iar pagina mea :whistle: :readthis: norocosule :)) ..pai A_A_A e deja luat trebuie sa gasim ceva... tot cu alcool
jackD Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Ce bine o duc unii :whistle: . La noul db oare va merge acelasi client ?
beckss Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 daca sa anuntat ca va fi aceasi versiune..cu siguranta va merge acelasi client...oricum orice fix-uri mai fac vor fi server-side..nici decum pe client..asta exceptand daca schimba iar anticheatul avand in considerare ca si cu el tot sa hakuit...cred ca daca se verifica logurile la cei 30-40 care eram on in ultima perioada...90% au folosit //gt...//pick si asa mai departe...
jackD Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Cam liniste pe aici :P doar eu cu bere ce mai facem spam :whistle: . Mnah , ma duc la o cafea , vorbim mai tarziu :tiphat: :nanana: