Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

MYKIDUTA

Heaven is open! Ordin de la Sf.Petre!

Recommended Posts

Posted

Nici nu stau sa ma chinui sa-ti zic cateva filme am ca sincer nu ai sa ma crezi, daca e sa o luam sa ne masuram in biceps. Ce ti-am zis erau 40 de dvd de filme noi, maxim 2 ani. Deci inca mai am, plus ca ce ti-am zis mai devreme , o micuta lista de filme e ce mi-a venit in cap pe moment. Asa ca 200 de filme e nici un sfert. Daca mai vrei filme sa-mi spui si te pun eu la curent Imagine IPB

Guest LowGmaN666
Posted

iar marmota invelea in ciocolata staniolul si se chinuia sa faca un film sexy ca sa aveti voi sa trageti pe DVD

Imagine IPB

u ai invatat limba romana cu femeia de servici :rofl1:

Posted

Va dau eu drama daca vreti: la de la 9 la 17 munca de birou, la 17 dus si masa de pranz, in maxim 30 de minute, apoi fuga la munca de jos, la al doilea loc de munca; la 11 masa de seara si la sommmmmn :duh:

Cam asta e programul meu pana pe la mijlocul lui septembrie, asa ca se pare ca primul rr se mai amana putin :hair:

Am uitat, intre masa de seara si somn incap si cateva injuraturi adresate celor de la Vodafone, care nu sunt in stare sa tina linia de net sus mai mult de 10 minute :pumn:

o.O aoleo sper ca se merita financiar efortul depus :>

hai ca eu am lasat afk ... n'buna ! ^_^

spammer afk-ist ce esti }{

hrrr Low nu fi rau cu ai mei :">

Posted

ca sa vezi unde era dom profesor (daca la tine la scoala va preda femeia de servici atunci.....pacat de viitorul tau).......hai ca poate ai treaba si noi te retinem pe aici.

Guest LowGmaN666
Posted

ca sa vezi unde era dom profesor (daca la tine la scoala va preda femeia de servici atunci.....pacat de viitorul tau).......hai ca poate ai treaba si noi te retinem pe aici.

:-j get a life or a job

Guest LowGmaN666
Posted

vrea si el sa fie bagat in seama , macar in joc, daca in rl nu e :)

vrei sa ne bagam in seama :> pui de lepra ce esti

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...