Guest Rudy Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Ahhh restante.. le-am si uitat cum sunt, norocul meu ca am dat numai 2-3 si alea la facultatea de arte, tu singur cu sevaletul.
MYKIDUTA Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 narcisa, felicitari :beer: :)ps. esi la noi in G/aly sau te-a atras maimutzica noastra?......ca punem mai multe dc vedem ca e atractie ptr fetele furmoase :)
Narcisa Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Hmm...din pacate nu fac parte din guildul vostru sau din alianta :) am vazut ca sunteti super ok si v'am salutat... si da, maimutica m'a atras cel mai mult :))
Guest Rudy Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 AHA! Eram sigur, maimutica are puteri miraculoase.
thoricik Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 pff Rudy ... in calitate de asistent ar trebuii sa fii un bun exemplu de urmat . app ...thoricic pe unde umbla ? :-wea umbla la blonde in timp ce el face spam :rofl2:p.s. o.O cam mult spam pentru o zi...Rudy ii inveti doar la prostii!p.s.s. Welcome Narcisa ;;)
Narcisa Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Sarumana Thora :kiss: Rudy a zis "SPAM" si noi am ascultat :D
YonutzD Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 a zis cineva SPAM?p.s. va urez o noapte cat mai somnoroasa :P
kenjyi Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Scuze, n-am timp sa caut maimute in 10 minute de net; vreau sa scriu doar atat: MAPS. adica SPAM. Gata netul, zbye
MYKIDUTA Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 mea merge la culcare..nite all! ps. clatita ce mai face? :-?
ReKooL Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 mea merge la culcare..nite all! ps. clatita ce mai face? :-? nb miki ! clatita e plata ! Incoming spam detected ! Spam
Narcisa Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 mea merge la culcare..nite all!ps. clatita ce mai face? :-? Somn usor
Guest Rudy Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Daca pot ruga pe cineva sa faca un topic la vanzari-cumparari: Cumpar Hurricane Gloves si Hurricane Pants Luck+reflect(+0) Tranzactia am sa o fac eu, numai ca imi e lene acum sa fac un alt user pentru asta.
Guest Rudy Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Mersi, eu am sa ma mai uit peste topic si ce oferte mi se par ok am sa ti le spun.
Horia! Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 oky rudy, eu acuma ma pun sa dorm , maine dupa restanta la mate o sa ma uit peste topic.Noapte buna:* :-<
C@mPionuL Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 ntz ^_^ scuze ca nu am fost activ aici dar a mers greu internetul :((