Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

MYKIDUTA

Heaven is open! Ordin de la Sf.Petre!

Recommended Posts

Posted

Hmmm... Nu vreau sa ofensez pe nimeni da' credeam ca sunt destul de oldtimer prin Heaven ca sa trec de solicitari pe Forumuri pentru avizare and stuff. Ma simt putin ca in HH cand te puneau sa completezi chestionare pentru a te primi in guilda - te simteai ca la facultate cu examene.:)) Dar daca nu se poate, asta e - crestem si ne facem guilda Dreams - o luam pe urmele lu' Rede :D

daca unii se simt ofensati nu e problema mea. ideea e ca unii sunt mai noi prin Heaven si nu vad nimic rusinos in a te prezenta putin , astfel incat sa te cunoasca toata lumea (mai ales daca te consideri din familie). stii foarte bine ca in cazurile speciale recrutarea e o formalitate, dar nah.....daca ne cade rangul ce sa-i faci.

ps. pentru mine minimul efort pe care ar fi trebuit sa il faci ar fi insemnat ca, chiar iti doresti sa vii la noi, altfel....e doar o figuratie (#hai sa mai intru si eu, si trebuie sa fiu primit cu artificii, ca doar sunt un clasic in viata, ce dq ^^#).

si...neatza all :)

Posted

daca unii se simt ofensati nu e problema mea. ideea e ca unii sunt mai noi prin Heaven si nu vad nimic rusinos in a te prezenta putin , astfel incat sa te cunoasca toata lumea (mai ales daca te consideri din familie). stii foarte bine ca in cazurile speciale recrutarea e o formalitate, dar nah.....daca ne cade rangul ce sa-i faci.

ps. pentru mine minimul efort pe care ar fi trebuit sa il faci ar fi insemnat ca, chiar iti doresti sa vii la noi, altfel....e doar o figuratie (#hai sa mai intru si eu, si trebuie sa fiu primit cu artificii, ca doar sunt un clasic in viata, ce dq ^^#).

si...neatza all :)

1. Nu sunt un clasic in viata - nu vreau artificii - si nu cred ca stii squat ceva despre mine sau despre modul meu de gandire ca sa citesti in globul tau de cristal cam ce-as zice eu daca ma reapuc de Mu.

2. Cat am fost in activitate in acest joc - si am fost putin tare- cam toata cariera mea s-a invartit in jurul Heavenului, a Legacy-ului si a guildelor fara numar facute de Redemption.

3. Am respectat fiecare player in parte care mi-a fost dat sa cunosc din Heaven - tot ce am cerut inapoi a fost acelasi respect. Se pare ca ai avea nevoie de un DEX ca sa vezi notiunea verbului "A Respecta".

4. Nu am 10 ani ca sa ma ia persoana ta de sus, de parca ai detine toate cheile regatului si eu trebuie sa stau umil in fata ta, pentru ca vezi tu draga doamne Miky is Bruce Almighty si toti trebuie sa ne prosternam in fata lui ca la un Dumnezeu.

5. Nu am un rang anume ca sa am ce sa imi pice. Am crezut ca am doar prieteni in aceasta parte de joc. Facand exceptie de 2 cazuri se pare ca m-am inselat.

6. Sa ma prezint - Blade2Y - Doru in RL - aprox. 2 ani jumate de joc - la activ un gather la Timisoara - sunt din Galati.

7. Prezenta mea se pare ca nu este binevenita - asa ca te las in pace cu tot cu guilda ta pretioasa - macar de ar fi a ta, dar , din fericire, s-au ocupat alte persoane de renumele ei.

Have fun. The End.

Posted

1. Nu sunt un clasic in viata - nu vreau artificii - si nu cred ca stii squat ceva despre mine sau despre modul meu de gandire ca sa citesti in globul tau de cristal cam ce-as zice eu daca ma reapuc de Mu.

2. Cat am fost in activitate in acest joc - si am fost putin tare- cam toata cariera mea s-a invartit in jurul Heavenului, a Legacy-ului si a guildelor fara numar facute de Redemption.

3. Am respectat fiecare player in parte care mi-a fost dat sa cunosc din Heaven - tot ce am cerut inapoi a fost acelasi respect. Se pare ca ai avea nevoie de un DEX ca sa vezi notiunea verbului "A Respecta".

4. Nu am 10 ani ca sa ma ia persoana ta de sus, de parca ai detine toate cheile regatului si eu trebuie sa stau umil in fata ta, pentru ca vezi tu draga doamne Miky is Bruce Almighty si toti trebuie sa ne prosternam in fata lui ca la un Dumnezeu.

5. Nu am un rang anume ca sa am ce sa imi pice. Am crezut ca am doar prieteni in aceasta parte de joc. Facand exceptie de 2 cazuri se pare ca m-am inselat.

6. Sa ma prezint - Blade2Y - Doru in RL - aprox. 2 ani jumate de joc - la activ un gather la Timisoara - sunt din Galati.

7. Prezenta mea se pare ca nu este binevenita - asa ca te las in pace cu tot cu guilda ta pretioasa - macar de ar fi a ta, dar , din fericire, s-au ocupat alte persoane de renumele ei.

Have fun. The End.

exact ce spuneam.......ai o mare suferinta :nanana:

nu e guilda mea (desi e gresit, deoarece aici am crescut), insa iti spuneam despre niste chestii care le-am adoptat pentru aceasta guilda tocmai pentru a incerca sa ii apropiem pe cei ce fac parte din ea. nu eu sunt ala care se crede marele boss, ci tu, care ai impresia ca a spune Blade2Y inseamna a da pe spate jumate de server. si in plus, se pare ca nici nu te chinui prea mult sa iti faci prieteni (ps. ai jucat cumva si pe SoulAsassin?).

case close

Posted

Hai gata cu cearta... Myki are dreptate s-a adoptat aceasta noua metoda cu recrutarea pe forumul guildei tocmai pentru ca mu pe link nu mai e ce a fost si mai nou la cati intra si ies trebuie sa ai un fel de evidenta (desi nici asa nu e sigur pe cine iei) in plus e o metoda mai scurta de a cunoaste un pic persoanele cu care joci.

In cazul tau cererea ar fi fost de-a dreptul formala pentru ca ne-am fi bucurat sa revii in Heaven, sper sa te razgandesti si sa ma cauti in joc ;;)

Posted

@ Myki - sa ne lamurim putin (teo - nu e cearta:P) - cand am zis ca vreau sa reintru in Heaven - a fost pentru a mai intra odata la 2 zile si sa mai vb cu God/Teo si poate alti cunoscuti, sa mai radem de unu altu' - nu vreau sa ma reapuc de Mu pentru a face nu stiu cate rr-uri si de a fi "al mai tare". Mi-au apus vremurile cand stateam sa fac nu stiu ce lvl sau sa ma cert pentru nu stiu ce spot. Cat despre "sa dau pe spate jumate de server cand aude Blade2Y" - inseamna ca tu chiar nu stii ce fel sunt. De fapt chiar nu imi aduc aminte sa fi avut o conversatie cu tine.Cat priveste "cearta" - nu mi s-a parut corect ca atunci cand -SomE- a cerut inapoi in guilda sa fie repus imediat in drepturi, iar cand vine vb sa reintru si eu sa fiu trimis pe Forumuri sa ma prezint and so on. Daca tot vii si sustii anumite principii pe baza carora am inteles ca se fac cele intrari in guilda - incearca sa le tii pentru toti, nu numai pentru unii. De specificat - chiar nu am nimic cu nimeni - tot ce vreau e sa am putin fun in cel joc. Atat.

PS SoulAsasin era al unui prieten. Singurele charuri pe care am jucat au fost main-ul Blade2Y/ si secundarele UnuSec/CipeteMG si SenTzu.

@Teo - ne auzim prin joc. Sper ca ai acelasi nick:)) si mai ales - sper sa te si prind on.:D

Si ca sa parafrazam lumea - NEATZA!!!! :bananadance2:

Posted

blade, ca sa te lamuresc putin ca ai cam inteles gresit de ce il luam pe some fara cerere. el acum cateva luni era in guild si avea bacul in vara si a spus ca iese pana termina cu el ca sa poate sa se concentreze pe invatat. pe tine nu te cunosc decat 1-2 oameni,de aia era nevoie de cerere.

Posted

neataaaaaaaaa :D azi plec la 1 la job dar maine dupa-masa o sa fiu prin joc :D

It's a date then :D Si multam YonutzD pentru clarificare - cu scz de rigoare pentru Myki :)

Posted

Lume 9, lume 9, hello blade2y. :D

hello angels. ^_^

wazzzzzzzzzzzzzzzzzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D Ce s-a intamplat cu GoodBunnyLish? S-a facut rau deodata sau doar s-a tratat cu BadCarrot Juice? :P

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...