thoricik Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 Ai fost inaintea mea in guild asha ca eu ma abtin de la pareri ! Ieri a fost o zi neagra ! No lvl's :D! Nu conteaza cine a fost mai vechi sau care e mai nou...conteaza parerea celor ce sunt in Heaven! :-* Felicitari Adidas pentru rr :wub: la cate mai multe!
Sly Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 Da, clar, apa la toata lumea. Rece :>Apă de butuc. Bună şi aia
Guest Rudy Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 Stefan, Roby, Nicu(TheWarrior), pe viitor TheSun si Alexutza, nemesis ,elfanr2 etc. Nu incerc sa ma dau sef sau sa impun anumite lucruri, pentru ca sincer nu e treaba mea si nici nu ma impresioneaza atat, dar ca membru din Guilda Heaven as dori sa-mi spun punctul de vedere. Voi ati iesit, cu propia voastra manuta a-ti dat X, nu v-a obligat nimeni. Unii din motive de rr, altii din motive persoane, altii din motive de durere undeva de guilda asta. Ce vreau sa zic, daca a-ti iesit atunci, de ce aveti impresia ca va si vrem inapoi? a fost clar ca nu v-a placut atmosfera, oamenii, in fine. Ce a fost s-a dus, dar credeti ca daca intrati toate vor fi sterse cu buretele si ca va fi cum a fost? Atat intreb, ca poate voi nu vati pus intrebarea asta.
thoricik Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 Ai dreptate Tsu nici eu nu o puteam spune mai bine! Imi pare rau, dar momentan cei ce au iesit nu mai au "loc" in Heaven.p.s. nb lume :-*
Stefan^MG Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 am inteles mult noroc si de acum inainte :tiphat: si k o mik paranteza am fost singurul care a iesit si a vrut sa se intoarca si nu cu ganduri de a ma creste azi am reusit sa dau al 2`lea rr tot singur vroiam sa`mi repar greseala dar deja ajunge in poeme si din partea mea ca o milogeala intelegeam daca era un hh un honey ca intram pe interes dar asa care ar fi interes de a ajuta ? in fine speram sincer sa fie un da am mai stat si cu "sufletul la gura " 2 zile
MYKIDUTA Posted August 22, 2009 Author Posted August 22, 2009 iau micul dejun ps. stefan, e adevarat ca nu suntem HH sau altele cu pretentii, dar avem si noi putina demnitate, nu suntem chiar ultima roata la caruta. cei care au plecat, singuri, au apreciat probabil ca nu se simt bine in Heaven. sincer, ne-a parut rau ptr fiecare dintre persoanele care au stat o perioada destul de mare in guild si care au ales sa plece, dar, pana la urma a fost decizia lor. noi sa fim sanatosi :)
kenjyi Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 am inteles mult noroc si de acum inainte :tiphat: si k o mik paranteza am fost singurul care a iesit si a vrut sa se intoarca si nu cu ganduri de a ma creste azi am reusit sa dau al 2`lea rr tot singur vroiam sa`mi repar greseala dar deja ajunge in poeme si din partea mea ca o milogeala intelegeam daca era un hh un honey ca intram pe interes dar asa care ar fi interes de a ajuta ? in fine speram sincer sa fie un da am mai stat si cu "sufletul la gura " 2 zileDin cate imi dau seama, tu ai iesit fiindca guildul nu era pe cat de performant doreai tu sa fie. Ai incercat alte guilde, ai incercat sa-ti faci guildul tau, dupa care ai inceput sa realizezi (mai ales ca febra primului rr a trecut) ca nu era chiar asa de rau in Heaven, si aia care stau de 4 ani acolo nu sunt chiar prosti.Sa nu crezi ca cineva de aici iti poarta pica. Nimeni nu e tinut cu forta in guild.Daca vrei intr-adevar inapoi, e un pas inainte pentru tine si te felicit. Mai ai mult pana sa-ti dai seama ce inseamna Heaven. Acum vreo 3 ani eram in stadiul in care esti tu acum, deci cam in 3 ani esti binevenit inapoi.OT: neatza :)
thoricik Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 iar tu mai? misca-ti poponeatza la sala :sef: :sef: :sef: