Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

MYKIDUTA

Heaven is open! Ordin de la Sf.Petre!

Recommended Posts

Posted

:cool2: cat e tariful pe minut?nu de alta,dar vrea sa vad daca ies mai ieftin decat daca as cumpara o centrala pe gaz (ca la iarna nu se stie cum va fi)

Posted

De ce? ori nu ai poza cu spotu? :))

sunt -=Eu=- Old Player !!

1.Respecta Si Vei Fii Respectat !!

2.Nu joc dur ( pk / war )

3.Respect Old Player !!

Pe viitor ai grija :tiphat:

O seara placuta !! :tiphat:

Posted

nu cred ca majoritatea din g de la tine au invatat ce-i ala respect,asa ca nu veni sa vinzi morcovi gradinarului. invata-i pe cei de la tine din g ce-i ala respect,si apoi se vor purta discutii cu alt ton.

Posted

nu cred ca majoritatea din g de la tine au invatat ce-i ala respect,asa ca nu veni vinzi morcovi gradinarului. invata-i pe cei de la tine din g ce-i ala respect,si apoi se vor purta discutii cu alt ton.

doar atat stii sa spui !!

ms de cuvinte !!

Posted

da-mi un motiv sa iti arat respectul care crezi tu ca ti se cuvine si apoi mai discutam. pana atunci,sry,dar fac discriminare si te regasesti in aceeasi oala cu ei

Posted

da-mi un motiv sa iti arat respectul care crezi tu ca ti se cuvine si apoi mai discutam. pana atunci,sry,dar fac discriminare si te regasesti in aceeasi oala cu ei

se pare ca nu ma mai stii :dooh:

inchidem acest subiect ... nare rost sa mai continuam !!

o seara placuta :tiphat:

Posted

Buna Eu :-* imi pare rau de ce a facut Conor dar multi au inceput sa faca asa ceva, asta este riscul folosirii autoparty-ului...nu mai este si nu va mai fi mu ce a fost din pacate :( :-* Eu :tiphat:

Casa de piatra Anian&Cuttie sa fiti fericiti si iubiti !

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...