Schatzi92 Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 alev si tu esti moldoveanca :( ? sau facem cumva si ne intalnim vara la mare :D ?eu o sa lucrez in costinesti
-SomE- Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 #olla narcisa :) #ma lasat luixa singur la spam... i'll be emooo :))
Narcisa Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Bine, ma uitam la un film si am aruncat un ochi si pe forum sa vad ce mai e nou pe aici :)
Buffy Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 zzzback :-* olla narci :-*Orice mi-ai spune-acum e in zadar,Iubirea ta imi lasa un gust amar,Itzi spun?sa nu ma intorci iarasi din drum?Si vreau sa pleci din viatza mea,Acuma as vrea sa te pot uita,Tu? tu? nu stii sa iubeshti?Refren :Nu?nu vreau sa spui ca-tzi cer prea mult,Vreau sa-mi dai doar un sarut de ramas-bunDe ce imi ceri in urma sa privesc,Cand mii de ganduri ma tot urmaresc ?Dar nu?Nu ma intorc iarasi din drum?.Si vreau sa pleci din viatza mea,Acuma as vrea sa te pot uita,Tu? tu? nu stii sa iubeshti?Refren :Nu?nu vreau sa spui ca-tzi cer prea mult,Vreau sa-mi da? doar un sarut de ramas-bun :dance: :dance: :wub:
Narcisa Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 The Imaginarium of Doctor Parnassus Hello Alv :-*