Mafy20 Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Hellow all va salut pe toti Japonezu la clape mersi pentru Welcome in guild si spor ne auzim in joc Umpic de spam ? :beer: :cool2: :bananadance2: Bine ai venit, sper sa te simti bine alaturi de noi :right: hai cu SPAMUUUUUUUU :yum: :yum: :yum:
Lost_Angel Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Bine ai venit, sper sa te simti bine alaturi de noi :right: hai cu SPAMUUUUUUUU :yum: :yum: :yum: MERSI SPAM SPAM SPAM OLEEEEE :))
Lost_Angel Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Buna Dimineata Ce program aiurea seminar de la ora 18 la 20 mda :) cand e lumea on Si io la facultate sa imi cumpere cineva tigari SUNDAY'S FANTASY ca nu gasesc in tot Clujul...
YonutzD Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 neatza. sper ca va distrati si fara mine :bananadance2:
Lost_Angel Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 neatza. sper ca va distrati si fara mine :bananadance2: De minune :))
Lost_Angel Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 neatza. ia liniste ca vad ca dormiti Las liniste mintii sa desclesteze dintii, As vrea-ntr-o zi sa aflu ca mi-am bucurat parintii, Desi realizati pe-aici imi par mai degraba sfintii, Mergem la lucru s-adormim in pace la asfintit. De multe ori prea luand grijile de ghidon Si-nsetand desi avand destula apa in bidon. Au fost vremuri dure, dar mana n-o lasai sa fure Fluturand pe metereze steagul rezistentei pure. Prea mult timp departe de caldura unei fete Ca uneori ne-am strivit sentimentele sub ghete, Ca nu pot inca sa platesc pretul unei case, C-o vreau cu mine nu cu look-ul unei masini bengoase, Da' cu toate astea, frate, pastrez speranta vie Si fiecare zi e un prilej de bucurie. Pe cord deschis, yo, pe cord deschis, Operand aici putem trai de-acum ca-n paradïs, bro'! Asta numesc io VERSURI SI MUZICA ADEVARATA :) PE CORD DESCHIS :)
Narcisa Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 :-* bine ai revenit prin spam :D Bine v'am regasit, la fel de frumosi, bucurosi si uniti :hug: :-*
Narcisa Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 :bananadance2: bun venit Narci si LMA :-* Buna Narci :-*. :-* saliu :nanana: :-* up? :-s Neata :-*
thoricik Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Eu zic ca e frumos, ne-am adunat aici cei mai linistiti :D
oldGard Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Eu zic ca e frumos, ne-am adunat aici cei mai linistiti :D Al tau sotz e in plus :)) cauta adrenalina el :)))
thoricik Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Lasa-l sa caute ca e tanar...si in plus nu e:">