GodrIc Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 *yawns* Deviasul nu mai e ce era :( Plictiseala mare :)
YonutzD Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 vezi langa marlon ca ai acolo un spatiu de joaca pt copii :photo:
Narcisa Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 Nu are bara de care sa ma sprijin :( Heeeeey, lume noua :D Hello tuturor, ce mai faceti? :hug:
GodrIc Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 vezi langa marlon ca ai acolo un spatiu de joaca pt copii :photo: Prea mult nisip acolo :)) Heeeeey, lume noua :D Hello tuturor, ce mai faceti? :hug: Heey :D am revenit cu forte proaspete dupa sesiune :)) Tu ce mai faci ? Cam rar pe aici, cel putin in ultimele zile :P
Narcisa Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 Prea mult nisip acolo :)) Heey :D am revenit cu forte proaspete dupa sesiune :)) Tu ce mai faci ? Cam rar pe aici, cel putin in ultimele zile :P Si eu am fost busy cu sesiunea, restantele, licenta....:( Am avut multe pe cap Ai trecut cu bine peste nemernica de sesiune? :D
GodrIc Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 Si eu am fost busy cu sesiunea, restantele, licenta....:( Am avut multe pe cap Ai trecut cu bine peste nemernica de sesiune? :D Ah yeap, stiu cum e :-s Dar s-a terminat cu bine ? Eu am dat pe langa la 2 examene din 8, dar sa fiu sincer ma asteptam ca nici nu m-am omorat cu ele :D
Narcisa Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 Da, la mine s'a terminat cu bine, am terminat facultatea asta inapta ;-< Felicitari pentru examenele luate :hug:
GodrIc Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 Da, la mine s'a terminat cu bine, am terminat facultatea asta inapta ;-< Felicitari pentru examenele luate :hug: Merci merci :hug: Felicitari si tie pentru absolvire :D De ce facultate inapta ? :)) Nu ti-a placut ? Btw, were are the graduation pics ? :) PS: New obsession for the day : http://www.youtube.com/watch?v=QYQIa26p2g8
Narcisa Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 Facultate inapta pentru ca mi'a mancat sufletul, m'am chinuit cu cateva restante :( Nu, nu mi'a placut, n'a fost ce'am vrut eu. :) Tu te'ai reapucat de mu?
GodrIc Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 Facultate inapta pentru ca mi'a mancat sufletul, m'am chinuit cu cateva restante :( Nu, nu mi'a placut, n'a fost ce'am vrut eu. :) Tu te'ai reapucat de mu? Auch, eh bine ca s-a terminat, asta-i partea cea mai frumoasa :)) Semi reapucat, mai mult stau pe bara in Devias sau prin Aida si mai fac cate jumatate de level :D And of course trolling the forums :P
Narcisa Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 Acum ca te'ai reapucat tu mai lipseste Puf Puf :wub: N'am mai intrat de ceva vreme prin mu, melfa mea tot mica si urata a ramas :D Ce mai e nou prin Heaven?
GodrIc Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 Pai si el s-a lasat ? :( Damn. Si elfa mea tot mica pe la 311 a ramas dar e in wind, nu e chiar asa urata :)) Eu unul nu stiu ce mai e ca m-au dat afara *crys* they said i'm to evil :P
VeninMG Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 Nunta mare, cel mai sexy mg (Venin) si-a ales cea mai dulce elfa. (Anairda) Duminica ora 19. Devias. Va asteptam cu drag!
GodrIc Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 Era si normal, nu mai intrasem de vreo 5 luni, eu m-as fi dat afara :P In nici una, sunt solo :D Gz Venin :D Will there be booze ? ;;)
YonutzD Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 nb all si dati si voi un semn de viata cand sunteti on. :bananadance2:
GodrIc Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 Will do :D Ma uitam astazi prin joc, incep sa cred ca nu mai cunosc pe nimeni :)) Nb yonut
Narcisa Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 Nunta mare, cel mai sexy mg (Venin) si-a ales cea mai dulce elfa. (Anairda) Duminica ora 19. Devias. Va asteptam cu drag! Ooooo Veni :hug: Si eu care credeam ca ne casatorim ;-< Era si normal, nu mai intrasem de vreo 5 luni, eu m-as fi dat afara :P In nici una, sunt solo :D Gz Venin :D Will there be booze ? ;;) :( Will do :D Ma uitam astazi prin joc, incep sa cred ca nu mai cunosc pe nimeni :)) Nb yonut Mi s'a intamplat si mie, cand am intrat am dat o tura de arena si nimeni cunoscut :|