ReKooL Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 puff ai murit :))Poi daca ija nu isi controleaza cursorul ! Elfu e cocoshat de fiecare data ! :P
YonutzD Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 iar faci spam de aiurea cu tunsoarea ta :blink: =))
MYKIDUTA Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 HI uratilor 1898 - Cartea "Războiul lumilor", scrisă de Herbert Wells, în anul 1898, a fost prima în cadrul căreia s‑a vorbit despre invazia creaturilor extraterestre. Creaturile veneau pe Pămînt de pe Marte, iar pentru ele oamenii reprezentau o sursă de hrană. Sal ..se mai fac recrutari la voi in guild ? SM lvl 332, joc cateva ore pe zi :) destule chiar ..si am cativa prieteni acolo , D!no , Puf si Kabal , ....... dak se paote !! caracter = BAMM . Mc. se fac....ptr persoane care stiu sa aprecieze ceea ce avem noi in guild, care nu sunt obsedate de xp si rr si care sunt in stare sa fie alaturi de noi pana la moarte muuuuwwwwwaaahhahaaaaa!!!!
thoricik Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Sal ..se mai fac recrutari la voi in guild ? SM lvl 332, joc cateva ore pe zi :) destule chiar ..si am cativa prieteni acolo , D!no , Puf si Kabal , ....... dak se paote !! caracter = BAMM . Mc. Cum a spus si myki se fac, daca sti sa apreciezi ce avem ;;) p.s. prea mult spam
MYKIDUTA Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 ptr hutz..poate il interesla vanzari:cyppa_yo mesaj Ieri, 20:13pad boots luck dd