Anairda Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 hey nu stiu ce are...numai pot pune arc sau sageti ...mi-a disparut pana si skill-ul de triple shot :crybaby: :crybaby: :crybaby: :crybaby: :crybaby:
YonutzD Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 vezi daca ai acelasi arc, ca poate ti l-a schimbat careva :whistle:
Guest Nelu86 Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 hey nu stiu ce are...numai pot pune arc sau sageti ...mi-a disparut pana si skill-ul de triple shot :crybaby: :crybaby: :crybaby: :crybaby: :crybaby: :tiphat: Cu un sw nu isi revine ?
TheNight Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 problema este ca nu stiu cum sa ii dau de cap asa ca dak va pricepeti careva explicati'mi sumar ce vrea sa insemne eroarea asta la deschidere http://img156.imageshack.us/i/adsadaz.jpg/ dak nu intelegeti spaniola nu e nici o prb ca va traduc eu dar eroarea apare ca si in engleza deci nu ar trebuii sa fie un impediment
Mafy20 Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 problema este ca nu stiu cum sa ii dau de cap asa ca dak va pricepeti careva explicati'mi sumar ce vrea sa insemne eroarea asta la deschidere http://img156.imageshack.us/i/adsadaz.jpg/ dak nu intelegeti spaniola nu e nici o prb ca va traduc eu dar eroarea apare ca si in engleza deci nu ar trebuii sa fie un impediment http://www.2shared.com/file/DQcoHeci/iphlpapi.html baga fisieru asta unde ai jocu, sa-mi zici daca-ti mai da vreo eroare dupa. sa faci print sa-mi arati daca-ti mai da eroare, bafta
TheNight Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 am bagat si aceeasi problema aceeasi eroare ....ala nu tre bagat in joc ci altundeva ..si dak nu ma insel fie in clasa de ip'uri fie un win32...
TheNight Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 exact cum banuiam este un fisier al win32'ului si am incercat sa il copiez in folderul sau ...imi spune ca este deja...si cand dau sa il inlocui imi spune ca este folosit de un anume program care nush ca nu imi da detalii si nici nu stiu cum pot sa aflu...ai idee cum pot afla?
YonutzD Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 :dontknow: eu habar nu am. poate in process manager
M!ster!o Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 salut sunt gm de la UnTouch Ingeras^Bk...nu am gasit forumul vostru...si am zis sa fac aici o cerere de recrutare a guildului UnTouch,iar daca vreti putei copiia voi ce am scris si sa puneti pe forum... aici 2 printuri cu cei din guild http://img706.imageshack.us/g/screen020213130000.jpg/
thoricik Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Buna misterio site-ul nostru este la noi la semnatura :D te asteptam daca doresti cu o cerere acolo, deoarece nu toti cei din guild intri pe forumul link.
Guest SPK Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 buna dimi ingerasi! in sfarsit si eu pe acasa , zilele astea am sa revin printre voi :D sper ca va anuntat cezara plecarea mea , pam pam :hello:
thoricik Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Nu stiam nimic spk de aia am scos din guild pt inactivitate charurile :-s
NoComment Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Nu stiam nimic spk de aia am scos din guild pt inactivitate charurile :-s Hello Hello :D Remember me ? :-S
M!ster!o Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Buna misterio site-ul nostru este la noi la semnatura :D te asteptam daca doresti cu o cerere acolo, deoarece nu toti cei din guild intri pe forumul link. insf tora te vad si ep tn fac akum
MYKIDUTA Posted February 3, 2011 Author Posted February 3, 2011 pfff...cu frigu asta a inghetat si iadul ;)) :crybaby: :angry1:
TheNight Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 dak is eu pe aici iti spun eu ca e fierbinte in draci :))
YonutzD Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 :bananadance2: neata la toti. cam joviali in ultima perioada. ce ati patit? au dat blondele peste voi? :whistle:
thoricik Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Hello Hello :D Remember me ? :-S ohhh lume noua noua :"> ce mai faci mai??? mai traiesti?