Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

MYKIDUTA

Heaven is open! Ordin de la Sf.Petre!

Recommended Posts

Posted

Referitor la Hadrian (imi pare nespus ca nu pot sta on non stop sa raspund repede repede la plangeri) el nu face parte din Heaven, pot doar sa imi exprim parerea ca GM de alianta (sub o forma sau alta): indiferent de atacuri sau ce sunt ele, de nervii intinsi la maxim, etc. nu este frumos si civilizat sa se vorbeasca asa, eu la mine in guild cel putin nu permit...il stiu pe Hadrian si probabil a fost ceva iesit din comun de a vorbit asa sau poate joaca altcineva pe cont. Ramane la latitudinea gm-ul guildei din care face parte sa i-a masuri daca e necesar.

p.s. eu personal spun ca mereu se poate rezolva orice cu o vorba buna. :tiphat:

Posted

neatza :) hapy new day?;))

congrats JB 4 rr :)

ps. Hadrian la cine e in G?...desi parca as ghici raspunsul

pss. Bozgo..nici u nu esti usa de biserica ^^

Posted

Referitor la Hadrian (imi pare nespus ca nu pot sta on non stop sa raspund repede repede la plangeri) el nu face parte din Heaven, pot doar sa imi exprim parerea ca GM de alianta (sub o forma sau alta): indiferent de atacuri sau ce sunt ele, de nervii intinsi la maxim, etc. nu este frumos si civilizat sa se vorbeasca asa, eu la mine in guild cel putin nu permit...il stiu pe Hadrian si probabil a fost ceva iesit din comun de a vorbit asa sau poate joaca altcineva pe cont. Ramane la latitudinea gm-ul guildei din care face parte sa i-a masuri daca e necesar.

p.s. eu personal spun ca mereu se poate rezolva orice cu o vorba buna. :tiphat:

thora ma cunosti , si nu imi sta in fire sa vb asa, dar daca cineva ma calca pe bataturi nam alta varianta .. am respect doar pt cei care ii cunosc .. cu care am jucat impreuna .. dar nu si pt cei care au dat 2-3 rr peste noapte si fac pe zmeii cu mn .. o seara buna :tiphat:

Posted

up...1 mica problema de rezolvat si eventual o solutie...cum facem sa stim si noi care pe ce caractere joaca? astazi am avut cativa care de fapt erau nush care pe char, alte persoane...chiar nici nu mai sti cu cine ai de a face in joc...oricine se poate perinda prin Heaven lejer.... :box:

Posted

up...1 mica problema de rezolvat si eventual o solutie...cum facem sa stim si noi care pe ce caractere joaca? astazi am avut cativa care de fapt erau nush care pe char, alte persoane...chiar nici nu mai sti cu cine ai de a face in joc...oricine se poate perinda prin Heaven lejer.... :box:

neatza

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...