Guest bestboyy Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Salutare ppl. :computer: Vreau sa va las un msg si sa-l vada toti si vreau sa va zic ca m-am lasa de Mu :( din cauza ca ca dupa seiune plec intr-o excursie in Croatia 2 saptamani si pe urma plec 2 luni in Anglia in schimb de experienta .. si nu prea mai pot tine pasul cu voi.. si fac o pauza prea mare fara sa joc.. contul il voi lasa la un vecin de al mau si sa stiti ca in caz ca veti mai vedea caracterul BestKiLL pe servar nu mai sunt eu cel real e altcineva..imi pare rau ca s-a intamplat asa.. sper sa mai fim prieteni in BD-ul urmator :wub: papa baieti :tiphat: pup :-* la fete..ati fost o guilda pe cinste!!!! mult succes la rr-uri
Buffy Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Hello ppl! Sper sa ne vedem azi prin joc. Desigur asta depinde daca fratele se desparte de PC :D! God damn you Dexter T.V series !=)) DeeDee get out of my laboratory!!!!!!!!!
Horia! Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 aha :-?vai but , ai decis sa ne mai vizitezi si pe noi ? :)))