MYKIDUTA Posted May 3, 2010 Author Posted May 3, 2010 neatza loome1666 nr meu de telefon ^^ :)) :angry1: :angry1: :angry1: call me..IM HOT !!! :angry1: :angry1: :angry1:
YonutzD Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 :cool2: cat e tariful pe minut?nu de alta,dar vrea sa vad daca ies mai ieftin decat daca as cumpara o centrala pe gaz (ca la iarna nu se stie cum va fi)
v4iulian Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Salutare !!! Merita acest caracter ss ? Conor Multumesc :tiphat:
v4iulian Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 De ce? ori nu ai poza cu spotu? :))sunt -=Eu=- Old Player !!1.Respecta Si Vei Fii Respectat !!2.Nu joc dur ( pk / war )3.Respect Old Player !!Pe viitor ai grija :tiphat: O seara placuta !! :tiphat:
YonutzD Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 nu cred ca majoritatea din g de la tine au invatat ce-i ala respect,asa ca nu veni sa vinzi morcovi gradinarului. invata-i pe cei de la tine din g ce-i ala respect,si apoi se vor purta discutii cu alt ton.
v4iulian Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 nu cred ca majoritatea din g de la tine au invatat ce-i ala respect,asa ca nu veni vinzi morcovi gradinarului. invata-i pe cei de la tine din g ce-i ala respect,si apoi se vor purta discutii cu alt ton.doar atat stii sa spui !! ms de cuvinte !!
YonutzD Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 da-mi un motiv sa iti arat respectul care crezi tu ca ti se cuvine si apoi mai discutam. pana atunci,sry,dar fac discriminare si te regasesti in aceeasi oala cu ei
v4iulian Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 da-mi un motiv sa iti arat respectul care crezi tu ca ti se cuvine si apoi mai discutam. pana atunci,sry,dar fac discriminare si te regasesti in aceeasi oala cu eise pare ca nu ma mai stii :dooh: inchidem acest subiect ... nare rost sa mai continuam !!o seara placuta :tiphat:
MYKIDUTA Posted May 3, 2010 Author Posted May 3, 2010 next subject plz ;))avem nunta in seara asta?....sa stiu dc mai intru sau nu ^^
thoricik Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Buna Eu :-* imi pare rau de ce a facut Conor dar multi au inceput sa faca asa ceva, asta este riscul folosirii autoparty-ului...nu mai este si nu va mai fi mu ce a fost din pacate :( :-* Eu :tiphat: Casa de piatra Anian&Cuttie sa fiti fericiti si iubiti !
thoricik Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 vaiiiiiiiiiii am vazut doar pe net statiunea de unde ai poza la avatar...este superba :D}{ ingerasi neataaa
YonutzD Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 neatza :bananadance2: cam ocupat la munca asa ca ne mai auzim diseara
PsychoJr Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 bbye o zi usoara sa aveti :PBye,sa ai si u o zi usoara la servici :beer: