nemesis113 Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 neatza la toata lumea ...ce mai zic baietii ?? apropo TsuTzi suspend placut :nanana: :nanana:
Guest C.George Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Buna seara sunt nou pe linkmania... am ceva expierienta de MuOnline de pe MuDex am jucat 4 ani... asa ce sa mai zic numele meu e George am 21 de ani stau in braila si am vrut sa ma "reprofilez" pe MuLinkmania din mai multe motive... (Nu stau sta le zic acum) mi'as dorii si eu sa intruu intr'un guild. De exc acesta am observat in topic ca e destula lume mai...."matura" Mersi de intelegere:*
MYKIDUTA Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 salve si bine ai venit pe link! e adevarat ca incercam sa pastram o atmosfera civilizata macar in guild, desi e posibil cateodata sa mai apara si discutii...ca in orice casa :) dc doresti sa vii la noi in G, atunci ar trebui sa stii ca nu facem intrecere ptr rr, noi crestem mai batraneste (iti spun asta fiindca au fost oameni care au plecat deoarece erau nemultumiti ca nu fac lvl mai rpd). dc vrei un guild stabil atunci ai gasit locul potrivit. cum ne tratezi asa vei fi tratat. ca urmare, mai ramane sa vb cu thora (GM) sa vezi cand reuseste sa iti faca un loc in g. sry
Guest C.George Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Multumesc pentru raspuns e bine si asa nu am de ce sa fac mofturi:) Astept atunci raspunsul Thore'i ;))
ReKooL Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Noapte buna people! Imi cer scuze fata de tsu si thora ca nu am venit inapoi la party cand am zis de la petrecere. Aparent nu mi-a pikt netul dar mi-am luat un BSOD error de toata frumusetea. De intrat nu am mai intrat inapoi ca momentan nu imi amintesc parola. Anyway long live Heaven and good night ! Peace ! -Puf- out !
wsunshinew Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Trebuie sa va anuntz ceva.. :( Hadrian si Mike ne-au invitat la ei in guild..si am ales sa ies..imi pare nespus de rau,imi vine sa ma bag in pamant de rusine :)stiu ca v am dezamagit...sau cel putin pe unii dintre voi..o sa incerc sa ma indrept chiar dak o sa fie ft greu .. nu vreau sa fac o telenovela din asta ..eu si alexutza parasim heaven .. mi am incalcat cuvantul ..mami sper sa nu fii prea suparata..va las cu bine ,sper, angels.. :(
thoricik Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 TheSun si Alexutza (exact cum ma asteptam) au iesit din guild si acum sunt in Brave...le urez tot binele...George diseara pe la 22 sunt on in joc si ne intalnim daca poti sa aranjam ceva !
Stefan^MG Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Nuj daca cumva bat orce limita de nesimtire dar macar incerc as vrea sa revin la voi in guilda daca se poate :"> m`am cam plictisit de singuratate :)) o zi frumoasa
Horia! Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 wsm Sun tu erai acela ce spunea ca ramane pana la capat aici .... nu ma asteptam la asa ceva din partea ta ( mai ales din partea ta) :-j, sper sa`ti fie mai bine cu ei decat ti`a fost cu noi:)
Stefan^MG Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Thora deci imi mai acori o sansa ? barem sa stiu ca m`am uitat de 10 ori pana acum pe forum trag chiulu si de la munca acum :)) deci?;;):despair:
Stefan^MG Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 macar zi nu daca nu vrei .... mai arunc geana diseara plec iar la munca :tiphat:
ReKooL Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 macar zi nu daca nu vrei .... mai arunc geana diseara plec iar la munca :tiphat:thora cred ca e la munk si ea! mai in seara poate !
MYKIDUTA Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 neatza! nu pot sa zic decat: doamne ce oameni.........
Guest Rudy Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 apropo TsuTzi suspend placut :nanana: :nanana: Fata de tine Savage a meritat bagat in seama si facut cu ou si otet in asa fel incat pe langa 25 de zile in joc sa-si mai ia 15 si pe forum. Dar pentru tine nici macar atata deranj nu-mi fac. Iar daca tot ai fost asa fericit de suspendul meu, trebuie sa te dezamagesc spunadu-ti ca a fost doar pe forum. In joc eram liber ca pasarea cerului. :rofl1: Acum sa revenim la ale noastre, Salutare Heaven. Toate cele bune si hai cu lvl-e. :>
MYKIDUTA Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 1350 congrats tzu! ps. ce familie de sefi avem aici #-o
kenjyi Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 I'm back. Am reusit sa trec cu iscusinta peste problemele cu netul. Sper sa ramana asa :)Bafta TheSun si Alexutza; fiecare caracter care iese ne invata o lectie in plus.
Guest Rudy Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 I'm back. Am reusit sa trec cu iscusinta peste problemele cu netul. Sper sa ramana asa :)Bafta TheSun si Alexutza; fiecare caracter care iese ne invata o lectie in plus.Cu cat mai putin condiment cu atat mai bine? :crazy:
thoricik Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Nuj daca cumva bat orce limita de nesimtire dar macar incerc as vrea sa revin la voi in guilda daca se poate :"> m`am cam plictisit de singuratate :)) o zi frumoasaMa mai gandesc Stefan, dar decizia va fi luata in guild :">Acum sa revenim la ale noastre, Salutare Heaven. Toate cele bune si hai cu lvl-e. :>ohhhh am trait sa o vad si pe asta :wub: frumos, frumos...sa fi mereu corect si de caracter asa cum te stiu! Felicitarile mele Rudy!